hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Världens bästa syster

Publicerad 2010-10-31 14:06:27 i Allmänt,

Frida var här i helgen. Vi hann med en massa härlig shopping och mysiga stunder i soffan. Hon kan vara den bästa någonsin! Nästa helg drar jag kanske till Linköping och ser Parken. Vi får se vad som händer.

Nu väntar städ, plugg och träning. Jag älskar söndagar.


Medan jag faller

Publicerad 2010-10-26 21:39:24 i Allmänt,

Åh, älskar läsvecka ett. Jag ligger bara efter med uppgifterna lite grann! Och just det, jag har köpt träningskort. Så nu jäklar ska det det ordning på mitt liv.

The botten is nådd

Publicerad 2010-10-24 11:59:15 i Allmänt,

Jag skäms så otroligt mycket. Varför lär jag mig aldrig. Var sjukt taggat inför igår och sen blev det inget av det. Två timmar på en toalett, minnesluckor och massa blåmärken. Och jag ska vara tjugo år? Nej, jag ska skärpa mig. Jag lovar.

Kemiteknik med fysik

Publicerad 2010-10-23 12:42:21 i Allmänt,

En fjärdedel av mitt första Chalmersår har nu gått. Det har gått fruktansvärt snabbt, och jag känner mig fortfarande helt ny i Göteborg. Gårdagen var underbar. För första gången sen augusti kunde jag ägna en heldag med att gå i affärer och fika på stan. Jag vet att jag klagat mycket över hur upptagen och totalt översvämmad man blir av studentlivet. Men jag älskar det. Sena kvällar med plugg kompenseras av vänner som numera blivit som en slags familj för mig i Göteborg. 

Nu kollar jag på Tingeling 3 och laddar inför stora festen ikväll. Sviterna från torsdags sitter fortfarande i.







Stirra ner

Publicerad 2010-10-21 20:58:55 i Allmänt,

Tentaveckan är över för mig. Jag är full och glad. Ikväll blir det utgång med de bästa Kf:are man kan tänka sig. Ojojoj, på lördag smäller det på riktigt.

Puss

Något bättre

Publicerad 2010-10-17 10:31:39 i Allmänt,

Idag gick jag till skolan klockan åtta. En söndagmorgon. Vad har hänt med mig? Jag lovade mig själv att aldrig bli som dom. Jag brukade skratta åt folk som inte hade ett liv, utan alltid var i skolan. Nu är det jag som alltid är i skolan. Jag gör inget annat än att plugga. Jag har inget liv utanför Chalmers och det gör mig panikslagen. Livet måste vara mer än det här. Jag drömmer mig tillbaks till Spaniens stränder igen..

Tentaplugg

Publicerad 2010-10-15 22:33:54 i Allmänt,

Åhåh, det är roligt att vara i skolan tolv timmar i streck. Speciellt när man har världens bästa klasskompisar (och 4-gott ligger precis runt hörnet). Nu är det fullt ös medvetslös enda in i kaklet. Om mindre än en vecka är tenorna slut. Jag längtar!

Dansa tills fötterna blöder

Publicerad 2010-10-10 21:09:52 i Allmänt,

Vilken helg. Det var jätteskönt att vara hemma och bli omhändertagen av mamma. Jag har knappt öppnat skolböckerna, och har ätit så mycket bullar hos mormor att jag inte behöver äta på flera månader. Jag fick äntligen träffa Ninni igen. Förstår inte hur jag klarat mig. Igårkväll gjorde vi det vi är bäst på. Ett riktigt härligt röj på tivvan var exakt vad jag behövde. Fete blåmärke på låret och bakfyllan imorse tydde på att kvällen var lyckad. Jag älskar att dansa loss i vinylbaren. Jag blir som en galen tonåring med alldeles förmycket energi i benen. Igår gick även en dröm i uppfyllelse. Men det tänker jag hålla för mig själv. Jag är lycklig. Och nu är jag redo att ta itu med pluggandet. Imorgon är det Chalmers för hela slanten!

Ta mig till dans

Publicerad 2010-10-08 07:03:13 i Allmänt,

Nu flyr jag från Chalmers och åker hem till Helsingborg över helgen. Lite rädd för att tryggheten tar över och får mig att vilja stanna.

Fascination

Publicerad 2010-10-03 13:36:44 i Allmänt,

Det får plats fler personer än vad man kan tro i min soffa. Igår hade jag äntligen fest i min lägenhet. Och jag hade galet kul!

Ibland blir jag trött på mig själv. Vet inte vad jag ger mig in på. Men samtidigt har jag inte tid eller ork att bry mig längre. Håkan Hellström tar mig igenom denna söndagen.

Får jag

Publicerad 2010-10-01 20:03:18 i Allmänt,

Jag hatar den där känslan. Jag älskar den där känslan.
Den ger mig fjärilar i magen, men den driver mig också galen.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela