hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

how we walk

Publicerad 2007-08-28 22:00:40 i Allmänt,

MUSIKMUSIKMUSIKMUSIKMUSIKMUSIK! :D jag är fan besatt! och på lördag är det timo räisänen på folk&rock! lett jag & angelica är där då ju :) och om en och en halv vecka mina vänner. då jävlar är det dags för HÅKAN HELLSTRÖM på liseberg för andra året i rad! yesyesyes!


image15

på drift

Publicerad 2007-08-26 15:45:28 i Allmänt,

MANDO MANDO MANDO! fy fan va bra det var i torsdags. synd bara artt jag inte stanna så jag fick träffa ddom bakom scenen. men vadå? skolan började ju tio i åtta dagen efter! det var en underbar konsert! en av dom bästa kanske.. det var den femte i ordningen. när dom spelade "if i don't live today" trodde jag nästan att mitt hjärta stannade för en  sekund eller två. UNDERART <3  jag vill vara med om det igen om igen och igen och igen.

image19




















P&L nästa år angelica, som jag längtar :) vi ska rocka fett, festival-fett! hihi :*

how we walk

Publicerad 2007-08-22 19:31:08 i Allmänt,

igår åkte jag&sis till malmö för att se ingenting (bandet då). men såklart var det inställt så vi tog en promenad in mot centrum där vi handlade varsin munk för att sedan vandra tillbaka. Klaxon började halv nio. och jesus vilken show! jaa, helt klart godkännt :)

imorgon är det mando diao ! och som jag längtar <3

how we walk

Publicerad 2007-08-20 17:32:08 i Allmänt,

seriöst! vad är det med dig? jag har inte sett dig så här innan..





data krascha, allt borta. såklart jag är ledsen, va fan trodde du? ååh, jag önskar att jag kunde snurra tillbaka tiden, bara en dag. det räcker. alla minnen! allt jag sparat är borta. borta.. fan :/

how we walk

Publicerad 2007-08-19 14:29:45 i Allmänt,

vilken helg! laakso, tingsek, salem och idag laleh. men ack pengarna börjar rinna ifrån mig. och imorgon börjar skolan minsann! och malmöfestivalen fortsätter som ingenting hade hänt! dom får allt ta hänsyn till ungdommarnas skolgång! detta är inte bra. tänk så måna som kommer skolka på tex torsdag när mando diao är i stan. inte jag då! för jag är pluggis ;) denna veckan kommer vi få se mer av: ingenting, timbuktu (?), mando diao och the ark! vem vill med och se the ark förrestan? jag är inte bokad någonstans så skynda! ;D

how we walk

Publicerad 2007-08-16 20:20:10 i Allmänt,

jesus! jag är så förvirrd. nu måste någon snart hjälpa mig få rätt på allt.
jag vet inte hur mycket längre jag klarar detta.. Allt bara känns bubbligt, förstår ni?
som om allt är bubbligt framför ögonen. alla ord snurrar runt runt i hjärnan
och snart finns det inte mer plats för sånna ord.

how we walk

Publicerad 2007-08-09 19:55:47 i Allmänt,

bulgarien var underbart. fylld med sol och bad och skratt! "det är nog inte många som drunknat i döda havet" nini&jeni är och kommer föralltid vara mina bästa vänner. med er känns det som jag kan berätta allt! och en del hemligheter, det har vi nog ;) piccalon var förjäkla söt, UUURHBAN! jag skuööe ta med han hem så han fick bo i min källare. jenny ville ha hem bartendern men han fick sova hos hunden ;D synd om han! nini ska vi inte änns prata om! hon blev ju nästan ingift i familjen holland. han var ju inte lite snygg heller, jag hade inte heller tackat nej till ett sånt frestande erbjudande!

obzors vågor var oslagbara. kasnke inte riktigt som blue water high men nära! fast dom kan vara dumma också! om dom sköljer upp jenny på stranden som en landsatt blåval ;) förlåt jenny, men det såg riktigt skoj ut (A)

hotellet var underbart, städerskan en ängel och ppp starkare än någonsin, tack <3

image17

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela