hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Drömdagen

Publicerad 2012-04-28 20:04:26 i Allmänt,

Idag har jag verkligen varit med om mina drömmars mest perfekta dag. Sex timmars svettig träning följt av ett besök på stans bästa libanesiska restaurang. Hela dagen har varit fantastiskt. Nu är jag helt slut. Nu kan jag slappna av. Ligga på soffan och kolla på Avatar. Nu mår jag bra.

Långhelg

Publicerad 2012-04-27 22:04:26 i Allmänt,

Det är helg. Långhelg. Ändå kan jag inte riktigt slappna av. Soffan är inte längre lika bekväm, teet inte lika avkopplande. Och som grädde på moset har grannarna fest. Med ett beat snabbare än tusentals hertz. Jag är inte nöjd. Får ingen ro.

Min mobil är trasig. Skärmen är pajj. Som tur är har jag min gamla trotjänare. Lilis är tillbaka och det var fantastiskt kul att se gamla sms från galna nätter på Gasquen. Och så samtalslistorna såklart. Jag saknar samtalen som kom klockan fyra på morgonen på väg hem från festen. Jag saknar dig. Och jag saknar verkligen DIG. Mitt liv innehöll lite mer spänning när jag var ung...

Det snurrar i min skalle

Publicerad 2012-04-24 22:09:40 i Allmänt,

Det enda som snurrar i mitt huvud just nu är träning, mat, göteborgsvarvet och träning. Plugget är totalt bortprioriterat. Och det är inte alls bra. Jag måste verkligen klara båda dessa kurserna. Jag SKA klara båda kurserna.

Ikväll, när jag gick hem från gymmet, verkade det som om hela Göteborg drabbats av vårkänslor. Alla jag mötte log. Det gjorde jag också.

Jag är chalmerist, javisst

Publicerad 2012-04-24 00:48:28 i Allmänt,

Min "nyttiga" vecka avslutades bra. Men denna började desto sämre. Efter en, kanske två öl, förvandlades jag tillbaks till en chalmerist. En chalmerist vars enda passion i livet är att dricka alkohol. Även om det är på en måndag. Jag har dåligt samvete. Eller nej, imorgon kommer jag ha dåligt samvete. Nu är jag bara glad över att vara hemma i min säng och att jag ska sova. För jag vet att skolan börjar kl tio imorgon. Prick.

Fantastiskt

Publicerad 2012-04-19 21:45:04 i Allmänt,

Jag är tillbaks i Göteborg. Påsken i Helsingborg var fantastiskt. Veckan i Cadiz var fantastisk. Jag mår super. Pigg och utvilad. Taggad för Göteborgsvarvet och taggad för tentor. Imorgon ska jag och Julia se Laleh. Det ska också bli fantastiskt.

Back to normal

Publicerad 2012-04-04 20:59:56 i Allmänt,

Tack gode gud! Idag var Ninni tillbaks i stan och vi var på Mezo och åt kyckling- och mozzarellasallad. Precis som det ska vara. Precis som det alltid varit. Jorden är äntligen tillbaks i balans. Det mesta har faktiskt blivit precis som vanligt. Det är lätt att falla tillbaks i samma gamla vanor som jag hade innan jag började plugga på Chalmers. Jag har förvandlats till något slags träningsfreak som tycker ett pass om dagen är lite. Åh, jag älskar det. Jag älskar att träna och jag älskar att äta lunch på Mezo med Ninni. Tack älskade påsklov. Du är exakt vad jag behöver.

Cadiz

Publicerad 2012-04-02 08:51:50 i Allmänt,

Jag är tillbaks i mitt gammla flickrum. Men bara för några dagar. På tisdag åker jag till Cadiz. Ska umgås med Krisztina, träffa Marta, gå på min favorittapasrestaurang, hälsa på mina gamla lärare, sola och bada på la playa de muertes. Det är två år en jag var där. I den finaste staden jag vet. Med den godaste magen, de bästa flamencobarer och dem mest trevliga människor jag träffat. Det är bara en vecka kvar nu.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela