hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

i'm your fool

Publicerad 2008-05-28 20:40:09 i Allmänt,

Idag var jag, Frida & våran kusin med våra mammor på resturang, det var vår morsdagspresent till dom! Det var sjukligt gott men nu är jag helt mätt och måte lyssna lite på Markus Krunegård. Borde göra historia och engelska nu!  Snart börjar Grey's :)

Nv2a var på Kullaberg idag, det var mysigt men mina ben är helt döda efter att vi klättrat upp och ner för klipporna där. Jag är kär i min klass! En  oslagbar grupp <3

fun and games

Publicerad 2008-05-27 18:27:16 i Allmänt,

En vecka kvar till skolan slutar. Jag tackar gud! På senaste tiden har jag haft tusen saker för mig och förtjärnar verkligen lite ledighet. Om endast två dagar är det Siesta! Jag, Ninni & Frida ska rocka skiten ur allt, sen kommer Rebecca också någon dag och gör oss sällskap. Tälta ska vi göra mellan fredag och lördag. Sorry dudes, ni får tyvärr inte plats! Det kommer bli mysmys :)


We are going to siesta..

let me take you home

Publicerad 2008-05-21 16:06:30 i Allmänt,

På sista tiden har jag haft fullt upp. Det har varit sjukt mycket plugg och jag har varit nära ett sammanbrott typ 1000 gånger om. Det ända ljus jag har är sommarlovet som börjar om två veckor och såklart Siesta! som bara är några dagar bort. Det kommer rocka fett!

nu ska jag fortsätta pluggandet.
see you peopple

idioter

Publicerad 2008-05-17 18:59:38 i Allmänt,

I torsdags åkte jag och Frida till Lund och Mejeriet för att se Markus Krunegård live, och det var tur! För det var en riktigt bra konsert som hade den där extra energin. Det var vackert.

I går var jag, Ellen & Frida på the Tivoli för att se Tingsek, det var riktigt bra, men han lyckas aldrig slå konserten i höstas! På konserten fanns också hejhej-Nick. Kärlek till honom. Bilder kommer inom kort på bdb.. 


/ jobb-helg

let me take you home

Publicerad 2008-05-14 19:57:04 i Allmänt,

KÖRKORTET ÄNTLIGEN FIXAT!

Jag vill tacka alla där ute som hjälpt mig igenom dessa svåra tider. Tack, tack, tack. Det har tagit en lång lång tid, men nu så.. Efter skolan kom Frida och hämtade mig, senare tig jag bilen och åkte ut till väla för att äta glass och sen körde vi vidare till mormor & morfar.


Jag svävar på moln

so real

Publicerad 2008-05-13 16:25:20 i Allmänt,

Idag har jag köpt mina biljetter till Markus Krunegård på torsdag & Tingsek på fredag!

tomorrow is today

Publicerad 2008-05-11 19:45:20 i Allmänt,

Besöket på The Tivoli i fredags var riktigt lyckad! Det var jag & Linda, Anna & hennes kompis och en massa samhälls-killar. Jag tror dom sistnämda kände sig helt lost där och var tvungna att hoppa på nv-tjejorna, haha. De har aldrig pratat med oss för fast vi går i samma spanskaklass och sa "ni går på tych va?" Mm, för det visst dom ju inte redan?! Iallafall hade jag jättroligt, förutom när jag blev helt snurrig i slutet av kvällen.


adios amigos

fun and games

Publicerad 2008-05-08 21:47:55 i Allmänt,

Äsch, jag ska nog inte vara så negativ till mitt sommarjobb. Jag borde egentligen bara vara glad för jag har ett. Jag får bra betalt och det är något jag kan. Sen har jag jobbat där i tre år så jag kna rutinerna. Och det känns skönt!

Imorgon fyller Anna arton år! Så efter skolan ska jag & Alex till henne och äta en massa tårta. På kvällen kommer Linda hit och sen ska vi till Tivoli, det kommer bli skoj! (förutom att jag börjar jobba kl 9 dagen efter).  Haha, vi är några av dom bästa! Det blir en massa dans i vinylbaren och lite sånt..


ha det fett

i hate that fucker most of all

Publicerad 2008-05-08 20:40:38 i Allmänt,

Idag var jag på "möte" på Drottninghögsbadet. Men det visade sig vara helt onödig! Jag hade lika bra kunnat vara utan det, fast dock fick jag reda på att jag är ansvarig för badet på lördag. Det kommer bli härligt efter min och Lindas utkväll på fredag. Jag kommer vara så där lagom go i huvudet! Haha, kommer bli finfint :)

mind on hold

Publicerad 2008-05-07 21:39:17 i Allmänt,

Det borde vara förbjudet att hångla på offentliga platser! Jag tror jag ska skriva ett argt brev till vår statsminister där jag ber honom att han ska införa en lag som förbjuder allt detta hångel. Det är äckligt, speciellt på ställen som matsalar osv. Ingen vill se deras tungar rulla runt i andras munnar. Jag står fast vid mitt förslag att låsa in alla äckligt nykära par i ett och samma rum, där kan dom hångla och samtidigt visa tungerna för andra par. Så snälla herr statsminister, jag ber dig, inför denna lagen så vi singlar (+ alla normala par) slipper se allt detta hångel!


hasta luego

båda sidor nu

Publicerad 2008-05-03 13:26:24 i Allmänt,

Igår var jag & min syster och gjorde stan, alla tre affärer! Men jag skainte klaga, jag köpte iallafall en tröja, jeans, en halsduk och vi var på loppis där jag köpte tallrikar från typ 60-talet för 2 kr/st. Ett sånt fynd! Idag hittade vi den fjärde affären, B.young har öppnat i Kiruna, det måste varit en sensation för alla byns invånare.

ibland är en lögn det finaste man har

Publicerad 2008-05-01 17:39:17 i Allmänt,

Nått man kan göra i Kiruna är att läsa tidningen. Folk slutar inte förvåna mig, jag läste senast idag om en man som följde efter cyklande kvinnor, när kvinnorna lämnade cyklen och förvan skar mannen ett håll i framdäcket och hade så cykelsex! Kanske inte det mest bekväma sexet. Under akten luktade han på handtagen för att känna parfymdoften av kvinnan. Snacka om stört! Sen har vi ju han som höll sin egen dotter fången i 24 år, inte nog med det. Han hade sex med henne och är far till alla hennes barn. Jag förstår inte riktigt hur han kom undran med detta i alla dessa år, hur mamman inte kunde förstå och varför de i källaren inte klarade av att stå emot en gammal svag man! Jaja, världen slutar som sagt aldrig att förvåna mig.



adios amigos

varje litet steg du tar

Publicerad 2008-05-01 17:36:15 i Allmänt,

Åhoj vänner! Jag sitter fortfarande inne i en lägnhet i Kiruna. Jag hade kunnat säga att jag har suttit i samma soffa hela dagen, men då hade jag ljugit. Jag har faktiskt suttit i gungstolen ett tag också. Skämt åsido, idag tog vi med oss farmor ner på stan och lyssnade på massa partier som pratade. Solen sken och det var minsann en kille som kom gående ikläd endast shorts och linne, vilken cool snubbe!




skepp och hoj

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela