hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Andalusien

Publicerad 2014-02-25 13:47:10 i Allmänt,

Igår bokade jag, Baptist och Michael en resa till Andalusien. Vi åker imorgon kväll tillsammans med en organisation för utbytesstudenter. Jag ska äntligen få återvända till Cádiz. Jag är överlycklig. Och till carnivalen. Det ska bli så himla skoj. Vi kommer även att besöka Granada och Sevilla. När resan var betald gick vi till La Lobera och firade. 

Håkan Hellström

Publicerad 2014-02-23 23:40:04 i Allmänt,

Jag ligger i sängen. Genomlycklig men dödstrött. Lyssnar på Håkan Hellström. Det är otroligt hur den mannen kan skriva låtar som träffar rakt i hjärtat. Jag förvandlas till den femtonåriga tjejen igen, när varenda känsla var på liv och död. 

Igår var jag och Rose ute och dansade. Jag hade så himla skoj. Jag har saknat att  förlora mig själv på dansgolvet. Glömma allt runtomkring och bara känna musiken i kroppen. 



Flamenco

Publicerad 2014-02-22 17:00:10 i Allmänt,

Igår var jag på flamencobaren med Lena och Louis. Jag älskar det. Det är en så stark dans med massa känslor. Det får mig att sakna Cádiz. Valencia i all ära, men Andalusien är något speciellt. 

Imorse hade jag och min fransman värsta superfrukosten med gröt, äggröra, croissanter, yoghurt, kaffe och nypressad  apelsinjuice. Jag är jättekär. 




Not too old

Publicerad 2014-02-20 14:25:04 i Allmänt,

Lyckades ta mig till skolan igår. Ni kan vara lugna, jag är fortfarande en plugghäst. Och imorse hade jag en jätterolig labb om Energia hyrdualica. Åter igen är jag sjukt nöjd av mitt val av master. Energy Woman. Det är jag det. 

Igår körde jag hundringar i T-rodden. Idag värker mina skulderblad. Älskar träningsvärk. Och det var så sjukt längesen jag hade det i ryggen. Benpass i förmiddags. Imorgon ska jag försöka mig på löpning igen. Hoppas vaden håller. Fingers crossed

Too old

Publicerad 2014-02-19 02:20:02 i Allmänt,

Min "en öl med tyskarna" resulterade i tre öl, en shot och en drink. Värt. Om 5,5 timmar börjar min nästa lektion. Om jag kommer gå? Vem vet. Jag är alldeles för gammal för att kunna sova fyra timmar och sen gå till skolan. Vamos a ver

Korta dagar

Publicerad 2014-02-18 20:30:00 i Allmänt,

Tisdagar är egentligen min jobbigaste dag. Tretton timmars skola. Men på något sätt lyckades dagen bara bli två. Antingen var lektionerna inställda, flyttade eller skippade (ooopsi, mitt eget fel). Dessutom myglade jag från morgongymmet och tog tre timmars extra sovmorgon. Jäklar, det blir ett jobbigt ryggpass imorgon.
 
Ikväll ska jag ta en öl med två tyska killar. Vet inte varför jag har så svårt att skaffa tjejvänner här nere. Visst hade jag Anna Sophia. En nära tjejkompis. Sen var resten killar. Jag är kanske en dude innerst inne, vem vet. Haha. Men jag hoppas verkligen inte det.
 
Som sagt, det är tisdag. Och imorgon börjar nerförsbacken. Gud, vad jag älskar att bo i Spanien. Och jag älskar mitt nya schema. För mycket fritid (för mycket pluggtid). Ge mig sommar nu så jag kan sova på stranden isället för i sängen.

Kärlek

Publicerad 2014-02-17 18:28:42 i Allmänt,

Jag har träffat den mest fantastiska person. Och jag vet att det kanske är helt idiotiskt och dömt till att misslyckas, men jag orkar inte vara realistisk. Jag är kär. Bara tanken på att jag ska träffa honom på kvällen gör mig glad hela dagen. Och jag kan inte sluta le.  

Nya vänner

Publicerad 2014-02-17 00:33:59 i Allmänt,

Ikväll var jag på middag hemma hos Lena och Daniel. Och jag är så glad varje gång jag umgås med dom. Så glad att jag nästan funderar på att flytta in i deras lägenhet trots att den är jätteäcklig. Jag har fått två nya vänner och nästa helg ska jag umgås med dom. Hela helgen. Jag är superlycklig.

Jag tror vi flyr rakt in i solen

Publicerad 2014-02-16 14:08:59 i Allmänt,

Jag har bara fem månader kvar i Spanien. Och jag har bestämt mig för att spendera dessa månader med att bara göra saker jag mår bra av. Spendera mer tid på mig själv. För jag tog detta året till att lära mig ta det piano. Kunna sitta på en bänk och bara titta på människorna som går förbi. Jag vet att jag har problem med min rastlöshet. Just nu leder den oftast till att jag shoppar. De närmsta fem månaderna ska jag njuta. Jag ska träna, äta mat jag mår bra av, plugga så mycket jag orkar (bryr mig inte längre om en extra termin i Sverige), gå till stranden, dansa och vara kär. 

Tandem

Publicerad 2014-02-09 21:42:08 i Allmänt,

Jag har skaffat en tandemkompis. Efter att ha varit i Valencia sex månader är det dags att lära sig språket. Så idag tog jag en kaffe med en spansk tjej som jag fick kontakt med genom Alex. Pratade en timme på engelska och en timme på spanska. Perfekt. Och jag gillar verkligen att prata på spanska. Så vi ska ses fler gånger. Längtar redan. 

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Kollar på tjejfilm och äter yoghurtglass direkt ur förpackningen. Älskar söndagar och älskar Valencia.



Ruta 1

Publicerad 2014-02-07 13:33:09 i Allmänt,

Nu jäklar. Nu är jag mer taggad än någonsin. Jag behövde bara en spark i rumpan för att inse att jag vet detta. Jag kan detta med kost och träning. Jag vet vad min kropp mår bra av. Och det är INTE ett högt fettintag. Jag är redo för att du upp min gamla livsstil. Med mycket frukt, grönt och protein. Och jag ska träna inför maratonet men inte fyra gånger i veckan som jag planerat. Tre konditionspass i veckan räcker. Tre kondition och tre styrkepass. För min kropp mår bra av muskler. Jag saknar mina muskler. Och jag saknar min rumpa. Hallå lchf, jag byter ut dig till lchp. Low carb high protein.



Spontanfest

Publicerad 2014-02-07 02:44:11 i Allmänt,

Så, ikväll var jag på fest. Spontanfest (bästa fest, ni vet). Och det skulle egentligen bara vara lite vin, fira en tysk killes födelsedag och så. Men sen har jag väldigt svårt att säga nej och jag tänkte "vilket ypperligt tillfälle att träffa nya vänner", så jag följde även med till nattklubben. Och jag träffade folk. Imorgon ska jag på koreansk middag hos en kinesisk tjej. Estoy muy feliz. Nu ska jag sova. Sex timmars sömn. Men hey, jag är ung. Typ. Hade kunnat gå till skolan redan nu. Typ inte. 



Hemligheter

Publicerad 2014-02-06 19:34:23 i Allmänt,

I'm so bad at uppdatera min blogg. Förlåt. De nya kurserna har börjat. Men jag har fortfarande inte hittat någon ny Anna Sophia. Jag har inte heller fått ett färdigt schema. Saknar 4,5hp. Men jag har en vecka på mig att fixa det. Imorgon är det redan fredag. Fatta hur snabbt tiden går?! 

Jaja, jag behöver inte så många vänner. Detta halvåret ska jag lägga tid på att lära mig prata spanska. Jag lovar. Jag ska göra mitt bästa. Dessutom har jag min fransman. Och jag är jättekär. Oooopsi. There, I said it.

För gammal för att festa

Publicerad 2014-02-02 15:15:14 i Allmänt,

Igår var det fest igen. Med massa vodka och massa sangria. Och jag har verkligen blivit gammal, för idag fick jag rulla ur sängen klockan ett för att klara ta mig upp och äta frukost (är tillbaka i sängen nu dock). Men festen var super och jag träffade några som förhoppningsvis kan bli mina vänner.



Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela