hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

if i don't live today

Publicerad 2007-07-27 11:47:50 i Allmänt,

herre jesus, igår var det timo räisänen som sagt! och en het joel på bas ;) timo är lika otrolig som vanligt! jag är lite ledsen att jag inte fick dela denna upplevelse med min timo-vän :'( men att bara va där var lite av ett halleluljamoment. och jaa, vi hade gjort present till timo! efteråt ´gav vi det till han, men verka han speciellt glad? nej! han tog snabbt på sig armbandet och gick vidare till nästa.

På madno diao var det andra bullar! rocken spred sig i hela helsingborg! och gissa vem som stod längst fram ;) hihi. jag kan säga att min hals inte varit lika hes som det varit idag! jesus vad jag skrek. och sen kastade jag upp en nalle från angelica till samuel upp på scenen. aa, hoppas min idrottslärare såg det för oj vilket kast :D


idag åker jag till bulgarien med mina bästa vänner. nu måste jag packa klart!
<3

if i don't live today

Publicerad 2007-07-26 14:12:38 i Allmänt,

idag gäller det! mando&timo är i stan :) jag kan inte säga att jag är taggad precis. mitt hår är helskt platt och ute blåser det kallt! inget festivalväder precis! jag har klätt mig bra nu iaf. shorts och t-shirt, joo, det är sant. min mando tröja sitter på, över den är timo-tröjan. när timo spelat klart tar jag av min förklädnad precis som stålmannen och plötsligt är jag ett mando-fan. inte illa eller vad tycker ni?  jag ska träffa angelica istan kl 17. det ska bli skoj, hoppas vi träffar mando gående på stan? vem vet, ingenting är omäjligt ;) jag ska ta med en spritpenna så dom kan signera min väska om det nu skulle inträffa. planen är lagt förlängesen. nu är dte bara att se vilka besvikelser som väntar en (man måste vara beredd på allt). förhoppningsvis blir det bra ändå. bara det inte börjar regna!









imorgon kväll åker vi, ppp till bulgarien! jag är jättenervös måste jag erkänna! fast det ska bli såå skoj! :D:D aaah, herre jesus. och inte nog med att man kommer bort från allt regn. jag  åker dit med mina bästa vänner! 
  

if i don't live today

Publicerad 2007-07-25 14:48:38 i Allmänt,

idag träffade jag angelica på stan för en lunch och lite shoppande. jag hade på mina nya skor jag köpte till bugge. men oj vilka skoskav jag har fått nu! jag tror jag håller på att bryta ihop. vad ska jag ha på mig när jag går ut nu?

TACK GUD FÖR FLIPPFLOPP
<3

if i don't live today

Publicerad 2007-07-23 17:14:25 i Allmänt,

men åååh, varför måste du vara så snygg? det är inte speciellt bra för allmänheten!

In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can, 'cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in
She's so stupid, what the hell were you thinking?

let me try

Publicerad 2007-07-23 16:44:28 i Allmänt,

nu är jag hemma igen efter en tripp till väla. en del inköp blev det och nu stor kontot på 0kr. men ta det lungt! lönen kommer på torsdag vänner! så frukta inte, jag är inte bankrupt än! på väla hittade jag iaf ett par skor och världens sötaste väska! hur underbar som helst. mycket "hanna" över den.

igår va det ppp hos niini, kollade sorlig film och åt en massa frukt och grönt :) pratade om resan och nu längtar jag mer än nånsin! men som tur är är det bara 4 dagar kvar! <3

let me try

Publicerad 2007-07-20 19:02:11 i Allmänt,

nu tjejer, nu är det inte lång tid kvar! sju dagar, en vecka. hur snabbt går inte en vecka? ååh, det ska bli härligt :)

igår var jag & linda på sofiero! dags för en dos gessle (: jag vet! jag är inte speciellt ett gessle fan men vadåå? jag måste erkänna att konserten var rätt mysig. inte så mycker knuffandes här! alaa stod som förtrollade framför scenen. dom levde verkligen i ögonblicket.


hold me tight like a gun <3

let me try

Publicerad 2007-07-15 22:16:41 i Allmänt,

hej vänner och kompanjoner. ännu en gång har jag upplevt något så magiskt och underbart att jag kan leva på bara minnen och syre. jag kommer drömma om gårdagen i flera veckor. carl noren är sanslöst vacker. på en kväll fick jag se fem av dom absolut bästa banden i historien. Först ut: marit bergman. folk! ni skulle ha hört. hon är otroligt bra live! sen var det SUGARPLUM FAIRY , som tur var kom vi längst fram och kunde nästan känna svetten när carl kom ner från scenen. jag måste erkänna att jag tog 200 bilder under bara den konserten. (a) på the sounds konsert var det smockat fullt! jag lovar! alla 8000 stod och tryckte mot scenen! det var något jobbigt. Sen var det snooks tur, fast jag inte har hört alla låtar med snook var ändå konserten bra. man behövde inte kunna allt och ändå känna gemenskapen. Sist men inte minst! THE ARK! helt fruktansvärt bra. också 8000 som tryckte mot scenen. när stacktetet höll på att välta och angelica med blev jag lite rädd i två sekunder. men alla klara sig ju bra :) the arks sista nummer var ett av dom magiskaste ögonblicken. upp på scen kommer maja ivarsson och marit bergman! dom sjunger med "i calleth you commet i".  inte nog med det! CARL kommer upp på scen med brorsan VICTOR! herre jesus. jag har aldrig varit så glad!



du vet inte om det än men det kommer att bli du&jag tillslut
-säkert!

the luck you got

Publicerad 2007-07-13 18:50:05 i Allmänt,

imorgon angelica, imorgon smäller det :)


istan idag köpte hanna molotov jives skiva, äntligen! och ett par shorts för er som undrar.
perfekt till bulgarien ;D

the luck you got

Publicerad 2007-07-11 21:01:35 i Allmänt,

i måndes lekte jag hos jenny. hon är jäättesnäll och har en söt hund som heter otto. hennes mamma lagar god mat och bjuder på kanelbullar (alla älskar kanelbullar).  Förförsta gången i mitt liv tog ajg tåget själv. det var spännadnde och när jag kom fram till ödåkra mötte jenny mig som tur var. annars hade jag inte hitttat ;P jag & jenny pratade om hur det kommer bli i bulgarien (16 dagar kvar) antagligen kommer vi få sitta utanför rummet när nini har bokat det för lite privattid med någon kille. hahax) PPP <3

Linda träffade jag igår. efterjobbet tog jag bussen till stan. vi gick till gröningen och åt glass, när det började regan så begav vi oss till 7-eleven för en kaffe. linda ska ragga på glaassbilen och hon behöver tips. skicka till henne är ni snälla ;) 


idag var andra dagen på jobbet. bara en dag kvar denna veckan, tack gud!
på lördag är det tivolirock <3

the luck you got

Publicerad 2007-07-08 11:39:51 i Allmänt,

kollade på live erath galan igår, mando diao skulle komma. men visades dom i tv? nej!  jag kollade på samma pogram från klockan tio på morgonen till fyra på natten. 16 timmar i sträck! och detta är tacken?

image13
























mando diao :*
foto: hanna andersson

the luck you got

Publicerad 2007-07-07 15:01:36 i Allmänt,

parksommar <3
så jääävla bra. till er som missade det: ni missade århundradets konsert! okej, vädert var väl inte fint i början men det var bara att dra på sig regnbyxorna och plastpåsar på fötterna (!). Först ut var Säkert! och shit vilka låtar sen! hon har någon konstig begåvning att skriva lätta låtar som ändå betyder en massa.  Sen var Salem al Fakir på scen. HAn får till och med den suraste att dra i munmusklerna och med en egenkomponerad tävling att publiken kasta grönsaker på varanndra (?). SIst men absolut inte minst! MONEYBROTHER, han vi alla väntat på kom på scen 22.30. han har en röst som får alla hjärtan att smäälta och dansmoooves som får dom flesta att tappa hakan. moneybrother söpar skiten ur alla. <3 

Summer nights you know what we do
We're just keeping it tight, simple as that
 i When it's dark outside, holding me down for delight
And we could do it all night long
Reconsider me baby, c'mon
 
säkert!                  salem             moneybrother

the luck you got

Publicerad 2007-07-05 16:38:00 i Allmänt,

åååh, hej vänner (: den här veckan har varit helt cp. jobb mellan sex och två. detta leder till att jag går upp fem på morgonarna och går och lägger mig klockan tolv typ. 5 timmars sömn i en hel vecka! min kropp är inte byggd för sånt ståhej! jaa, och jag har missat alla sommarlovsmorgonar. som tur är har jag en syster som spelar in allt till mig <3 en dag kvar åp jobbet imorgon, och mer jobb kommer nästa vecka på drottninghög. jag ska inte påstå att jag haft tråkigt iaf. martin har varit där med mig tisdag-torsdag på campen och det tackar jag för. martin är snäll och han sjunger kebablåten väldigt bra.

imorgon mina vänner, imorgon gäller det! herre jesus..
moneybrother salem al fakir
säkert!


aaah, jag måste se jennys nya "sak"! jag är sjuuuukt jättenyfiken.
JENNY?! berätta nu! annars ses vi kanske på måndag?


kärlek<3

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela