hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Lunarstorm äger!!

Publicerad 2009-08-31 22:22:47 i Allmänt,

Hej folket! Fick för mig att "komma in i värmen" (gå in på lunarstorm). Jepp, jag har kvar mitt "krypin" där. Det är ju supermysigt! Läste gamla inlägg om mina tonårsbekymmer. Det var inte en lätt tid ska ni veta! Massa konstiga ord använde man då, som jag inte längre har en aning om vad de betyder. Jag ska strata en kampanj för att införa Lunarstorm på innelistan igen. Jag är både allsmäktig och allvetande, så det kommer bli en lätt match! Haha.


Jag kanske är lite övertrött!
Veckan är fullbokad.

Godnatt

Stronger than jesus

Publicerad 2009-08-31 19:26:45 i Allmänt,

Halv heldag på stan idag med mamma & pappa. Började med mysig lunch på Mezo och sen gick jag och mamma vidare på stan. Köpte måste-ha-saker till resan. Bl.a. en jättefin liten rosa plattång, en almenacka och annat smått och gott. Börjat packat väskan också. Herre Jesus, jag tror jag dör! Haha. Hjälp?

Puss

Filmmys

Publicerad 2009-08-29 23:31:42 i Allmänt,

Hejsaaaan bloggen! Eller ska jag säga "Hola"? Det är bäst jag övar upp mina kunskaper i spanska igen. Det är bara en vecka kvar. Nu är det bara en dag kvar på sommarjobbet. Tack Jesus, jag börjar nog bli lite trött på det. Ikväll var jag hemma hos Samir och kollade superläskig film om värsta psykopaten som dödade folk framför en kamera. Ju fler som var inne på hemsidan och kollade ju fortare dog människan. Jag och Samir hade iallafall jättetrevligt. Pratade massa gymnasieminnen och så. Jag saknar det mer och mer.

Pusshaaj




Torsdag

Publicerad 2009-08-27 22:48:05 i Allmänt,

Ville du få mig att må dåligt? Grattis, du har lyckats! Jag är fan krigare, men just nu känner jag mer för att krypa ner under täcket och gömma mig.


Hej, jag saknar skolan liksom.
Allt kändes mycket lättare då?

Get me away from here I'm dying

Publicerad 2009-08-25 22:34:00 i Allmänt,

"This is no declaration, I just thought I'd let you know, goodbye"
Said the hero in the story
"It is mightier than swords
I could kill you sure
But I could only make you cry with these words"





Tisdag

Publicerad 2009-08-25 22:21:09 i Allmänt,

Jobbjobbjobb! Nedräknigen pågår, bara fem dagar kvar. Tro det eller ej, men jag kommer faktiskt sakna det! Det är mysigt att gå runder där och skälla på barnen ibland. Åkte hem till Ernie ikväll och spelade PS2. Värsta fightspelen och såklart ägde jag! Som vanligt då ja! Haha.

Puss

matchmaker

Publicerad 2009-08-24 23:30:10 i Allmänt,

Jobbjobbjobb! Tre av nio dagar i rad avklarade. Gött! IDag var konstiga mamman och badade med sitt gulliga barn. Jag har sett henne i fyra år och inte förrän idag märkte jag att hon röker. Konstiga mamman är verkligen konstig. Hon röker men rakar sig inte under armarna! Hon och tjocka pappan verkade ha väldigt trevligt ihop. Båda verkar så ensamma. Har till och med mött tjocka pappan en torsdagskväll när han satt ensam på Tapaz vid spelautomaten. Jag menar, deras barn är ju till och med i samma ålder och verkar trivas mycket bra ihop. Kanske det är dags för mig att ta på mig Matchmaker-rollen och para ihop föräldrarna!

Efter jobb hoppade jag till simträningen. Efter 100 meter trodde jag att jag skulle dö. Det var nog Guds sätt att straffa mig. Och när jag säger Gud menar jag ju såklart Lolle. Haha


Puss

Maja-moves

Publicerad 2009-08-23 22:40:32 i Allmänt,

Jag & Ninni blev grymt inspererade av Maja Ivarsson i torsdags när vi såg Sounds spela i Malmö. Hon är jävligt porrig hon och sjukt snygg. Övaöva. På dansgolvet i fredags försökte vi oss på några Maja-moves, men tyvärr utan framgång.

Haha



Fanfanfan

Publicerad 2009-08-23 19:24:35 i Allmänt,

Fan vad jag hatar det! Jag vill ju inte känna så här varje gång jag är utanför huset. Innan var det mest när solen gått ner men nu är jag även rädd när jag går till och från jobb. Till och med när jag är ute med hunden är jag skiträdd. Jag väljer oftast att gå där det alltid finns folk. Det har aldrig hänt någonting, men idag var det fan nära. Eller så inbillade jag mig kanske bara, men fy vilken hemsk känsla jag fick i magen! Några småkillar på minimoppe och cyklar blockerade vägen, både framifrån och bakom mig. Som tur var kom där en familj precis då. Jag fick gå ut på gräset för att komma förbi dom och hela tiden kände jag deras blickar.

Fuck! Jag hatar detta. Jag ska bli polis som Ninni. Då kan jag lära mig slå ner folk och slippa att alltid vara rädd!!!!

the botten is nådd

Publicerad 2009-08-22 17:56:14 i Allmänt,

The Tivoli har invaderats av 91:or! Dom är överallt och är supersmå. Trots detta kan vi fortfarande roka loss på dansgolvet!! Haha.

Tack


Malmöfestivalen part 2

Publicerad 2009-08-21 11:30:59 i Allmänt,

Igår var sista dagen för min del på Malmöfestivalen. The Sounds spelade, sånt man inte får missa! Jag och Ninni tog bilen. Lite problem med allt vägarbete, vi fick stå i bilkö ett tag. Som tur var så hann vi till Stortorget i tid. Men när konserten väl började sög ljudet och publiken var inte alls pepp. Sorligt! Jag & Ninni trängde oss längre in i massan. Trycket var fortfarande lågt och ljudet dåligt. Men efter halva konserten skruvades volymen upp lite iaf. Efteråt gick vi till TH och åt glass innan vi körde hem. På hemvägen var det musik på full styrka och jag & Ninni kunde inte låta bli att rocka med! Fullt taggade inför Tivvan idag!








Tandläkarbesök

Publicerad 2009-08-20 11:16:18 i Allmänt,

Tidningen visar att det ska vara 27 grader idag, men just nu visar min dator 20. Jag satte mig ute i trädgården i hopp om att den sista solen skulle ge mig lite färg. Men när det blåser värre än en höstdag kände jag inte lika stor lust att sitta ute. Kanske det blir bättre senare. Jag väntar och ser!

imorse fick jag gå upp tidigt. Tandläkaren 8.30. Jag kom tidigt till mottagningen och fick sitta i väntrummet som mer såg ut som en lekstuga. Jag väntade bara på att sköterskan skulle komma och säga nu kan du gå till dörren med Bamse på. Men idag fick jag vägbeskrivningen "rum nummer 3" istället. Dock var Snövit och de sju dvärgarna kvar i taket, så jag fick ligga och titta på dem medans tandläkaren rotade runder i munnen på mig. Och apont gjorde det! Herre Jisses! Jag började gråta några gånger när smärtan var som värst. Nu när jag fyller 20 är ju inte tandvården gratis så kan få sån försäkring där jag betalar lite varje månad istället för efter varje tandläkarbesök. Som tur är kom jag i riskgrupp 1 trots att min tandläkare inte var riktigt nöjd med mig. 50 kr i månaden. Ja, tack..


Idag spelar The Sounds i Malmö. Jag tar åter igen Ninni under armen och åker dit! Fett nice!


Det är fortfarande varmt i luften fast det är mörkt. Sommaren tog slut idag.

Malmöfestivalen part 1

Publicerad 2009-08-19 12:17:41 i Allmänt,

Älska Malmöfestivalen! Man vill bara börja dansa. En riktig folkfest med människor från överallt. Även detta året har festivalen lyckats få dit riktigt bra artister! Det är bara synd att dom inte spelar på samma dag, man kan ju inte bo i Malmö precis! Så i måndags missade jag Salem. Jag vet, katastrof! Men i lördags åkte jag dit med Ninni. Miss Li & Markus Krunegård stod på tapeten. Jag hade hur kul som helst! Krunis och jag ska gifta oss. Det är sant! Vinterbröllop i januari i  min trädgård. Alla är bjudna! Haha..








I söndags var det Bob Hund som var det heta samtalsämnet. Skulle även detta bli en legendarisk konsert? Jag tog bilen tillsammans med Angelica ner till Malmö. Vi hann även se en del av Anna Ternheim och ta en efterrätt på stan innan det var dags. Och ja, helt fan-tastikt. Det var en lyckad konsert med massa dans och sånt.







Igår var det dags igen!! Nu tillsammans med mamma & pappa. A Camp med Nina Persson i spetsen skulle spela på Stortorget. Och jesus, alltid lika bra! Jag börjar bli lite kär..




Tack Malmö!

ta mig till kärlek

Publicerad 2009-08-14 23:29:25 i Allmänt,

Cyklade till Angelica idag. Tar bara några minuter sen är jag hemma hos henne. Tog med kakan jag bakade igår. Fortfarande lika ljuvlig. Som vanligt var det heta samtalsämnet Mando & Spf. Det var ett tag sen nu och jag blev riktigt sugen på mer. Att få uppleva Peace & Love-festivalen 2008 igen hade inte suttit helt fel. ÄLSKA DET! Gick hem och kollade in klipp Youtube på Gustaf & Victor Norén. Filmen Ingen Kom Ner där Gustaf spelar med har premiär i november. Det missar jag, men hoppas Angelica vill se den med mig när jag kommer hem från España ändå! 






Imorgon ska jag jobba, men på kvällen tar jag Ninni under armen och åker till Malmö. Ska träffa min man!


Natti

mahaha

Publicerad 2009-08-13 19:29:52 i Allmänt,

HA! Trots att glasyren inte stelnade var min tårta apgod. Det ni! Hoppade till Friskis sen och tog ett välbehövt spinpass. Satt precis det skulle! Hur svettigt som helst, ett tag trodde jag till och med att jag skulle dö! Men det så det ska vara, varje gång. Haha!

stök i kök

Publicerad 2009-08-13 14:54:47 i Allmänt,

Tog på mig förklädet idag. Tänkte det var dags för att baka lite i köket. Jag hittade två recept i en tidning hos min farmor. Brownies och brownietårta med kokos. Nu är det ju såhär, att jag är absolut den sämtsa kocken i hela världen. Jo, det är sant! Browniesen glömde jag i ugnen så de blev torra och min tårta.. Jag har inte kollat koncistensen, men glasyren har inte äns stelnat än! Den är lika rinnig som vatten!! Herre Jesus! Jag tror jag ska gifta mig rikt och anlita en kock som lagar alla mina måltider. Tills jag gifter mig vet jag inte hur jag ska klara köksarbetet. Antar att jag får leva på äpplen.


Puss

Malmö

Publicerad 2009-08-12 16:00:54 i Allmänt,

Idag har jag och mamma vari i Malmö för lite shopping. Vi började på nya köpcentrat Entré. Det var superstort men knappt något folk. Där köpte jag en klänning och ett linne på Gina Tricot och ett lila nagellack, eftersom mitt gamla torkat (älska lila). Passade på att klippa de slitna topparna när jag gick förbi en fin liten frisörsalong. Topparna blev längre än jag anat. Nu räcker inte äns mitt hår till axlarna. Men det gör inget! Jag älskar det. Hoppade vidare till stan så jag fick köpt  jeans från Cheap Monday. Tack Jesus, dagen var lyckad. Myspys med mamma och supergod glass i Malmö.




(rörigt, jag vet!!)

Lainio

Publicerad 2009-08-10 22:14:52 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka. Norrland var helt underbart! En vecka ute i ingenstans, fint väder och inga bekymmer. Att strosa runder i Lainio är som terapi för själen. Vi hann med en massa och det var jättefint väder hela veckan. Vi badade i älven, fiskade och grillade, plockade hjortron och blåbär i skogen och åkt båt. Har även mött renar & en räv. Jag har fått en massa mygg- och knottbett. Mygg är Guds änglar jämfört med knotten!! Två och en halv dag var vi inne i Kiruna och hälsade på farmor.

Just nu har jag en stor längtan att utbilda mig och flytta till Kiruna. Bara för att det är hur mysigt som helst där. Jag skulle kunna jobba i gruvan och när jag blir penisonär hade jag kunnat flytta ut permanent till Lainio. Där skulle jag bara leva.
 









Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela