hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

SiESTA! 2010

Publicerad 2010-05-30 15:48:52 i Allmänt,

Hemma!!! Herre Jesus, vilken helg vi har haft. Redan i bilen förvandlades jag till sunk-hanna. I Hässleholm slog jag och Ninni upp vårt gula tält under ett träd och döpte det till Camp Ing. Vi gled snabbt in i festivalkänslan. Vi har dansat till bland annat Johnossi, Teddybears, Anttila, Timo, Hives, Bob Hund och Familjen. Mjukost, bajamajor, svamp, solglasögon, brinnande soffor, svinkalla nätter, vin och minnen för livet. Trots allt regn var festivalen helt galen!

Det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha riktigt länge. Bara där tror jag att jag tappade 10 kilo i ren smuts. Nu är jag helt röd i huvudet. Om det beror på den gnutta sol vi fick igår eller brist på sömn kan jag inte svara på. Men en sak är jag säker på. Jag hade inte kunnat haft en bättre helg. Tack Ninni Tammi. Du är mitt solande strålsken.

 
KNDVGN!!

Nu drar vi ut på äventyr

Publicerad 2010-05-27 09:10:51 i Allmänt,

Ohoj vänner. Idag drar vi till Siesta-festivalen. Kan det bli mycket bättre? Tältet är packat. Nu ska jag bara hämta Ninni på hennes jobb, sen bär det av på äventyr..

Lista

Publicerad 2010-05-24 15:04:45 i Allmänt,

Jag är taggad inför Siesta! Jävligt taggad. Ninni och jag kommer röja sönder stället. Och jag ska inte äns börja prata om vilka artister som kommer. Men kan ju erkänna att jag kommer jaga Anttila om jag ser honom. Förra veckan skrev jag & Ninni en lista över saker man måste göra på festivaler..

- Kundvagnsrally
- Bada i fontän
- Bajsa på bajamaja
- Äta massa falafel
- Sova i fel tält
- Vara fulla 48 timmar i sträck
- Bära solbrillor 24/7

Silly Lover

Publicerad 2010-05-23 14:58:16 i Allmänt,

Jag behöver något eller någon som får mig att sluta tänka på dig.
I mean, damn it boy! Det är omännskligt att vara så snygg.

Luften bor i mina steg

Publicerad 2010-05-22 17:38:43 i Allmänt,

I Spanien fick lärarna kalla på mig gång på gång för att väcka min uppmärksamhet. "Hanna. Tu eres una soñadora" sa dom alltid. Och det var jag verkligen. Jag har alltid varit en drömmare. I drömmar kan vad som helst hända och man får vara vem man vill, hur man vill. Utan dom vet jag inte om jag hade klarat ta mig så här långt.


Sommar

Publicerad 2010-05-20 18:28:03 i Allmänt,

Så, nu kan man väl säga att sommaren är här? Första dagen detta året som jag har haft shorts (mest för att det var mina jobbshorts men ändå). Lyckades även få en härlig bonnabränna på halsen efter att ha stått ute och vaktat barnen en hel dag.

Inför Siesta!

Publicerad 2010-05-18 16:45:38 i Allmänt,

Idag kom Ninni på besök för att testa tältet såhär innan festivaltider. Lättare att sätta upp än ta ner. Och sen tog vi en Chai Latte på det. Perfekt.


Cadiz forever

Publicerad 2010-05-17 11:11:36 i Allmänt,

Månaderna i Spanien var underbara. Jag längtar tillbaka. Saknaden blir större när jag får vykort av Krisztina & Marta som återvänt till Cadiz, när Nina mailar och berättar om hennes vilda fester i Sagasta-huset och när Tomas säger att han ska tillbaks på semester under två veckor i sommar. Det här går inte bra. Inte bra. När är det min tur? Jag läser gamla blogginlägg och drömmer mig tillbaka.




Två år

Publicerad 2010-05-16 14:41:00 i Allmänt,

Jag har glömt berätta. I fredags fyllde mitt körkort två år. Vilket betyder att prövotiden är ute. Det borde vi fira.

Jag är tillbaks i Helsingborg. Ikväll ska jag äntligen få träffa Alexandra igen, efter sex veckor!! Can't wait!

Åtta timmar

Publicerad 2010-05-15 09:52:44 i Allmänt,

Dimman ligger tjock över Kiruna. Planet som skulle gått halv åtta imorse är försenat åtta timmar. Hemma inatt. Missar jobb. Inte kul!

I Kiruna

Publicerad 2010-05-13 10:46:45 i Allmänt,

Det snöar i Kiruna.
Grey's Anatomy får mig att gråta varje gång.
Jag fyller mina dagar med att lösa soduku.
Wisbys Klosteröl är god.
Idag fyller min farmor 82 år.

Something not sunlight

Publicerad 2010-05-11 09:51:21 i Allmänt,

Igår var en riktig skitdag, och inte blev den bättre när Ninni ställde in vår dejt. Idag åker jag till Linköping och imorgon går planet från Sthlm till Kiruna. Back on Saturday!

Get me away from here I'm dying

Publicerad 2010-05-09 22:47:42 i Allmänt,

Man blir galen av att jobba på Drottninghögsbadet. De vanligaste biverkningarna är att man plötsligt kan skrika ut osammanhängande meningar, tala engelska med konstig dialekt och sjunga istället för att prata.

Girl, I think this motherfucking place is making me crazy!

Söndag

Publicerad 2010-05-09 19:41:47 i Allmänt,

Jag ville skriva ett långt inlägg.
Men har inget kul att berätta.
Min helg har bestått av jobb och sömn. That's it!
Hoppas ni har haft det bättre än mig.

Puss

That's what friends are for

Publicerad 2010-05-06 23:59:35 i Allmänt,

Vinet på hampan förvandlades till Chai latte på Mezo. Men det funkade lika bra som after work. Perfekt avslutning  på torsdagskvällen tillsammans med Ninni, marabou kokos, planerande inför Siesta!, hoppsasteg genom stan och massa skratt. Love it! 



All i want for christmas is you

Publicerad 2010-05-05 12:32:30 i Allmänt,

Jag längtar till julen. Är det fel? Jag vill ha mörkt ute, tända ljus och massa knäck.
Ge mig, gem mig, ge mig.

Det känns som Gud besvarat mina böner. Jag är inte längre i behov av att skriva klagobrev till chokladfabriken. Tre nya smaker på marabou har kommit. Polkagris, passionsfrukt och KOKOS (min egna favorit som är tillbaka). Daim finns i päron och mynta. Lycka!

Som fjädrar

Publicerad 2010-05-03 18:49:37 i Allmänt,

Morgonen kunde inte  starta värre. Trötta och förvirrade åkte jag & Ninni till Friskis klockan halv sju. Dansade med fiskar och svettades som getter under spiningen. Åkte hem och fick sova några timmar till.

Jag har hela våren klagat på att jag inte haft något att göra. Det har funnits dagar då jag suttit framför tvn med datorn i knäet och varit så rastlös att jag klättrat på väggar. Jag har sysselsatt mig med träning. Tio pass i veckan. Nu när jag har jobb, tre stycken faktiskt, vill jag inte mer än vara ledig Ledig så jag kan vara med vänner eller träna. Jag är på väg att bli utbränd. Haha. Jävla i-landsproblem!!

I did it

Publicerad 2010-05-02 19:55:55 i Allmänt,

YES! Jag har för första gången i mitt liv lyckats koka ägg. Det ända var att massa vita rann ut när jag kastade i äggen i kastrullen så att dom sprack. Men vad tusan, I did it!

Jag kastar sten mot solen

Publicerad 2010-05-02 18:38:28 i Allmänt,

Vänner, låt inte solen lura er. Trots att den skiner blåser det kallt ute. Det är inte varmt nog att cykla till stan i strumpbyxor och dricka Is Chai i Norra hamnen. Tro mig, jag och Ninni testade idag. Ingen höjdare. Men med trevligt sällskap och massa att prata om, kan man få allt att funka.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela