hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

torsdag

Publicerad 2009-04-30 17:26:24 i Allmänt,

Kemi B är äntligen över! Som jag har kämpat. Eller, nu ljög jag.. Jaja, jag hoppas iallafall på ett MVG, fast slutprovet bara gick sådär. Idag är det Valborgsmässoafton och jag & Linda ska röja på The Tivoli som fusan. Sen ska hon nanna hemma hos mig :)


Ses där!

tisdag

Publicerad 2009-04-28 18:23:50 i Allmänt,

Åhåh, 45 dagar kvar till studenten!! Släpet och allt är äntligen fixat! Slutprov i Kemi B på torsdag och TB-mässan imorgon. Haha, panik? Pluggpluggplugg.



Inte mycket kvar nu, snart kan jag börja andas ut...


FULL FOKUS FLICKOR & POJKAR!

lördag

Publicerad 2009-04-25 23:20:36 i Allmänt,

Var uppe med tuppen imosre. Hoppade iväg till träningen med Maira klockan nio. Superskönt att komma igång sådär på morgonkvisten. När jag sedan var hemma igen la jag mig på studsmattan och läste kemi B iklädd linne och shorts. Solen sken så nu har jag fått jätteläskig bonnabränna. Haha. Istället för att gå och simma ikväll träffade jag Ernie på stan. Det var jättemysigt med en promenad i hamnen. Nu längtar jag ännu mer till sommaren!!

imorgon är det jobbjobbjobb!



adios amigos

mando diaaao

Publicerad 2009-04-24 19:04:02 i Allmänt,

Ojojoj, vilken konsert! Detta lär lugna mitt abstinens ett bra tag. Direkt efter skolan kom Angelica & co och hämtade mig. VI körde i vrålfart till Mejeriet i Lund. Kön var lång, men det gick snabbt. När vi var inne började de två förbanden spela. Sen var det dags! Musiken satte igång och in kom dom, Mando Diao! Lika bra som alltid rockade dom loss på scenen. Jag & Angelica kunde inte låta bli att röra på fötterna! Många av de nya låtarna spelades & en helt underbar version av If I don't live today framfördes. Efter konserten hoppade vi vidare till bandets egna buss i hopp om att få en skymt av killarna. Till vår lycka stod lille Samuel där och skrev glädjeligen autografer. 

Jag tror jag är nyförälskad... I just can't get enough!!



FULLT ÖS MEDVETSLÖS!






onsdag

Publicerad 2009-04-22 20:38:38 i Allmänt,

Ni flesta vet väl att jag är en såndan människa som älskar att planera precis allt. Det har till och med gått så långt vissa gånger, att jag planerat in eventuella toabesök. Dagens uppgifter är långt ifrån klara och ändå sitter jag här igen. Nu var det ett tag sen jag gjorde upp ett schema med tider och allt. Kanske jag borde börja med det igen? Få lite ordning på mitt liv? Japp, det är nog bäst! Men imorgon är det Mando-konsert i Lund! Jag tror jag börjar planera på fredag istället...


Jag är ledsen, men du får inte plats på schemat

glada busschaufförer

Publicerad 2009-04-22 20:32:03 i Allmänt,

Tog bussen till gitarrlektionerna idag. Världens sötaste chaufför! Han fråga artigt vilket instument jag spelade och när jag berättat tyckte han jag skulle spela på bussen. De som skulle hoppa på efter mig kunde betala extra och vinsten skulle chauffören ge till mig!  När jag gick och satte mig skrek han "Lycka till i musikbranschen". Haha. Det är sånna människor som gör vardagen lite lättare!

adios amigos

måndag

Publicerad 2009-04-20 23:28:39 i Allmänt,

Läget mannar? Jag tänkte bara påminna om att Mando Diao spelar i Lund på torsdag. Jag kan knappt bärga mig! Angelica & jag kommer rocka fett på Mejeriet, bara för att det är mitt favvo-ställe.. Hihi. Jaja, jag är kär i Mando Diao och älskar att gå på konsert. Kan det bli mycket bättre? Jag tror inte det!!!

Nu är klockan jättemycket, bäst jag går och lägger mig.

pusspling


babian i stan

Publicerad 2009-04-18 14:28:39 i Allmänt,

Jag och syster kom nyss hem från stan. Vi gick till we love music och såg Babian uppträda. Det var tydligen musikaffärernas dag eller något sånt idag.. De spelade riktigt bra, men både jag & Frida hade inte råd att stödja bandet genom att köpa deras skiva, så vi smet ut i det fina vädret istället. Kanske till och med sommaren är på väg? Jag lääängtar!

Idag fyller min kära mamma år, så massa släkt och sånt kommer hit snart! Det är nog bäst jag går och hjälper til i köket!!



ciao 

solsolsol

Publicerad 2009-04-17 15:25:03 i Allmänt,

Ute är det typ 40 grader varmt. Solsolsol och helgen är här! Kan det bli mycket bättre? Jo, det kan det ju faktiskt! Jag & min syster hade kunde haft biljetter till att se Moneybrother ikväll. Men tyvärr så är jag segare än tåget och när jag väl kom till skott var biljetterna helt slut!


allt har ett slut

Publicerad 2009-04-16 23:02:31 i Allmänt,

Ryktet var sant. Florence Valentin har ställt in konserten nästa vecka och har flyttat den till Helsingborgsfestivalen. Och jag som var så himla PEPP inför detta. Jag & Ninni skulle ju ragga på Love. Eftersom han är Sveriges hetaste potatis! En klubbspelning skulle också vara tusen gånger bättre än en festivalspelning där vilka idioter som helst kommer och bara förstör allt!! Jaja, jag får väl nöja mig man Mando Diaos konsert nästa vecka. Inte för att vara sån.. Tro mig, det kommer ROCKA! Eller hur, Angelica?



torsdag

Publicerad 2009-04-16 22:53:57 i Allmänt,

Tre dagar har gått. Jag är helt slut! Nedräkningen till studenten började för längesen.. Idag hade jag biotekniksprov. Biotekniken och jag är  verkligen inte vänner! Trots det känns det verkligen som jag har flyt i skolan just nu. Projektarbetet är helt över, mvg på nationella i fysik B och mvg på matteprovet. Jaja, ni känner mig, jag tycker om att skryta. Haha.

<3

back to school

Publicerad 2009-04-14 22:42:15 i Allmänt,

Idag började skolan igen. Bara efter tre lektioner är lovet helt bortglömt! Nu är det tillbaks till full rulle. Jag är hemskt ledsen om jag inte har tid att blogga lika ofta längre. Men ni vet, en plugghäst som jag kommer alltid att prioritera skolarbetet! Haha. Imorgon har i alla fall jag & Linda redovisning av vårt projektarbete. Och på torsdag är det prov i bioteknik! Åh, det påminde mig! Måste hinna läsa lite innan jag somnar.

Godnatt mannar!


påsklovet är slut!

Publicerad 2009-04-13 20:11:21 i Allmänt,

Imorgon är det skola som gäller igen. Inte kul! Inte kul! (som wow-Jocke skulle sagt)
Här är en sammanfattning av Hannas påsklov:

  • The Sounds-konsert
  • Utgång med tjejerna
  • Solsolsol
  • Malmö med mamma
  • Mysiga stunder på Mezo
  • Bio med Linda
  • Dansdansdans på The Tivoli
  • Påskägg
  • Disneyfilmer



Nu är det inte långt kvar!

söndagsträning

Publicerad 2009-04-12 16:14:24 i Allmänt,

Imorse vaknade jag vid nio och hoppade iväg til Friskis. Jag kände att det var dags för ett spinning-pass efter all påskmat och sånt. Mina fötter var sjukt tunga på vägen dit, men efteråt kändes det jättebra! 

Väl hemma satte jag igång att plugga bioteknik, men efter några minuter fick jag nog och bestämde mig för att kolla på Mulan 2 istället. Jag älskar Disney-filmer!! 



"jag tror jag går och ber"

dansdansdans

Publicerad 2009-04-11 12:12:14 i Allmänt,

Det blev ändrade planer igår! Efter att jag & Linda mött upp Kit, Elias, Olof, Ninni & Carro skuttade vi först till Tapaz, för att ta några shots, och senare till Cardinal. Men vi veklingar klarar inte sådana där ställen. Vi ville ha tuffa tag så vi begav oss till vårt favvo-ställe istället. The Tivoli! Det blev fullt med hopp och dans. På nått sätt lyckas vi varje gång hamna i mitten av en hoppande folkmassa! Det kan ju vara så att det är vi som startar den, men jag är inte helt säker.. Jaja, kvällen blev helt klart lyckad!







Ju mer vi ligger i desto flera kan vi bli

fredag

Publicerad 2009-04-10 15:15:26 i Allmänt,

Idag har det varit jättefint väder. Hela familjen satt ute och och åt lussebullar i solen. Jag längtar tills det är sommar! Ikväll är det studentfest  på Cardinal. Inte riktigt min grej, men vad gör man inte för att fira att studenten snart är här?


Pusspling

en shopaholics bekännelser

Publicerad 2009-04-09 23:30:30 i Allmänt,

Strax efter tolv satte jag mig i bilen och brummade till Linda. VI skulle förbereda vår lååånga redovisning som ska genomföras på onsdag. Efter en hård arbetsdag kände vi att det var dags att åka in till staden. Åt på Max och sedan hoppade vi till bion. Vi såg En Shopaholics bekännelser. En riktig tjej-film skulle man kunna säga. Den innehöll alla detaljer som ska vara med. Fast det var en bra tjej-film. Helt klart värd mer än ett bi. Efteråt tog vi en promenad genom stan..





astronaut

Publicerad 2009-04-08 23:49:19 i Allmänt,


He loved her so
But she was already gone long ago
He really wanted her to stay
She couldn´t wait to getaway
And I was stuck in the middle
He tried to work it out
But that was hard cause she´s an astronaut

onsdag

Publicerad 2009-04-08 23:04:14 i Allmänt,

Fikade med A ikväll. Hon är en av mina äldsta vänner och jag tycker om henne en massa!! Vi brukade kunna sitta i flera timmar och prata om våra sjuka drömmar, om hur vi skulle bjuda hela Borlänge på vinterbröllop. Det är inte så mycket av det längre... Kanske har vi blivit äldre? Insett att det helt enkelt bara var drömmar? Jag vet inte. Men jag tycker om henne jättemycket fortfarande. Vi har gjort så mycket ihop, och varit med om så många konstiga saker. Jaja, H+A=sant! 


hold me tight<3

tisdag

Publicerad 2009-04-07 22:40:07 i Allmänt,

Hej! Ikväll har jag varit på Mezo och fikat med Linda & Elle. Kit och bowling-Olof kom också. Efter ett tag hoppade vi vidare till gröningen och myste längst stranden. När solen försvann blev det kallt så vi sprang till värmebänkarna..






malmö

Publicerad 2009-04-07 16:32:04 i Allmänt,

Idag blev det en riktig shoppingdag. Imosre drog jag & mamma till Malmö. Det ser ut att bli en vit student i alla fall! Fixat ny klänning, kofta, skor och väska. Allt i vittvittvitt. Jag hittade även världens finaste blazer & solbrills.


blazer från monki

den perfekta gräddbakelsen

Publicerad 2009-04-06 20:48:05 i Allmänt,

I hela ens skollånga liv har man väntat på den där vita dagen. Vittvittvitt är färgen som firar att skolan äntligen är över! I flera år har flickorna gått och pratat om den där perfekta gräddbakelsen till klänning. Men nu när det närmar sig börjar man undra, måste studenten verkligen vara vit? Jag dras mellan tradition och att sticka ut. Min gröna klänning med fjärilar är verkligen jättefin! Den har ett brett sidenband i midjan som är mörkgrönt. Om man matchar med vit kofta och skor kan det nog ändå bli en höjdare! Kanske någon vit väska till? Jaja, jag vet! Dagens i-landsproblem, eller hur? Men vi får väl se. Imorgon ska jag & mamma åka till Malmö och Nova Lund i alla fall. Kanske hittar jag något då...

peace out

love lov

Publicerad 2009-04-05 22:47:51 i Allmänt,

Klockan är kvart i elva på en söndagkväll. Hade det varit vanlig söndag hade jag redan sovit som ett litet barn. Men nu är det inte vilken veck som helst som väntar! Påsklovet är här och jag är i stort behov av lite ledighet. Det var himmelskt skönt att lämna in projektarbetet och ha fått avklarat nationellaprovet i fysik b. Nu är det dags för nv3a att hämta andan på riktigt för att sedan jobba stenhårt in i de sista veckorna. Det är inte långt kvar till studenten nu!!


yeah yeah yeah

hope you're happy now

Publicerad 2009-04-05 18:32:51 i Allmänt,


So this song is from me to you
you make me mad and you make me blue
Cause when you're looking like I do
you know I can see you
We dance to the same groove
but I got the right move

Hope you're happy now
But I'm not giving in
I hope you're satisfied
With your bullshit and your lies


jag hatar söndagar

Publicerad 2009-04-05 18:12:19 i Allmänt,

Kom hem från jobbet för en timme sen. Har till och med hunnit ta en promenad och duscha sen dess! Jobbade med den extremt entusiastiska C. Att jobba tillsammans med honom får mig att känna mig slö som en nittio årig gammal tant. Men i slutet av dagen kom vi i alla fall fram till att vi båda är nördar som tycker om natur, så vi har allt något gemensamt! Åtta timmars lång arbetsdag kändes som en evighet. Jag är glad att den är över..


hey ho

slappedag

Publicerad 2009-04-04 16:54:00 i Allmänt,

Idag har varit en riktigt härlig slappedag. Sjukt sjönt med lov och sånt. Satt ute i solen och försökte få lite färg på mina extremt bleka ben. Tro det eller ej, men jag har allt fått en liten bonna-bränna!

adios amigos

the sounds

Publicerad 2009-04-04 13:01:50 i Allmänt,

Ja, igår spelade The Sounds på Tivoli. Jag, Ninni & Linda var där och rockade såklart. I början kände jag mig lite ringrostig, som att jag blivit förgammal för sånna här tossigheter. Men ack, jag hade fel! Redan efter ett fåtal låtar var jag i gång och hoppade hela natten lång!! Haha. 




Efter konserten var det Tapaz som gällde. Efter sex shots var pirrade det till i fötterna och vi begav oss till  The Tivoli igen. Det blev en hel del ohämmad dans, precis som utlovat! Jag hade jätteroligt!!



dance with me

torsdag

Publicerad 2009-04-02 21:42:42 i Allmänt,

Hittills har  denna veckan i princip bestått av kläder, matte & pms. Igår var jag på stan med Linda. Vi skulle inhandla kläder till konserten på fredag. Jag hittade en röd och vit randig tröja och en röd kjol på Gina Tricot. Jag var inte så säker på mitt val av kjol, så gick och lämnade tillbaks den idag när jag var med Alex på stan. Köpte istället en klänning på Åhlens. Senare kom Linda och vi firade hennes födelsedag på Ebbas.



dance with me

dance with me

Publicerad 2009-04-01 17:00:52 i Allmänt,

Ohoj people! På fredag spelar The Sounds på Tivoli, och självklart är jag där! Efteråt blir det ohämmad dansdansdans i vinylbaren.


Det lär inte bli lungt!





























Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela