hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Träningsabstinens

Publicerad 2010-03-30 20:33:48 i Allmänt,

Jag är totalt nedbryten! Jag mår dåligt när jag inte får träna. Men trots att min hals hurts like hell, blir det dubbelpass imorgon. Äntligen!! Jag hinner också med lite jobb på morgonen. I mean hey, who doesn't want to earn some money?

Puss

Budapest

Publicerad 2010-03-26 18:08:34 i Allmänt,

Fem dagar i Budapest. När planet lyfte lämnade jag alla problem på marken, och en liten del av spanien-hanna väcktes till liv. När jag träffade tjejerna var det som tiden stått still de senaste månaderna. Vi skämtade, skrattade som om vi aldrig varit ifrån varandra. Budapest är vackert, men språket obegripligt.

Tina pratar hela tiden. Hon kommer från Berlin och pluggar till lärare. Tina ser alltid de positiva i saker. Krisztina är ingenjör och får mig alltid att skratta. Hon älskar hundar och använder ordet asshole femhundra gånger om dagen.

För andra gången var vi idag tvugna att ta förväl för en längre tid. Men vi vet att vi kommer ses igen. Ibland är det där med vänskap obegripligt.









Reunión de amigas españolas

Publicerad 2010-03-21 23:57:38 i Allmänt,

Imorgon flyger jag till Ungern. Är jag nervös? Ja, som sjutton! Men det ska bli jättekul att träffa Krizstina och Tina igen. Jag ska bara vara borta i fem dagar, men det lär blir party everyday och spanienkänsla all over again.

Jag vill ha allting

Publicerad 2010-03-20 21:44:54 i Allmänt,

Så det är alltså sant det dom säger.
Man vill bara ha det man inte kan få..

Jag önskar jag var både vänsterhänt och högerhänt. Samtidigt, liksom.
Då kunde jag skriva med båda händerna.
Tänk så mycket snabbare allt skulle gå!

Det kanske inte är många som vet.
Men nu kan jag lägga till "utbildad coupier" på mitt CV.
Och såhär ser jag ut när jag går till jobbet..

I need you to need me

Publicerad 2010-03-19 15:24:04 i Allmänt,

Att dricka kaffe klockan elva på kvällen är hard core! Men inte lika hard core när man inte kan sova och ska träna tidigare än tuppen morgonen därpå. Nu har jag varit hos frisören. Went dark brown again. And is loving it! Men saknar det långa blonda..


 

Torsdagens tankar

Publicerad 2010-03-18 20:41:26 i Allmänt,

Sen jag började notera mitt midjemått den 1 februari, har jag tappat nio centimeter. Byxor jag köpte för sju år sen är för stora. Isande diskant, går igenom allt. Isande diskant, tjuter och förlamar. Isande diskant, jag fryser när ni pratar. Jag är sjukt nervös inför imorgon! På måndag ska jag äntligen få träffa Krisztina och Tina igen, jag åker till Ungern i fem dagar. Är på simtävling hela helgen. Jag är väldigt känslomässigt instabil just nu. Jag är inte bekväm i detta, så snälla låt bli. Säg ingenting till mig. Jag skäms för att be, jag skäms för att gråta. Mitt hjärta är ditt att förstöra. Låt din vän få veta. Våren har kommit till Helsingborg. Jag älskar det! Snart måste jag bestäma mig för vilket universitet jag ska välja. Alkohol löser alla problem! Öl, öl, öl. Träna är kul.

Upp är ner. Ner är upp. Åt vilket håll ska jag gå?


Ellen på Dunkers

Publicerad 2010-03-17 22:16:32 i Allmänt,

Idag tog jag på mig mina finaste kläder och gick till Dunkers. Ellen Åberg hade konsert. Jag finner hennes musik underbar och blir stum när hon börjar spela. Jag kan inte sluta förundras av hennes oändliga charm.

hush now

Publicerad 2010-03-16 18:41:00 i Allmänt,

Hush now, I'm about to break the law
I'm tired and I'm a human after all
I'm not ashamed, but I hate this game


Katastrof!!

Publicerad 2010-03-16 08:59:17 i Allmänt,

Portarna för att söka in till universitetet öppnade igår. Panik! Jag har inte hunnit kollat igenom alla mina möjligheter än. Det är fem år av mitt liv. Fem år då jag förbereder mig inför arbetslivet. Men hur ska jag kunna bestämma inriktning när jag inte vet vad jag vill jobba med i framtiden? Vill jag verkligen bli civilingenjör? Kanske optiker? Kemiteknik med fysik eller kemivetenskap med spansk inriktning? Göteborg eller Stockholm? Många frågor och funderingar snurrar runt runt i huvudet. Men det ända jag vill är att gömma mig under täcket och inte behöva tänka på det. Framtiden skrämmer mig.

Hjälp

Two old ladies

Publicerad 2010-03-15 18:22:24 i Allmänt,

Jag och Ninni har minst sagt förvandlats till två pensionärer. Vi har gott om fritid, tar tupplurer mitt på dagarna, planerar våra dagar efter träningen, pratar gamla minnen, går på fik och dricker chai latte, berättar om allt vi ätit under en hel dag och går hem från nattställena redan klockan två. But well, I like it..

 

Vad spelar det för om vi blir 60 eller 100

Publicerad 2010-03-14 21:59:51 i Allmänt,

Oh Gosh! Lördagen blev ett riktigt röj på Tivvan. Började med en vacker konsert med Markus Krunegård. Lite folk, underbara låtar och ett sjuhelsikes sexigt band på scen. Kan det bli bättre? In i vinylbaren. Vänner, dricka, dansa, skratta. Jag vet inte om man behöver mycket mer i livet?



 

Hela livet var ett disco

Publicerad 2010-03-12 15:00:55 i Allmänt,

Idag har jag noppat ögonbrynen, rakat benen, peeling av hela kroppen, tagit bort gammla nagellackrester, prövat tonvis med kläder för att hitta en perfekta outfiten (har fortfarande inte bestämt mig). Imorgon spelar Markus Krunegård på The Tivoli och efter konserten är det vilt party i vinylbaren. Taggad till max!



De gröna fåren borde inte få korsa gatan..

Publicerad 2010-03-12 08:52:45 i Allmänt,

Jag ska införa ett nytt ordspråk i den svenska språkkulturen. De gröna fåren borde inte få korsa gatan medan de små elefantena sjunger i kör. Men jag har inte riktigt bestämt mig för vad det ska betyda än. Jag återkommer mer om detta vid ett senare tillfälle.

Adjö romans

Det snurrar i min skalle

Publicerad 2010-03-10 22:32:38 i Allmänt,

Nanana, så många saker som snurrar i mitt huuvd just nu. Jag kan inte skriva ner det i en sammanhängande text och förmedla vad jag vill ha sagt här i i bloggen. Blir mest såhär; Träna är kul, tränatränaträna. Mina spanska suger. När, vart och vad ska jag gå på universitetet? Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. På lördag ska jag festa sönder mig själv med Markus Krunegård och en massa dans. Melodifestivalen, fan. Jag vet en kille som har Helsingborgs finaste läppar. Jobbar hela lördagen, från morgon till kväll. Snart åker jag till Ungern och får träffa Krisztina och Tina igen. LÖRDAG!! Jag är kär i mina nya skor. Linda, kom hem för jag längtar efter dig. Jag älskar mina nya skor. Jag ska ha dom på mig varje dag. Nästa onsdag spelar Ellen på Dunkers. Göteborg eller Sthlm? Ninni, ska vi verkligen gå till stan imorgon? Idag har jag ätit turrón. Det var inte bra för min stränga diet. Jo, vi måste gå till stan! Nu får det allt bli sommar! När kommer Linda hem? Vad ska jag ha på mig på lördag?

Jesus!

Förändringar och förlorande kilon

Publicerad 2010-03-10 22:13:38 i Allmänt,

Sen jag verkligen bestämde mig för att ta tag i mitt liv, för sådär ett och ett halvt år sen, har jag gått ner exakt tolv kilo. Men tro inte att det gått neråt hela tiden. Det har minst sagt varit fullt med höga berg och djupa dalar (och inte hjälpte det att leva tretton veckor i Spanien på bara öldrickande och kakätande). Sen nyårsfirandet har jag gått ner sex kilo. Bara fyra kvar till delmålet. Ibland är förändring en bra sak...

Un mensaje en español

Publicerad 2010-03-10 22:05:24 i Allmänt,

Esta noche he estado en Ängelholm, en el curso de conversion en español. Pero fue solamente yo y la preofesora allí y hablemos muchisimo en sueco. La profesora es una mujer muy extraña que no puede hablar español. Dice Elja, y no Ejja que la palabra es prononcia. Pero es una mujer increible, muy intressante y simpatica. Ella tiene historias sobre su vida y me encata cuando cuenta las cosas locas que ha hecho. Mi español en este mensaje es horrible, pero yo se que nadie lo comprende. Jeje.

Un beso

I love you Philip Morris

Publicerad 2010-03-08 10:52:42 i Allmänt,

Mina klackar dödar mig. Om jag överlever veckan utan att bryta benen ska jag bli religiös. Igår var jag på bio. Efteråt gick jag och Alexandra till Mezo. Det var hennes födelsedagspresent till mig. Upp klockan fem imorse. Körde pappa till flygplatsen sen träning klockan sju och klockan nio med Ninni. Nu ska jag sova.


MF vs MK

Publicerad 2010-03-07 16:36:23 i Allmänt,

Varje lördagkväll förvandlas jag till en riktig nörd. Som besatt klistrar jag mig framför tvn. Skriker, buar, gråter och skrattar. Melodifestivalen är som en drog och jag kan inte få nog. Årets final slår alla rekord. Det spelar ingen roll vem som vinner (bara det inte är Timotej), alla är superbra (utom Timotej). Det värsta är att nästa lördag kommer jag dras mellan mitt beroende av slager och min kärlek till Markus Krunegård. Självklart segrar Krunis i alla lägen. Men denna gången är det fan med nöd och näppa.

Linköping

Publicerad 2010-03-07 16:26:50 i Allmänt,

Jag är tillbaks i Helsingborg. Under fyra dagar befann jag mig i Linköping, omgiven av snö och tillsammans med min syster. Det var mysiga dagar och jag hade jättekul. På lördagen kom mamma och pappa, mormor och morfar. Vi firade Fridas fördelsedag en vecka försent, med restaurang och hemmabakad tårta.

Puss

Fredagsmys

Publicerad 2010-03-05 19:05:53 i Allmänt,

Idag tog jag och Frida en heldag på stan. Vi vandrade runt från affär till affär, gata upp och gata ner. Vi satt på fiket i timmar och mös. I mina shoppingpåsar fanns ett linne pch ett halsband från H&M, fyra gröna muggar som jag köpte på seconhand och ett par helt fantastiska skor. Jag tror jag dör lite grann! Det var ett par skor skapta av självaste Gud.

Nu blir det fredagsmys med mat, tv och lösgodis!

Skola och bio

Publicerad 2010-03-05 09:33:19 i Allmänt,

Nu blev det dåligt med uppdateringen där. Förlåt.

Det känns lite som jag är tillbaks i skolan. I måndags var jag i Göteborg och följde med några killar som gick tredje året på Chalmers. Det verkade jättemysigt och nu längtar jag redan tills hösten och tills att börja plugga igen. I onsdags tog jag tåget till Linköping. Jag följde med Frida till skolan igår och på kvällen såg vi Alice i Underlandet  på bio. Underbar film! Johnny Depp som the mad hatter var helt oslagbar.



Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela