hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Midsommar

Publicerad 2014-06-21 09:57:49 i Allmänt,

Mikela som jag pluggade med förra terminen är och hälsar på i Valencia just nu. Med sig hade hon fem kilo äkta svensk midsommarmat. Nypotatis, sill, gräslök, Kalles kaviar och massa mer. Vi var sju svenskar som firade midsommar ihop igår. Hade jättetrevligt. Drack snaps, sjöng visor, åt jordgubbstårta och allt det där som hör till. Alla är inne på sin sista vecka i Valencia och vi var väldigt nostalgiska. Tyvärr har jag inte spenderat så mycket tid med andra svenskar i Spanien. Vilket är synd. De är alla så himla trevliga. 






Anna Sophia

Publicerad 2014-06-21 09:46:55 i Allmänt,

Idag kommer Anna Sophia till Valencia. Förra terminen var det hon, Marvin, Alex, Louis och Mattias som jag räknade till mina närmsta vänner. När jag inte hade något att göra kunde jag alltid ringa någon av dom, och de var alltid up for att hitta på något. Men alla åkte hem efter ett halvår utom jag och Louis. Vi två blev ett par (och ni kan inte ana hur lycklig jag är tillsammans med honom). Denna terminen har jag inte hittat någon som jag kommit lika nära som Anna Sophia. Inte ens Baptiste. Och trots att jag måste plugga massa medan Anna Sophia är här hoppas jag att vi kommer hinna med några av våra favoritsaker som vi alltid gjorde tillsammans. Strand, shopping, äta. Det är i princip det. 

Sommarlov

Publicerad 2014-06-15 19:40:47 i Allmänt,

Trodde jag hade tröttnat på Valencia, men sen jag hade sista tentan för en vecka sen har jag förälskat mig på nytt i denna stad. Jag älskar när dagens enda plan är strand, gym och pojkvän. Och eftersom jag är mindre stressad tror jag även jag blivit mer öppen för att träffa nya människor. Igår körde jag, en tysk, två fransmän och tre spanjorer till en strand söder om Valencia. Det var den vackraste strand jag sett och vattnet var kristallklart. Vi spenderade hela dagen där. 

Det värsta är att tiden går så snabbt. Folk börjar åka hem och jag har bara tre veckor kvar tillsammans med Louis. Det bästa är att Anna Sophia kommer om fem dagar och Kajsa om sju. 



Tjejer och tapasfestival

Publicerad 2014-06-04 12:37:17 i Allmänt,

Jag vet inte varför jag har så svårt att umgås med tjejer. Här i Spanien har jag nästan bara killkompisar. Lena är nog min enda riktiga tjejkompis. Men ärligt talat är hon rätt grabbig hon med. Tjejen från Thermal Machine sitter bredvid mig i biblioteket just nu. Jag försöker vara trevlig, men jag klarar verkligen inte av denna människa. Hon är spydig, mot mig och mot alla. Som tur är har jag Baptiste. Han sitter på min andra sida och pluggar. Och snart ska jag ta lunch med fyra grabbar. Yay!

Igår träffade jag dock två trevliga tjejer som var vänner till Christian. Vi gick på Tapasfestival. Man betalade 5€ för fyra kuponger, sen fanns det hur många stånd som helst längst gatan där du kunde köpa tapas. En tapasrätt för varje kupong. Värt. Sen gick vi till en bar pch drack sangria. Bra tisdag.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela