hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

rock n roll heaven

Publicerad 2009-01-31 00:22:40 i Allmänt,


I don't wanna do these grown up things
I'll point my finger at queens and kings
I wanna play dumb
I wanna be a fool
Don't wanna have to keep my cool


linköping

Publicerad 2009-01-29 14:11:16 i Allmänt,

I helgas var jag & mamma & pappa hos Frida i Linköping då jag plötsligt kände ett stort begör av att shoppa! Så jag rusade till närmsta varohus med plånboken i högsta hugg. Redan efter första butiken fick jag ångest över att ha gått loss för snabbt. Men jag fortsatte ändå att gå in i varenda butik i hela huset. Som tur var hitttade jag inte mer som tilltalade mig. Där sparade jag allt några slantar!

Resten av helgen var jättemysig< 3

kemi

Publicerad 2009-01-26 23:44:45 i Allmänt,

För er trogna vänner som vill veta, så gick kemiprovet jättedåligt trots att jag pluggat två veckor innnan. Jag tror jag ska sluta plugga inför prov överhuvudtaget!

samma nätter väntar alla

Publicerad 2009-01-20 20:19:32 i Allmänt,

Åhåh, kemi B är inget att leka med. Jag får snart panik!



Önskar att jag bara drömde. Att det var en vanlig söndag
Måndag morgon förra året. Ångrar hela förra året
Ångrar att jag aldrig svarade. Att jag bara lät dig vara

can you read my mind?

Publicerad 2009-01-17 00:50:07 i Allmänt,

Ikväll följde jag med Linda & Elisabeth ut. Jag kände för att gå ut, men samtidigt orkade jag inte klä mig fint. SÅ jag slängde på mig mitt safe-card, den svarta skjortklänningen, tog min röda väska och åkte iväg.  Väl ute träffade vi deras vän Sofie, som jag typ halvkänner. Vi började med Stinsen. Jag aldrig varit där, men jag ska inte klaga! Det var faktiskt rätt trevligt. På Tapaz (eller vad det hette) var där betydligt högre tempo. Massa rockare trängde om den lilla yta det fanns att stå på. Jag såg roxen och sen och annan sakke (ajja bajja!). Jag trodde inte det var så mycket människor som "hängde" på Knutan en fredagkväll, men ack vad fel man kan ha. Vi gick till Bakom, fast där  var  kön  flera kilometer lång så vi prövade med GP ist. Dock var även detta ett ännu ett nederlag. Fullt med människor! Vi hoppade tillbaka till Knutan eftersom vi frös benen av oss. Sen hämta min kära mor mig, bara för att hon är så snäll!


<3

jag är en vampyr

Publicerad 2009-01-14 14:29:11 i Allmänt,

Nu har skolan börjat och jag har fullt upp. Jag prioriterar att sova, göra läxor kommer på andra plats. Trots att skolan bara har pågått i fem dagar är jag helt slut. Mitt nya schemma är fruktansvärt, jag kommer gå i skolan till typ fyra flera dagar i veckan. Nu kommer jag ha ännu mindre tid att plugga. Kanske mina betyg störtar i backen?

jag lever mest i dåtid

Publicerad 2009-01-10 17:45:31 i Allmänt,

Det som skrämmer mig mest i hela världen är tiden. Den går så förbannat snabbt så jag knappt hinner med mig själv. Om bara några veckor fyller jag nitton. Jag vill inte bli äldre! Arton är perfekt, här kan jag stanna förevigt. När man är ung behöver man inte ta ansvar, man får lov att vara hur fånig man vill utan att behöva bry sig om vad andra ska tycka om en. Om bara tio veckor ska projektarbetet vara inlämnat, och ja det kanske låter som lång tid men jag har ändå panik, trots att jag & Linda kommit rätt långt. Allt till studenten ska fixas och efter det är det dags att pröva sina egna vingar och flyga ut i världen. Jag har absolut ingen anning om vad jag vill göra med mitt liv. Är det någon som har en idé får dom gärna höra av sig till mig!!

adios amigos

nutid var aldrig riktigt min tid

Publicerad 2009-01-08 21:01:06 i Allmänt,

Idag började skolan igen! Jag tror jag blir galen. Trots att första dagen var rätt soft har jag värsta paniken nu. Massa redovisningar och prov, projektarbete och studenten! Kan man stanna tiden?

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela