hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Julkänsla

Publicerad 2010-11-28 22:24:04 i Allmänt,

Jesus, vilken julkänsla jag har. Den sträcker sig verkligen till max. Dagen i skolan var perfekt med glögg, pepparkakor och adventsljus. Plötsligt var min tentaångest som bortblåst och det kändes som jag skulle åka hem till Skåne vilken dag som helst och fira jul. Julsittningen igår var toppen. En härlig fylla blandad med dans och julmat. Nu lyssnar jag på ganstermusik

Det bräckte mig totalt, men jag ÄR krigare. Vi kan väl fortfarande vara vänner? Jag mår bra. Inget kan stoppa mig nu.

Jag kastar sten mot solen

Publicerad 2010-11-25 17:54:02 i Allmänt,

Jag hade redan insett att det inte skulle fungera. Att det aldrig skulle bli något. Men att få det så där kastat mot mig fick mig att bryta ihop totalt. Strö sedan lite tentaångest och hemlängtan på det där. Jag är mest upprörd över hur jag låter känslor påverka mig såhär mycket.

Önskar jag satt hemma i mammas julpyntade kök med lussebullar och inga bekymmer i hela världen. Nu går jag och lägger mig.


Godnatt

Jag är krigare

Publicerad 2010-11-24 22:05:52 i Allmänt,

Jag har julkänsla till tusen, men har ändå drabbats av någon slags vinterdepression. Svårt att se det bra i vardagen, svårt att uppskatta det jag faktiskt har. Jag förstår inte hur jag kan låta något påverka mig så mycket. Jag är ju krigare.

Onsdagsångest

Publicerad 2010-11-24 15:28:50 i Allmänt,

Åhnej, jag uppnådde inte alla mina mål förra veckan. Jag är fortfarande blödig och jag kan fortfarande inte laga köttfärssås.

Någonstans mellan kärlek och hat

Publicerad 2010-11-23 18:30:57 i Allmänt,

Jag är trött på dig.
Jag är trött på det.
Jag är trött på allt.
Jag är så jävla trött på mig själv.

Och vad fan måste det vara så halt för?


(Nejnej, jag är inte bitter. Jag har bara PMS.)

Identitetskris

Publicerad 2010-11-21 19:25:25 i Allmänt,

Jesus. Jag lovade mig själv att aldrig lämna skånskan och säga ord som knöööööö. Nu har jag till och med börjat använda ordet tyken. Kata fucking strof! Jag måste hem till Helsingborg innan jag får identitetskris.

Veckan är redan slut. Och vi kan dra slutsatsen att jag har uppnått samtliga mål på min lista. Djävulskt gött!

Kaffe, men utan passerkort

Publicerad 2010-11-19 09:42:05 i Allmänt,

Igår var det fest. Finns det något bättre sätt att ladda upp inför en dugga? Tveksamt. Jag har sjukt kul, med dans, grädde, kylskåp och öl. Nu sitter jag på föreläsning. Något försenad (mycket försenad), utan passerkort och utan böcker. Idag förlitar jag mig på kaffets uppiggande krafter.

Ingenting och SOL

Publicerad 2010-11-19 09:34:59 i Allmänt,

Konserten på Trädgår'n var jättebra. Publiken var död, men jag dansade ändå. Ingenting gör underbar musik och Shout Out Louds tar mig tillbaks till sommar, sol och festival. Ohoj, jag älskar konserter.

Tonight I have to leave it

Publicerad 2010-11-17 07:10:44 i Allmänt,

Åhåhåh, ikväll smäller det! Shout out Louds och [Ingenting] spelar på Trädgår'n. Och världens bästa Anna fixade fribiljett. Hon är helt magisk! Jag drar på mig dansskorna igen och låter SoL sätta fart på mina fötter. Dansdansdans.

Veckans mål

Publicerad 2010-11-15 22:30:17 i Allmänt,

-Pluuuugga satan i det!!
-Dansa som en galen dåre på piller till Shout Out Louds och Ingenting
-Få mer än ett poäng på duggan!
-Ordna världens bästa sittning för världens bästa faddrar.
-Sluta vara så jävla blödig och bli mig själv igen.
-Lära mig laga köttfärssås.

Fanfanfan, det skulle varit du

Publicerad 2010-11-15 10:19:19 i Allmänt,

Det är svårt att släppa det. Men av rädsla att bli sårad ska jag försöka dra mig undan. Jag letar fel för att göra det enklare. Ett helt hjärta är trots allt bättre än ett brustet..

Stirra ner

Publicerad 2010-11-12 16:10:04 i Allmänt,

Gårdagen var fantastisk. Finfin öl och dans tills fötterna blödde. Efterfest och allt det där. Två timmars sömn och sen föreläsning klockan åtta. Jajamänsan, det blev en hel del "Stirra ner". Nu är jag spänd inför morgondagen. Billie the vision & the dancers kommer bli som en sommarkick i mörkret. Jag tycker om att dansa. Dansadansadansa.

En fyra

Publicerad 2010-11-11 07:09:42 i Allmänt,

Jag behövde den fyran för att inse att jag visst det är tillräckligt smart för denna linjen.

Luften bor i mina steg

Publicerad 2010-11-09 22:27:13 i Allmänt,

Hatar dessa jävla humörsvängningar. Jag har haft en alldeles fantastisk chalmers-dag. Med härliga vänner, labb, träning och julkänsla till tusen verkar allt vara lite ljusare. Och inte minst när man träffar på skolan snyggaste kille (hjälp, jag blir knäsvag). På torsdag ska jag gasqua mig rejält med caps som fördrink. Ohoj, jag behöver något som får plugget att gå snabbare. Nu ska jag göra morotsplättar.

Helg i Linköping

Publicerad 2010-11-07 13:26:52 i Allmänt,

En helg i Linköping var precis vad jag behövde. Fredagskvällen var galet kul. Jag fick träffa Alexandra igen och dansa runt i dimman till Parken. Hela lördagen gick jag och Frida runt i stan. Fikade, shoppade och pratade om allt möjligt. Jag blev kär i Linköping. Där hade jag kunnat stanna förevigt. Har jag redan tröttnat på Göteborg? Jag vill ha mer. Nästa vecka spelar Billie the vision på Chalmers. Jag behöver något att se framemot.

Jag har varit vilsen, Lisa?

Publicerad 2010-11-05 09:26:15 i Allmänt,

Sitter på matteföreläsning. Lägenheten är min tills februari. Fjärilarna i magen är borta. Jag vill ha mer. Idag åker jag till Linköping. Ikväll ska jag dansa till Parken. Lämnar alla bekymmer i Göteborg.

Something not sunlight

Publicerad 2010-11-02 23:35:03 i Allmänt,

Grannarna ovanför mig har satt upp julbelysning på balkongen.  Jag älskar denna lägenheten mer än något annat. Jag älskar allt med den. Köket, utsikten, läget, allt. Jag klarar inte av att flytta. Jag vill inte flytta. Att köpa upp den blir för mycket. Jag kommer aldrig hitta något lika bra. Men jag antar att det är lika bra att börja leta direkt. Har någon en lägenhet på lut i centrala Göteborg är det bara till att höra av sig.


Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela