hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Det snurrar i min skalle

Publicerad 2010-04-28 22:55:11 i Allmänt,

När vi flyttade till huset vi bor i nu hängde det en gunga i ett av päronträden. Men den var gammal så jag och min syster köpte en ny. När det är varmt ute brukar jag sitta på den och vänta på sommaren.

Lyssnade på Håkan Hellströms Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din idag. Drömde om att vandra längst gatorna i Göteborg. Jag längtar till hösten.

Tisdag

Publicerad 2010-04-27 09:09:56 i Allmänt,

Jag kan inte sluta kolla i speglen. Går och sjunger "I'm in love with my new tattoo, even if it hurted". Redan börjat planera nästa. Men det får dröja. Annars kan det sluta illa.

Disneydags

Publicerad 2010-04-25 09:48:54 i Allmänt,

Det har kommit till min kännedom att Disneydags numera visas två gånger i veckan. Både på fredagar och lördagar. Jag är minst sagt avundsjuk på dagens barn. Men jag är besviken på de program som visas. Några verktyg som sjunger och två barn med triangelformade huvuden som gör uppfinningar. Nej, lite Nalle Puh och Bumbibjörnar. Eller varför inte Räddningspatrullen? Det hade suttit perfekt.

Fredag

Publicerad 2010-04-23 16:58:01 i Allmänt,

BaBaBa, nu har jag sovit i några timmar. Jobb ikväll. Behöver lite revanch från förra veckan. Imorgon blir en hektisk dag. Jobb, träna, träna.

Frustration

Publicerad 2010-04-23 11:20:49 i Allmänt,

Jag är medveten om vad jag äter dygnet runt. Jag väger all mat och räknar kalorier. Jag tränar varje dag. Ändå händer ingenting. Ingen skillnad överhuvudtaget.
Ursäkta inlägget. Men jag är rätt frustrerad i detta ögonblicket.

Aprilväder

Publicerad 2010-04-21 12:09:14 i Allmänt,

Ute på joggingrunda i parken. Längs stigen la vita högar av hagel som inte smällt bort. Det kan man väl kalla aprilväder?

Jag har en hemlighet. Eller nej, kanske inte riktigt en hemlighet. Men ni får snart veta. Mycket snart.

Ninni fyller tjugo

Publicerad 2010-04-19 14:15:17 i Allmänt,

Stort grattis till Ninni som fyller tjugo år idag. Välkommen till klubben, snygging. Detta firade vi med glass, systembolaget och chai latte på Wayne's.





Överraskningsfest och sånt

Publicerad 2010-04-17 19:20:33 i Allmänt,

Varit på surpriseparty hos Ta-ta-tammi. En överraskningsfest jag höll på att pajja (ooopsi). Jag behöver inte jobba ikväll. Och tack gode Gud för det. Jag är dödstrött! Istället blir det lugn hemmakväll med joggingbyxor och pizza.

Puss

Disorder

Publicerad 2010-04-17 02:54:53 i Allmänt,

Hemma från jobb. Ikväll har jag sett tanter knipa unga män på rumpan, gamlingar hånglar upp varandra mot väggar och ta sönder inredningen i våldsam dans. Det var nästan så jag skämdes för deras skull. Nu kallar sängen. Helgen kommer bli lång.

Godnatt

Ta mig till kärlek

Publicerad 2010-04-15 13:59:39 i Allmänt,

Idag åkte cyklen fram. Ännu ett vårtecken! Jag och Ninni trampade oss till Friskis&Svettis. Tränade satan på cirkelfysen och sen på cykeln hem igen. Ikväll blir det en helt "spontan" utgång för vår del. Tequila-torsdag och Pl13. It's going to be great!

Bring danger to me

Publicerad 2010-04-14 17:57:56 i Allmänt,

Nu kan väl ingen riktigt förneka att våren har kommit till stan. Solen lyser och alla människor har lämnat vinterjackan hemma. Uteserveringarna har öppnat och ankorna simmar två och två. Precis alla har vårkänslor. Även jag. Håkan Hellstöm och Helsingborgs hamn får mig att drömma mig bort, långt bort härifrån. Jag drömmer om nya äventyr och platser jag vill upptäcka. Nu vänner, nu finns det inget som hindrar oss.

När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem

Timo Räisänen på The Tivoli

Publicerad 2010-04-12 14:55:21 i Allmänt,

Babian var förband. Fyra små apor fick publiken att röra på fötterna. En något vuxnare och seriösare Timo Räisänen klev upp på scenen. Som vanligt rockade han. Spelade mest av de nya låtarna, och visst gjorde dem sig bra live. Men denna gången tog Timo mig inte med storm.

Igår blev det roadtrip. Jag & Frida tog bilen till Linköping. Idag åkte jag hem själv. Trots feber drog jag på mig de nyinköpta löparbyxorna och gick ut i vårvädret. Nu ska jag dricka te och kolla på disneyfilm.



let's kill ourselves a son

Publicerad 2010-04-09 18:59:00 i Allmänt,

Jag hatar män med stora bilar som kör i över 160km/h på motorvägen. De ligger en i röven, blinkar med helljusen när man kör om lastbilarna. Jag menar, kom igen killar! Vi alla fattar att ni kompenserar den häftiga bilen för någonting annat ni saknar. Men bara så ni vet måste även de som har små penisar följa hastigheten.

Drog till NovaLund idag med sis. Blev ett par brillor rikare. 
Imorgon blir det Timo Räisänen. Två gåner. Skivsignering + konsert.

Remember me

Publicerad 2010-04-07 15:13:30 i Allmänt,

Igår gick jag på bio och såg filmen alla verkar prata om. Remember me. Och ja, den var svinbra! Men jag hade förväntat mig mer tårar i slutet. 

Ja, nu har jag skickat in anmälan om universitet. Men nej, jag har inte bestämt mig. Det var bara en försäkring. Ifall jag inte bestämt mig innan den 15 april, har jag i alla fall skickat in något. Jag tycker det är dags att återvända till skolbänken.

Puss

På dejt med PPP

Publicerad 2010-04-06 17:59:25 i Allmänt,

Yes! Nu var det längesen sist. Men det känns alltid lika bra att vara tillbaks i damernas sällskap. Världens sjukaste humor. Skrattar åt samma saker. Förr i tiden brukade vi gå till Pastamannen vid Maria Kyrkan innan simträningen. Men en dag var pastamannen försvunnen. Nu hade han dykt upp igen på Väla industriområde. Vi brummade bilen dit och återupplivade gamla minnen.








Måndagens tankar

Publicerad 2010-04-05 22:17:32 i Allmänt,

Jag har inget känslomässigt trams att skriva om. Just nu känner jag mig som en masikn. Alla känslor skjuter jag åt sidan. Jag har inte tid för dem. Fokusera! Träning, mat, träning, mål. Jag måste skärpa mig. Tre veckor kvar. Jag klarar det. Ta i nu då!

Puss

Söndag

Publicerad 2010-04-04 14:20:26 i Allmänt,

Innan levde jag för musiken. Jag missade aldrig en konsert eller skivsläpp. Om dagarna drömde jag mig bort. Drömde om storslagna möten och intima spelningar. Nu är träning allt jag kan tänka på. Hur jag får in flest träningspass på en dag och hur jag får snabbast resultat. Vad hände med mig?

Puss

Torsdag

Publicerad 2010-04-01 17:19:00 i Allmänt,

Idag har jag varit på stan med Ernie. Nu läser jag gamla blogginlägg och beundrar mina rosa naglar. Två träningspass även idag. I love it!

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela