hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

semester

Publicerad 2009-07-29 15:45:46 i Allmänt,

Nu är det dags för bloggen att ta semester! Samtidigt som jag åker till norrland passar den på att vila ut ordentligt. Vi ses igen i mitten av augusti.


Pusspling

PPP (v

Publicerad 2009-07-29 15:42:29 i Allmänt,

Imorse vaknade jag halv elva. KATASTROF! Jag hatar vakna så sent, för då känns det som massa a dagen redan gått och man hinner inte med lika mycket.

Igår träffades jag, Ninni & Jenny över en lunch på stan. Det var mer som ett avskedsmöte innan PPP sprider ut sig i världen. Vi har känt varandra superlänge och har en massamassa minnen tillsammans. När vi ses nästa gång vet vi inte. Men jag vet att vi tre alltid kommer vara bästa vänner!





dag tre

Publicerad 2009-07-26 21:56:33 i Allmänt,

Sista dagen av Helsingborgfestivalen var superfestlig. Alexandra & Linda är dom bäst! Dansdans på Melody Club och massa mys på stan. När Alexandra tog Martin under armen och hoppade hem gick jag & Linda till The Tivoli och såg Gustav and the seasick sailors. Halv tolv började kvällens höjdpunkt. Moneybrother! Och som vanligt ägde han gånger hundra!










Picknick

Publicerad 2009-07-26 21:40:37 i Allmänt,

Igår var jag på picknick med Ellen & Britta. Vi åt pannkakor i Ellens växthus och sen spelade vi spel på gräsmattan.







dag två

Publicerad 2009-07-25 15:55:16 i Allmänt,

Igår var det andra dagen på Helsingborgfestivalen. Dagen började bjuda på Miss Li. Hon var riktigtriktigt bra och jag & Linda stod längst fram och dansade! Senare inpå nattimmarna var det Salem Al Fakirs tur. Nu hade jag mött upp Ellen & Britta. Det var inte samma drag som på Miss Lis konsert, men jag hade aldrig tackat nej till Salem.






 

Från kosmo till kaos.

Publicerad 2009-07-24 16:32:18 i Allmänt,

Mitt liv är en stor jävla oordning just nu! Jag vet knappt ut eller in. Alla mina saker är överallt och jag hittar ingenting. Det som är ivägen kastar jag ner i en låda eller in i garderoben. Alla saker jag måste hinna med fortsätter jag skjuta framför mig och snart är det försent. Det var flera veckor sen jag kunde stå framför speglen och faktiskt vara nöjd över det jag såg. Nu har jag finnar i hela huvudet, mitt hår är jätterisigt och jag har trappat ner alldeles för mycket på träningen. Fan! Jag är glad att jag snart åker till Norrland! Bara för att få komma bort ett tag. Och Ledin har rätt. Sommaren ÄR kort. Och fan vad det regnar!! Sommaren skulle göra allt lättare! Allt skulle bli mycket bättre och jag skulle hinna träffa alla mina vänner! Studenten skulle bli det perfekta slutet på skoltiden. Men jag älskar skolan! Jag hade lätt kunnat tillbringa hela livet på Tycho Brahe. Alla fortsätter på varsitt håll och blir vuxna. Fuckfuckfuck!


Hej, kan tiden stanna liksom?!

Florence Valentin

Publicerad 2009-07-24 12:46:06 i Allmänt,

Jag vet att min man tycker gratiskonserter är bra. Men jag håller inte med! På gratiskonserter, speciellt dom som är inomhus en regning kväll, kommer det massa bönder och fjortonåringar som aldrig hört talas om bandet. Dem är enbart där för att förstöra för exakt alla andra! Ni vet dom som hoppar tills ingen längre står upp? Haha. Men Florence Valentin är ändå bäst!! Kärlek kärlek kärlek.




Död åt gratiskonserter!

träningträning

Publicerad 2009-07-21 23:27:56 i Allmänt,

Fan alltså! Jag trodde det skulle vara lättare att träna på sommaren! Jag tänkte att jag skulle hinna träna varje dag! De senaste dagarna har jag mått jättedåligt över hur dåligt jag är.Det känns som min rumpa har växt och blivit enorm. Så idag, när vi kom hem från Tyskland, tog jag mig i kragen, drack två koppar kaffe och hoppade iväg till Friskis. Det var riktigt skönt med ett tungt spinningpass, över en månad sen sist!! Jag svettades som en gnuu (lite trevlig information bara)! Tänkte hinna med så mycket träning som möjligt nu innan mitt årskort går ut. Så jag ska börja planera mitt liv runt om träningstiderna istället för att prioritera en massa annat! Lycka till, Hanna! Tack..


Låt tankarna styra vad hjärtat känner.

Broder Daniel Forever

Publicerad 2009-07-20 23:53:01 i Allmänt,

Efter dagens långa arbetspass hoppade jag & Frida till bion. 57 minuter Broder Daniel för 70 kronor. Jag antar att den var värd det. Filmen var faktiskt helt okej!

Att höra låtarna tog mig tillbaka till högstadiet på ett konstigt sätt. Henrik Berggrens röst fick mig att tänka på hur jag kände mig då. Så många gånger jag somnade med When We Were Winning spelandes i hörlurarna.





Och till alla popkorn-ätare på biografen vill jag bara säga DÖÖ!

elva myggbett

Publicerad 2009-07-19 23:17:17 i Allmänt,

Har precis kollat upp på internet att Zara har tre butiker i Cadíz. Och jajamänsan, även Sfera som är min favvo-butik från Alicante. Tack Jesus!! Nu jävlar ska det shoppas! Haha, jag längtar så himla mycket till Spanien. Gör vad som helst för att slippa Sverige. Eller, egentligen inte... Men det kommer bli jättekul!


Och just det! Nu har jag elva myggbett.

åtta myggbett

Publicerad 2009-07-16 20:20:17 i Allmänt,

Nu har jag åtta myggbett! Det är fan illa.

Idag har jag haft en supersommrig dag! Inledde det hela med en lunch på Mezo tillsammans med Linda & Alexandra och sedan solade vi på Gröningen. På eftermiddagen blev det vollyboll på stranden, och innan det var dags att cykla hem tog vi ett dopp i det blå. Det var jättevarmt! Väl hemma lekte jag och Siri i trädgården.





myggbett

Publicerad 2009-07-15 21:27:11 i Allmänt,

Idag hälsade jag  på Angelica & Ola i deras nya lägenhet. Dom hade fått jättefint! Mysde med kaffe och sånt innan jag tog cykeln hem igen.

Hej liksom, jag har två myggbett som kliar!

cykeläventyr.

Publicerad 2009-07-14 23:15:22 i Allmänt,

Igår fick jag ett sms av en viss Ninni Tammi på morgonen där hon fråga om vi skulle ta och cykla till Väla eftersom hon behövde köpa ett par shorts. Dum som jag är går jag med på denna galna idé. Dock var det inte alls så farligt som jag trodde. Det tog bara 40 minuter! I alla fall så hade vi en trevlig stund på Väla. Köpte både en ny tröja och en sjal. För att orka palla sig hem var vi först tvunga att ta en glass på TH. Vägen hem blev ett riktigt äventyr. Över Helsingborgs himmel spred sig en svart rök. Och eftersom både jag & Ninni tycker eld är skitcoolt var det en självklarhet att vi cyklade för att kolla var det brann. Cyklade runt runt runt och sprang till och med upp för en stor kulle för att få en bättre vy. När vi väl hade hittat elden tog vi nittiovägen hem. Höll nästan på att blåsa av vägen när lastbilarna körde om oss. Färden hem tog mycket längre tid. Strax över timme!

Haha, vilken dag!







linda linda linda

Publicerad 2009-07-13 22:56:25 i Allmänt,

Kom precis hem från en fika på stan tillsammans med Linda. Supermys på Mezo och sånt. En liten del av mig kommer dö när hon flyttar till USA.



TIVOLIROCK

Publicerad 2009-07-12 14:39:28 i Allmänt,

Igår var jag & Frida på Tivolirock i Kristianstad. Massamassa bra band skulle spela och jag var laddad till tusen. Det började med Markus Krunegård. Jag räknade ut att detta var sjunde gången jag sett honom på drygt ett år. Och ja, han är alltid lika bra! Vi två ska gifta oss, jag känner det på mig! Haha. Det var varmt i luften och solen stack fram då och då. I pausen mellan Krunis och Maia Hirasawa satt vi i det gröna och mös. Efter Maia var det direkt på Sugarplum Fairy. Vi stod inte lika långt fram men jag kunde iallafall se bandet som snott mitt hjärta så många gånger. A Camp väntade efter det och sedan direkt till Bob Hund. Bob Hund-konserten var helt galen, som vanligt. Tomas är nog en av de coolaste människorna som någonsin funnits. Man får inte glömma att jag en gång i tiden faktiskt var ett inbitet Bob Hund-fan. Jag och mina vänner i högstadiet kunde sitta i klassrummet och lyssna på deras skiva flera gånger om!! Tror det är dags jag plockar fram min gamla skiva. Jag var ju faktiskt på deras avskedskonsert för sex år sen, innan dom bildade Bergman Rock. Men nog om det.. Sist ut var The Sounds. Jag älskar dom nya låtarna men såg ingenting på hela spelningen. Massa fulla bönder som bara har hört Living in America tidigare men envisas ändå med att stå längst fram, skrika och röja tills ingen längre stod upp.


Jaja, sammanfattningsvis så hade jag jättekul Som jag har längtat efter en konsert. Nu fick jag sex stycken helt underbara på en och samma dag! Lycklig? Ja!



Krunegård


Hirasawa


Sugarplum Fairy


A Camp


Bob Hund


The Sounds

the botten is nådd

Publicerad 2009-07-10 19:17:30 i Allmänt,

Gårdagen var superfestlig. Jag & Linda drog till Landskrona för att se Timbuktu. Längst framme vid scenen bland 14 åringarna kunde ni hitta oss dansande. Bara för vi rockar!







sommarsommarsommar

Publicerad 2009-07-08 13:22:45 i Allmänt,

Imorse hoppade jag till stan med Frida för en snabb shoppingrunda. Igen, jag vet! Det är nog ett sjukligt begär jag har fått. Denna gången köpte jag en jättesöt klänning på Gina Tricot och ett solpuder från H&M (bara för min kära syster tog sönder mitt gamla igår). Jaja, jag är supernöjd iallafall. Har redan på mig klänningen. Ska snart cykla till Råå med Ellen och äta glass!!

När jag kom hem från stan la ett brev i brevlådan och väntade på mig från Avista. Det var en massa papper om Cadíz. Jag fick rysningar i hela kroppen. Det är så nära nu! I brevet stod det beskrivit hur jag skulle ta mig från de olika flygplatserna till Cadíz och var jag skulle hämta nycklen till min lägenhet och sånt. Håå, jag blir så nervös! Man kunde antingen få lägenhet på stranden eller i den historiska delen av staden. Och jag ber till Gud för att få bo vid havet!!

Viva España!

a camp i göteborg

Publicerad 2009-07-08 00:25:53 i Allmänt,

Jag har redan berättat om den underbara dag jag spenderade i Göteborg med mamma och Frida då vi såg A Camp. Däremot har jag inte lagt in bilderna från konserten. Bättre sent än aldrig?

Håll till godo, mina vänner!









like a lady

Publicerad 2009-07-06 23:38:27 i Allmänt,

Fan vilka humörsvängningar jag har! Har nog pms eller nått. I ena stunden är jag skitförbannad och två sekunder störtbölar jag. Ibland pallar jag inte med mig själv..


??

Publicerad 2009-07-06 23:09:57 i Allmänt,

Varför har typ hälften av alla mina vänner blivit superkonstiga? Som om studenten har förändrat allt? Jag mår inte så bra.. 

stockholm tur & retur

Publicerad 2009-07-06 20:37:15 i Allmänt,

Igår hade jag en fantastisk kväll tillsammans med Linda, Samir och Elias. Vi spelade minigolf på Vikingstrand. Linda vann! Ett riktigt proffs kan man nästan säga. Jag är bara glad att jag inte kom sist, för det gjorde Elias! Haha.

Inatt blev det verkligen Stockholm tur & retur på riktigt!! Min farmor har blivit jättesjuk, hamnat på sjukhus och sånt. Så pappa skulle ta ett plan till Kiruna. Dock gick där bara ett från Arlanda klockan 11 idag. Familjen Andersson backar inte för sånt inte! Halv tre inatt hoppade vi alla in i bilen och turades om att köra uppåt. Det regnade sjuk mycket hela tiden!! Var hemma igen halv sju. Stockholm tur & retur på 16 timmar! Inte dåligt..


godnatt

varje moln är trasigt

Publicerad 2009-07-05 16:42:56 i Allmänt,

Enligt tidningen ska det regna ända till torsdag. Jag vet att jag önskat regn nu ett tag, men när jag inte jobbar är det helt okej att solen skiner. Jag tycker om att vara på stranden!! Medans molnen täcker Helsingborgs himmel åkte jag och Frida till Familia. Desperat shopping-behov. Jag har börjat tycka om Gina Tricot igen!! Deras kläder är störtsköna. Fast denna gången blev det bara ett långt vitt linne som jag kan ha under mina genomskinliga klänningar.

Och min kamera är sönder! Alla bilder blir jättesuddiga. Måstemåste på lagning.


hejhopp

vi dansar inte lika bra som sjömän

Publicerad 2009-07-04 17:21:02 i Allmänt,

Igår var det äntligen Tivoli som gällde igen. Det var ett tag sen nu och gissa om jag saknat Vinylbaren. Som vanligt är jag och Linda bäst på att rocka loss på dansgolvet men denna kvällen var det seriöst ettusen grader inomhus. Tre låtar max, sen var det dags att gå ut i den något svalare sommarnatten.


Och just det! Jag har anmält mig till SPANIEN. Yesyes, äntligen!! Sjunde september är det dags att placera sig i skolbänken igen.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela