hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Tjugo

Publicerad 2010-01-31 20:05:55 i Allmänt,

Tjugo. Tjugo. Jag är tjugo. Tjugo år. Alltså inte nitton. Ingen tonåring längre, utan tjugo. Jo, jag är rätt nöjd som ni kanske märkte där! Tack alla snälla vänner som har hört av sig. Jag tackar ödmujkast för gratulationerna.

Nu ska jag inte bli äldre.


Party everyday

Publicerad 2010-01-29 14:31:40 i Allmänt,

I lördags sa jag att jag inte skulle dricka alkohol på tre veckor! Jag mådde jättedåligt då och bara tanken på ett glas öl gav mig huvudvärk. Men nu är det fredag och jag är taggad till max. Fan alltså! Men jag håller fast vid mitt ord. Två veckor till utan alkohol. Det ska jag nog klara.

Puss

Jag är en vampyr

Publicerad 2010-01-29 10:06:24 i Allmänt,

Jag vet vad ni tänker. "Det är ju bara hår". Men vad fan, jag har varit blond i hela mitt liv. Det kommer ett tag att vänja sig. Just nu vill jag bara ha tillbaks mitt rufs. Hade kunnat ge min halva hand för att bli blond igen. Jag ger det några veckor. Sen får vi se.

Brunett i snöstorm

Publicerad 2010-01-27 17:57:13 i Allmänt,

Jag och Ninni skulle gå till stan idag men när vi kom halvvägs bestämde vi oss för att bussen på grund av snöstorm. Och då snackar vi SNÖSTORM!! Hela Skåne har försvunnit under ett vitt täckte. Vi åt mysig lunch på Mezo och sedan hoppade jag iväg till frisören. Det var dags för förändring och förändring blev det!





Snart kommer Ninni och hämtar mig. Träning på Friskis väntar!

Arbetslös x2000

Publicerad 2010-01-25 11:14:45 i Allmänt,

På helgen, när alla är hemma, glömmer jag att jag inte har något jobb. Men när jag nu sitter här, ensam framför tvn, är jag rastlös som fan! Nu är ett arbete allt jag behöver. Något förslag?

Smått deprimerad över mitt meningslösa liv åkte jag till Väla. Shopping piggar alltid upp. En tröja från Bik Bok och sen åkte jag hem igen, tillbaks till min utgångspunkt (i fotöljen, framför tvn med datorn i knäet). Tröjan piggade upp för stunden.

Ikväll ska jag på föräldrarmöte.

Puss

# 2

Publicerad 2010-01-24 14:16:54 i Allmänt,

Jag har skrubbsår på knäet. Har absolut ingen aning hur jag fått det. Någon från i fredags som såg om jag trillade eller något?

Utgång från helvetet

Publicerad 2010-01-23 17:32:24 i Allmänt,

Fan vad jag har skämt ut mig. Total förödmjukelse!! Igår var ingen bra kväll. Jag stupade direkt. Taxi hem redan klockan tolv och sedan ner med huvudet i toalettstolen. Jag är glad att jag har världens bästa föräldrar som hjälpte mig att komma i säng! Idag mådde jag skit. Noll minne av gårdagen. Nu ska jag inte dricka mer på tre veckor..

Puss

PMS

Publicerad 2010-01-22 09:11:53 i Allmänt,

Jag har jävla pms. Går runt i huset och är skitförbannad på absolut allt & alla. Jag ger ifrån mig små skrik för att släppa ut aggressionerna.

Puss

Let's celebrate!

Publicerad 2010-01-21 17:29:57 i Allmänt,

Vad dillar jag om?! Vi har såklart massvis att fira!
- Ninni har fått jobb
- Vi lever
- Sarah hänger med för första gången
- Jag är arbetslös

Puss


(Förlåt mig. Men det är inte mitt fel att du inte har ett liv!!)

Torsdag

Publicerad 2010-01-21 09:01:30 i Allmänt,

Idag är det torsdag. Äntligen! Jag längtar tills denna veckan är slut. Jag har kämpat som ett djur. Dock kommer nästa vecka vara likadan, så jag vet inte riktigt vad jag längtar efter. Imorgon ska vi fira absolut ingenting med en utgång. Härligt!

Kärlekssång

Publicerad 2010-01-21 08:40:44 i Allmänt,

Lasse Lindh sjunger sånger om brustna hjärtan och evig kärlek. Jag önskar ibland att jag också ska få känna likadant som i alla dessa kärlekslåtar. Det är liksom ingen hemlighet direkt! Ni vet, jag vet. Jag har aldrig varit kär. Och nej, missförstå mig inte. Det är inget jag är direkt ledsen över. Rent ut sagt, så är jag hyfsat nöjd med tillvaron just nu. Och vet ni vad? Jag har inte bråttom det minsta! Men jag kan inte undvika att ibland fundera över hur det skulle kännas att tycka om någon så mycket att man vill spendera varje liten minut tillsammans med denna.

Puss

Tuggummituggade fjortistjejer

Publicerad 2010-01-20 18:19:00 i Allmänt,

Jag hatar storkäftade tuggummituggade äckelungar!! På väg hem från en fika tillsammans med Angelica i stan, satt jag mitt emot en riktigt ful fjortistjej på bussen. Hon tuggade såklart tuggummi och mellan varje tugg, öppnade hon munnen så stort hon bara kunde. Hon likande kamelen i nikotintuggummireklamen, ni vet? Varje gång hon öppnade munnen passade tjejen också på att spotta ut några svordommar till sin illaluktande killkompis som satt bredvid. Under hela resan avgav hon några smaskande läten som jag hörde tydligt, trots den höga volymen på min iPod.

Puss

For the tears

Publicerad 2010-01-20 11:37:41 i Allmänt,

När jag tränar ser jag en bild framför mig i huvudet. På bilden står jag med armen runt Gustaf Norén. Jag ser förjävlig ut. Bilden får mig att må illa, men den får mig också att kämpa hårdare. Jag har ett mål som jag tänker nå. Nu är det inte långt borta, motivationen är på topp. Ingenting kan stoppa mig.

Puss

A song about the life and the secrets

Publicerad 2010-01-19 14:54:51 i Allmänt,

Det är bara att erkänna. "A cadiz way of life" fungerar inte i Sverige. Därför för bloggen byta namn. Numera kommer bloggen bli mer personlig och har döpts om till A song about the life and the secrets istället. Detta är mitt liv och mina åskiter.

Enjoy

Mezo en söndagkväll

Publicerad 2010-01-18 14:18:23 i Allmänt,

Jag tog med mig Conny till Mezo igårkväll på en fika tillsammans med Alexandra. Det var en perfekt avslutning på veckan. Te, prat och massa skratt.

hush now

Publicerad 2010-01-17 10:16:26 i Allmänt,

Hur som helst. Jag ska dra ner på festandet framöver. Sen jag kom hem från Spanien har det blivit en hel del. Det är dags att lugna ner sig, ta det piano liksom.

Puss

Alkoholvanor och dans

Publicerad 2010-01-17 01:34:20 i Allmänt,

Så, okej. Det blev en kort sober-saturday för mig och T igår. Vi hade tappat känslan och musiken var inte bra. Det har varit mycket på tapeten om mina alkoholvanor de senaste månaderna. Och visst, jag vet att jag inte är någon bra förebild för de yngre. Men Jesus, vad kul jag har haft det! Det är inte så att jag dricker för att det förväntas av mig, eller för grupptryckets skull. Jag dricker för att uppnå en känsla. Denna känsla får mig att släppa taget och bara luta mig bakåt i dimman. När jag rockar på dansgolvet efter någon öl eller så, ser jag inte människorna omkring mig. Jag lägger inte märke till vilka de är, eller hur de ser ut. Jag är i min egen värld och känner mig sjukt nöjd med tillvaron. Det är därför jag dricker. För att våga släppa taget. Låter det så galet?

Vi välkomnar Conny

Publicerad 2010-01-16 14:51:37 i Allmänt,




Detta är Conny. Han är min nya bästa vän.
Han skulle egentligen inte dyka upp förrän
den 31 januari, men hans charm gjorde så
att jag kunde inte hålla fingrarna borta!!

 

Arbetslös

Publicerad 2010-01-14 23:18:59 i Allmänt,

Idag sa jag upp mig, efter två dagars arbete. Det måste vara rekord!! Men det kändes riktigt skönt. Det där var ändå inget för mig.. Mina fötter fortfarande värker av kylan och räknade ut (om man tar bort kostnaden för reserna) att jag totalt tjänade 70 kronor efter skatt på 18 timmar. Det måste vara den sämsta timlönen någonsin!!

Imorgon, klockan sju på morgonen, ska jag & T på spinning. Och på lördag blir det galen dans på The Tivoli!!

Dans dans dans

Publicerad 2010-01-10 18:39:34 i Allmänt,

Mitt liv är rätt rörigt just nu. Det går inte att planera någonting, jag vet inte vad som väntar mig mer än en dag i förväg. Jag längtar tills jag börjar få en vardag.

Jag och Ninni hade en superspexig kväll på The Tivoli igår! Vi dansade tills fötterna blödde (bokstavligt talat). 

Lev som en gris, dö som en hund.

Nyårslöften

Publicerad 2010-01-07 23:38:47 i Allmänt,

Just det ja! Igår pratade jag och N om nyårslöften. Jag hade inte lovat mig själv någonting inför 2010. Jag har ändå aldrig lyckats hålla något sådant. När jag kom hem från Spanien bestämde jag mig för att fortsätta ha "a cadiz way of life". Men jag insåg snabbt att jag inte kunde leva i Sverige så som jag gjorde där borta. Det funkar inte likadant. Jag och N bestämde oss iallafall för en massa saker, från att sluta svära till att gå ner i vikt och bli mer hälsosamma.

Puss

Pizzatävling

Publicerad 2010-01-06 22:49:14 i Allmänt,

Jag och Tammi hoppade till Pizzatävligen idag för att supporta lite. (Och nej, det går inte bara ut på att äta så mycket pizza som möjligt. Man simmar faktiskt också!) Träffade några gamla godingar och fick till och med ett jobb på lut. Detta var första året jag inte var med och tävlade, förutom den gången när vi var på träningsläger i Fagersta. Kändes det konstigt? Nej, inte riktigt! Idag har jag även haft seriösa tankar på att sluta simma helt. Men det är inget beslut jag har fattat än..

Puss


(sjukt gammal bild)

Linda fyller tjugo

Publicerad 2010-01-03 02:41:07 i Allmänt,

Så, nu är jag hemma från en utekväll tillsammans med Linda, Elle, Sofie & Alex. Vi firade Lindas 20 årsdag lite i förväg. Efter lite mys hemma hos Linda gick vi till Tivoli, på en lördag! Ända sen jag fyllde arton har jag drömt om att fylla tjugo så jag också får "leka med de stora barnen". Är det alltid så? Vi vill bara hadet vi inte kan få? Jag hade byggt upp något fantasi om att The Tivoli på en lördag var så mycket bättre än på en fredag. Men ack mina vänner, sån stor skillnad var det inte. Nu var där också apmycket människor vilket inte gjorde saken mycket bättre. Antar att jag får hoppa dit några gånger till innan jag kan fatta mig en mening.

Detta var antagligen sista gången jag såg Linda på ett halv år. Är jag ledsen? Ja, som fan! Hon betyder en massa för mig och jag kan inte ens föreställa mig de närmaste månaderna utan henne! Kata fucking strof!

Idag har jag även hunnit med ett nittio minuters spinpass och att se Hästpojken spela några trudelutter på We Love Music. Inte illa, inte!


Puss

Nyårsfirande och rädsla

Publicerad 2010-01-01 23:16:15 i Allmänt,

Nu är vi alltså inne i ett nytt decenium. Inte illa, eller vad säger ni? Samtidigt som jag ser fram emot alla äventyr som väntar, känner jag även rädsla när jag tänker framåt. Jag är inte van vid att inte ha saker och ting planerade. 

Igår hade jag iallafall jättekul. Jag, Helena & Linda åt en mysig middag ihop innan vi hoppade in till stan och The Tivoli. Och Jesus, en sån natt det blev sen!! Smått dragen i korken hela kvällen pratade jag med en massa människor, dansade en hel del och bar en mycket underlig hatt gjord utav folie under hela partajjet. Det kan inte blir mycket bättre än såhär (förutom brandlarm, söndriga strumpbyxor, hemska vakter och att jag tappade min rosett)!!


Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela