hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

ibland är en lögn det finaste man har

Publicerad 2008-03-27 21:58:03 i Allmänt,

Idag var jag och Frida på tant-jympa. Seriöst, det var vi och 70 pensionärer! Dom tanterna är helt galna, de flesta bryr sig mer om att få ett liggunderlag än att göra vad man egentligen ska. Och inte blev jag svettig heller, inte en ända svettdroppe i panna, så därför måste jag dit imorgon och visa vad jag går för. Stepp, hej och hopp!

Idag hoppade vi också till malmö och träffade håkan. Han var snäll men lite stressad, han hade tydligen bråttom till flygplatsen och fick skriva jättesnabbt! Stackaren måste ha träningsverk nu efter tre dagars intensivt signerande. Håkan är duktig och jag beundrar han. Den  nya skivan är underbar, tack håkan <3


Och igår var jennykrux & ninnikanin här. Vi kollade på Troja.



adjö romans

för en lång lång tid

Publicerad 2008-03-26 13:08:53 i Allmänt,

Idag var jag på vägverket. Jag var över en timme förtidig men där var redan fullt med folk i väntrumet som skulle göra samma prov som mig. Inte nog med alla var nervösa och satt som små igelkottar med ögon stora som kokosnötter, nej, man skulle in i fotoautomaten när alla såg på! Men grattis til mig, mitt foto på körkortet kommer se hemskt ut! En blandning mellan frankensteins monster och, ja just det, en igelkott med ögon stora som kokosnötter. Låt oss säga att det var KATASTROFALT. När det väl var dags öppnades en dörr och alla fick stå på led för att få sin egna data. Jag fick nummer nio. När jag hade gått ignom alla 70 frågor hade jag markerat alla jag var osäker på, vilket visade sig vara 31 st! Skitbra, tänkte jag då va. Jag satt kvar längst med mitt prov. En minut kvar, och jag var fortfarande jätteosäker. Men vad skulle jag göra? Jag avslutade provet och hoppades på det bästa!

lucky me

let it shine

Publicerad 2008-03-25 22:51:37 i Allmänt,

tingsek <3

Det är påsklov. Jag hoppas alla har ätit tonvis med godis och rullar fram? Vilken tur att jag hade träning idag. Kanske jag förlorde några gram under den enochenhalvtimmen. Det var iaf skönt att få simma av sig allt.

like a lady

Publicerad 2008-03-24 23:08:13 i Allmänt,

image29

Jag såg pirates 3 idag. Jag älskar den filmen! Man blir helt föälskad i Will Turner i slutet av filmen, då när han har den skarfen på huvudet, ni vet? Jag såg även Mulan, det måste ändå vara den mest inspererande tecknade film som någonsin skapats. Jag kunde inte hjälpa det, men jag grät en skvätt.



still june

Publicerad 2008-03-24 11:28:02 i Allmänt,

Snön är tillbaks. Igår smälte allt bort och jag trodde det var dags för våren att komma, men inte det! Imorse när jag gick upp var det åter vittvittvitt. Överallt var det vitt, och jag är trött på detta nu! Gud, jag vill ha vår nu!

Men nått som är bra är att Jenny Kruse är hemma! Äntligen! Som jag saknat henne. Den ungen har varit och solat och badat i Afrika i två veckor nu. Man kan ju inte bli annat än avundsjuk! Tihi, <3

and why would you?

Publicerad 2008-03-23 15:23:24 i Allmänt,

Kollade ni på tv igår? En fjortonåring från Sverige vann 100m fj på EM. Sånna här tilfällen får mig att ångra mitt oengageman. Om jag hade fortsatt att ta i och träna seriöst hade jag kanske fortfarande varit lika bra som jag var när jag var liten. Folk på filborna visste vem jag var, de hälsade och var jättetrevliga. Jag var och tävlade igår. 100fj faktiskt. Men inte vann jag (och inte är jag fjortån). Istället gick jag över med 8 sekunder. Okej, det var i femtiometersbassäng men inte betyder det att man går över 8 sekunder för de. Max 3-4 liksom. Jag och Ninni har tränat fjäril gångligen. Jag trodde det skulle gå lite bättre iaf.



adios amigos

something not sunlight

Publicerad 2008-03-20 20:13:04 i Allmänt,

Idag var sista dagen i skolan. Yesyesyes :) Jag gick till stan för att träna, men så glömde jag min historiabok i skolan, så jag gick tillbaka och sen gick jag till bussen oh åkte hem istället. Jag är slut i mina ben! tiihi.
Men sen hoppade jag och mami&papi til väla. Jag köpte jättefin kjol och tröja. Så nu är lycklig.



ha det så jättebra,

never seen the light of day

Publicerad 2008-03-19 16:21:57 i Allmänt,

Har ni sett ut? Solen skiner! Men kolla inte på marken för det finns fortfarande kvar lite snö. Så vi koncentrerar oss på solen. Den får dagen att kännas mycket vackrare.

adios amigos

jag tror vi flyr rakt in i solen

Publicerad 2008-03-17 20:35:27 i Allmänt,

Idag är sån dag som man inte orkar med! Ute snöar det för fullt och på bilddagboken bara rör dom runder! Nu hittar jag ingenting längre. Jisses, varför alla dessa förendringar? Kan inte allt bara vara som det alltid varit? Snart få det vara nog! Ge mig vår IDAG! Jag vill ha på min svarta jacka och cykla till skolan. Jag vill, jag vill, jag vill!

adios amigos

dom som försvann

Publicerad 2008-03-16 17:08:09 i Allmänt,

Jag blir lycklig när jag tittar ut genom fönstret. Solen skiner och himlen är nästan helt blå, det är siktigt påskväder ute. Imorgon vill jag cykla till skolan på min nytrimade cykel. Men om någon där ute har läst tidningen idag så vet ni att det ska SNÖA imorgon! Herre Jesus, ge mig vår snart!!!

hero

Publicerad 2008-03-16 14:10:55 i Allmänt,

Igår var det den mycket omskriva melodifestivalen. Och som vanligt står det dagen efter i tidningen: "fel låt vann!" Men kära medborgare i Sverige, varför röstar ni helt enkelt på RÄTT låt? Jaja, denna gången kanske det mesta var juryn som inte röstade likadant som resten av Sverige. Men om ni minns så har juryn alltid funnits med, och inte har folk klagat innan? Jag är dock också emot juryn, det är ju ändå svenska folket som bestämmer segraren i slager. Om jag hade fått bestämma hade Björn Gustafsson vunnit hela skiten! Om vi nu tänker efter riktigt ordentligt, är inte Charlotte Perreli en värdig vinnare? Hon har ju förr rott hem hela Eurovison Song Contest. Vaför är hon inte kapabel att göra samma sak igen? Vi får väl vänta och se vänner..

mind on hold

Publicerad 2008-03-14 15:30:24 i Allmänt,

Nu har det gått en vecka i skolan igen. Jag har inte pluggat ett enda dugg denna veckan, ändå är jag helt slut! Ikväll ska jag till Alexandra och mysa.

later

like a lady

Publicerad 2008-03-10 20:10:37 i Allmänt,

Nu har jag ett dilemma på gång. Ska jag våga klippa av håret fast jag skulle spara det till balen? Jag tänkte om jag skulle klippa det lite kortare än till axlarna. Jag ser bilder på snygga personer med kort hår och jag bestämmer mig för att klippa mitt likadant! Men sen ser jag en med långt fint hår och då blir jag hel förvirrad! Hur ska jag göra? Folk får gärna lägga sig i och ge mig råd om detta stora problem i mitt liv just nu!!

later

never seen the light of day

Publicerad 2008-03-09 14:20:41 i Allmänt,

igår var en mycket bra dag. Och en mycket hektisk dag också. Angelica kom hem till mig kl. 14.30 och sen var det full rulle non stop. Vi hade stora problem med att hitta ingången där carlos skulle hämta oss. De andra som också vunnit var jättesnälla! hihi.  långt om länge kom vi in, kollade på soudchecket och mötte killarna backstage. Gustaf var hundratusen gånger snällare än vad jag trott. Men plötsligt var Björn, Samuel och CJ borta. Och då var det dags att gå ut. Sen stod vi och vänta på våra biljetter men när vi inte fick dom så visade det sig att vi stod på gästlistan! det var en DREAM COMES TRUE! Frukta inte mina vänner! Konserten var helt underbar och jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv! vi badade i svett och jag har aldrig varit så nära att svimma!

Jag är nyförälskad

i'm no superman

Publicerad 2008-03-05 21:48:38 i Allmänt,

inte förren nu på träningen gick det upp för mig vad som kommer hända på lördag! jag kunde se allt framför mig. en vakt kallar upp mitt namn och jag får gå genom en smal lång korridor tills jag kommer till rummet där bandet väntar. det kommer bli hur sjukt bra som helst! om jag bara vågar säga nått, då såklart! attans bananer!!

idag hoppade massa lemurer på mig. för er som inte riktigt har koll på vad en lemur är, så kan jag berätta att det är en blandning mellan en apa, en fågel och en kängeru! hur söta som helst vill säga.


adios amigos

how we walk

Publicerad 2008-03-03 18:22:10 i Allmänt,

barn, tant hanna ska berätta en saga för er: jag vann biljetter till mando diao, right? så har jag inte hört något från dom på två veckor. idag ringde en snäll tant till mig. hon var en kontakt-grejs-person till mando diao. hon berättade såklart att jag vunnit bljetterna (ingen nyhet alltså). så jag ska alltså gå till sceningången kl 16 och vänta tills de ropar mitt namn, jag och fem till som också vunnit. så vi ska få biljetterna, men nått vi inte visste, var att samtidigt har vi vunnit en träff med bandet backstage! (en halvtimme eller så, men ändå) tanten som ringde sa åt mig att ta med kamera. så det ska jag göra!


snippsnappsnut så var denna sagan slut

did you give the world some love today, baby?

Publicerad 2008-03-02 21:12:41 i Allmänt,

I lördes åkte jag, frida & ninni till folk å rock för att köpa ennu flera skivor. Men vi hamnade i ett långt demonstrationståg, "rättvisa i kurdistan". Hundratals kurder vandrade mitt på gatan. Eftersom jag vet att det är förbjudet att hindra eller bryta ett sådant tåg väntade vi fint. Men folk som inte varit på körskolan på länge vet inte sånt! så dom tutar och försöker köra på folk för att komma fram. Att en snäll tant visade deras lapp från vägverket hjälpte inte. Minibussen fortsatte tuta. En gubbe blev arg, han höjde sin mobiltelefon mot rutan. När sedan det ovetande köraren trängde igenom tåget sparkade en man som var mellan 90 och döden på bilen! plötsligt sprang föraren ut och flickvännen följde efter. Hon försökte stoppa sin pojkvän att slå til någon. Sen körde vi, vilken tur! Det var sjuk obehagligt och jag var så rädd att jag trodde jag skulle kissa på mig. herre jesus!  Okej, dom blev sura när den okunniga förare gjorde så, men ett slagsmål och sparkar? det är väl inte rättvisa? eller fred? vad är det egentligen folk vill? De vill skapa fred genom krig. Kanske det är det ändå sättet att stoppa vad som hä nder i världen. Men förstår dom inte att de ger sig på fel människor? oskyldiga människor!

var är världen på väg?

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela