hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Uppdatering

Publicerad 2009-10-30 11:46:11 i Allmänt,

Haha. Nu var det langesen jag skrev har. Blir bara samre och samre pa det dar med uppdateringen. Jaja, nu ar iallafall mamma & pappa i Cadiz for att halsa pa mig. Det ar supermysigt att ga runder i staden och leta turist igen. Och att ata pa resturang varje dag ar ju inte heller helt fel. Dom tog ocksa med saker till mig sa som svenska tidningar, godis och mina converse!! Kan det bli battre?

Vad har hant sen sist da? I lordags var jag pa utflykt med skolan i Puerto Santa Maria. Pa kvallen gick vi ut och partajade. Superkul! Nicky har akt hem. Ni vet tanten i min lagenhet fran Holland? Jag trodde det skulle vara trakigt med en tant i lagenheten, men hon var helt underbar. Nu bor jag istallet med Tomas, vilket ocksa ar kul. Skolan ar nastan tom pa elever. Varje vecka blir vi farre och farre. Men det ar jattemysigt. Och jag ar fortfarande foralskad i denna staden. 


Puss 

Framtidsplaner

Publicerad 2009-10-26 20:20:31 i Allmänt,

Det finns så mycket jag vill göra i vår innan jag börjar universitetet. Resa till USA, shoppa i London, tågluffa till Berlin och Amsterdam, återvända till Cadiz och åka på massa festivaler! Aah! Så många saker, så lite tid och pengar. Kanske får ta ett extra år ledigt innan jag återgår till skolbänken för att hinna med allt?

party party

Publicerad 2009-10-23 09:48:47 i Allmänt,

Igar stod jag i min pyjamas, redo for att krypa till sangs nar det plotsligt ringde pa dorren. Sjalvklart var det Kathi som undrade om jag vill folja med ut. Party? Inte tackar jag nej heller! Hade hur kul som helst. Forst bar och sedan diskotek. Kom hem halv fem pa morgonen och nu sitter jag i skolan. Jag ar helt dod!

Puss 

halva tiden

Publicerad 2009-10-22 16:37:16 i Allmänt,

Idag har jag befunnit mig i Spanien i 46 dagar. Jag har 44 dagar kvar. Igår var alltså absolut mitten av min resa. Och herre Jesus, vad tiden har gått snabbt! Finns det nått sätt att skruva ner farten? Jag är nog kär i denna staden. Trots att det regnade igår, är det fortfarande en av de vackraste städer i världen. Visst längtar jag hem ibland, vi har alla våra dåliga dagar. Men just nu är det exakt här jag vill vara. Jag hade lätt kunna åka hit 13 veckor till i vår också. Är det någon som kan punga ut 25 laxar till mig? Haha. Jag borde kanske börja leta efter ett jobb?

 

Puss

Frisorsalong

Publicerad 2009-10-20 09:45:09 i Allmänt,

Igar forvandlade jag och Kathi lagenheten till varsta frisorsalongen. I sondags fargade jag haret sjalv, sa nu ar jag bade utan utvaxt och kortharig! Fore- och efterbilder kommer pa hannaaaaa.bilddagboken.se inom nagra dagar.

Ikvall ska jag och tyskarna pa nagon slags konsert.


Puss 

Denna veckan har jag..

Publicerad 2009-10-19 09:23:04 i Allmänt,

  • ätit sjukt mycket kakor (glass, mat, allt)
  • varit på stranden nästan varje dag
  • delat en nittio centimeter bred säng med Frida
  • köpt världens finaste tröja
  • druckit läsk för typ första gången sen jag kom hit
  • dagdrömt om julen
  • blivit av med sin pyjamaströja
  • haft superkul med syster

 

Puss

Frida pa besok

Publicerad 2009-10-16 11:39:52 i Allmänt,

Nu var det langesen jag skrev har. Lite dalig med uppdateringen, jag vet. Forlat. I mandags delade jag och Ina pa fyra portioner paella och sedan at vi glass. Fick lite daligt samvete sa begav oss till stranden for att utova lite vattengympa. Men efter bara fem minuter la vi oss pa stranden for att fortsatta sola. I onsdags skippade jag skolan, for Frida har kommit hit for att halsa pa mig denna veckan. Istallet for skola gick vi och at churros till frukost och sedan till stranden.

Idag akte Ina hem. Innan skolan foljde jag henne till busstationen for att saga hejda. Det ar ratt sorligt. Folket kommer och gar, och jag stannar har och maste lara kanna nya hela tiden. Imorgon kommer nasta som jag ska dela lagenhet med. Hoppas hon/han ar lika snall och rolig som Ina och Doreen var.


Denna veckan har jag haft julkansla till tusen. Och inte blev det battre nar Frida kom och vi borjade prata om julplanerna. Igar var det som om Gud last mina tankar. Nar vi kom in i mataffaren hade dom byddgt upp en hel hylla full med julgodis och julkakor. Halla ja, det ar fortfarande mitten av oktober?



Puss

Utflykt till Sevilla

Publicerad 2009-10-10 11:31:36 i Allmänt,

I onsdags var det helgdag i Cádiz och vi var lediga från skolan. Jag och Ina bestämde oss därför göra en utflykt, så vi tog tåget till Sevilla för lite shopping och sånt. Dock var jag inte på humör för att titta på massa kläder denna dag. Konstigt, jag vet! Jag vet inte om jag ska se det som ett bra eller dåligt tecken.  Men köpte till slut armband och en klänning. Det blev alltså en hel dag i Andalusiens huvudstad. Vi hade massa kul, men var helt slut i fötterna när vi kom hem.

 

Igår skulle jag och Ina gå till en Flamencobar för att uppleva lite spansk kultur. Men baren var stängd så vi gick till ett tehus och drack världens godaste te. Vi gick hem för att byta skor och passade på att dricka lite rom och cola med vår klasskamrat. Men vi gillade inte honom (han är 60 år). Vi ville gå ut och dansa, men i trapphuset mötte vi våra grannar från Frankrike, Italien och Spanien. De bjöd upp oss i deras lägenhet. Det var jättetrevligt och spanjoren var kock så han lagade pasta till oss kl 4 på morgonen. Idag ska jag låna deras strykjärn! Yesyesyes!

 

Puss

en månad i spanien

Publicerad 2009-10-05 09:33:09 i Allmänt,

Nu har jag befunnit mig i Cádiz i fyra veckor, en hel månad. Bara två månader kvar. Tiden rusar verkligen iväg i denna stad.


I fredags hade jag galet kul. Först åt jag middag tillsammans med massa folk från skolan i Daniel, Martas och killens med det lockiga håret (vet fortfarande inte hans namn) lägenhet. Tog taxi till Emelies och Linneas lägenhet för fördrink. Klockan halv tre, när de andra bestämde sig för att åka vidare till nya delen, hade jag fått nog av fredagskvällen och traskade hemåt istället.


I lördags var jag på stranden i sex timmar, så nu kan jag erkänna att jag är något solbränd. Har ni något tips på hur jag ska göra för att få brännan att hålla längre? På kvällen var vi på minifestival. Fem band spelade, i vilket ett av dom spelade min lärare. De var verkligen en spansk folkfest och alla dansade. Efteråt gick jag hem med Ina och somnade framför tvn.


Just nu är vi fem elever från Sverige på skolan. Det fler än antal tyskar. Helt galet! Ändå är det konstigt hur svårt jag har att prata svenska med Charlotte och Tomas. Trots att det bara är vi fortsätter vi prata på engelska. På nått sätt är det enklare, kanske pga. deras norrländska dialekt.


Puss

promenad

Publicerad 2009-10-02 09:57:46 i Allmänt,

Jag kommer ha gått upp så mycket i vikt när jag komer hem till Sverige. Det blir gymmet varje dag!

Igår köpte jag en väska från Mango. Jag är helt kär! Sen tog jag & Ina en promenad i fyra timmar. Bilder hittar ni på hannaaaaa.bilddagboken.se


Puss

forsta oktober

Publicerad 2009-10-01 11:48:36 i Allmänt,

Ha! Jag har inte dott an. No need to worry. Och jag kommer fortsatta leva anda till december for jag har lovat Ernie att vi ska dricka vaniljte nar jag kommer hem..

Idag ar forsta dagen i oktober. Kanns lite skumt. Har sitter jag i kortkort klanning och planerar att ga till stranden idag. Hur har ni det dar hemma? Idag kommer varmen tillbaka efter helgens ovader (enligt tvn). Jag ser fram emot att battra pa brannan lite grann.


Igar tog jag och Ina taget till ett shoppingcentra nagra minuter utanfor Càdiz. Men vi hoppade av en station for sent och var tvugna att traska tillbaka. Sjalva shoppingcentrat var inte lika stort som jag trodde, men vi lyckades anda spendera nagra timmar dar. Kopte bland annat en stor tjock halsduk fran Zara (jag vet, jag kommer nog inte ha nytta av den har) som jag alskar, nagra sota harklammor fran h&m och en troja fran Mango. Kom hem runt halv tio med massa laxor kvar att gora. Laggdags vid ett-tiden med varkande ben av dagens langa promenad.



Puss 

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela