hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Jobb och härliga återseenden

Publicerad 2009-12-30 00:02:48 i Allmänt,

Ännu en sjukt lång dag på jobbet. Jesus, vilken seg dag det har varit! Jobbade även igår, men bara i fyra timmar. Slutade klockan tre och hoppade sedan ner till stan för att träffa Jenny & Ninni. Kändes härligt att se dom igen och vi hade massa att prata om. Ack, som jag saknat dom båda!!

Puss

Raseriutbrott och julmat

Publicerad 2009-12-23 19:12:08 i Allmänt,

Att ha PMS under julen är något av det värsta som kan hända! Julfriden byts mot raseriutbrott och humörsvängningar som till och med får en tomtenisse att bli yr! Helvete alltså! Sen kommer vi till maten. När man har PMS går det inte att stå emot frestelsen. Finns det mat äter man den. Finns där ingen mat, ja då fixar man så att det finns. Det är inte lätt att leva hälsosamt under julen, och ännu svårare i sådana här situationer. Jesus!

Imorgon är det jul. Jag har noll julkänsla.

Puss

Paket från Tyskland

Publicerad 2009-12-23 10:14:41 i Allmänt,

Fick ett oväntat paket på posten idag från Tyskland. Det var från min vän Ina som jag bott och spenderat all min tid med under tre veckor i Spanien. Tänker tillbaka på våra långa långa promenader längst stranden i Cadiz. Underbart!







Jobb och insnöade bilar

Publicerad 2009-12-22 20:45:10 i Allmänt,

Fan vad drygt det är att stå i en simhall åtta timmar. Ont i både ben och rygg nu. När jag väl kom ut i friska luften efter åtta och en halv timmes lång arbetdag hade det kommit en massvis av snö. Hela bilen var försvunnen under 5 cm snö! Det blev till att skrapa alla ruter utan vantar. Jesus, vad kallt! Dagen var inte bara pest. Träffade faktiskt Martin. Fick massa massa kramar och några riktigt härliga skratt! Som jag saknat honom.

Puss

Drömmar och besvikelse

Publicerad 2009-12-20 20:21:52 i Allmänt,

Känner mig rätt sviken just nu. Totalt nere. Saknar Spanien som fan och har absolut ingen lust att jobba imorgon. Jag vet inte riktigt vad jag kan säga. Det var lättare förr? Nej, inte riktigt. Back to normal? Ja, jo det stämmer mer. Jag känner för att göra något drastiskt, helt utan att tänka. Hade en tatuerarstudio haft öppet just i denna stund hade jag lätt tagit bilen och kört dit. Få känna smärta och lipa som ett litet barn. Bara för att få det ut ur systemet liksom. Jag blir rastlös av att sitta hemma. Jag vill ut! Vad säger ni vänner? En runda på stan och supa oss fulla på öl och vin? Ajo, det hade suttit perfekt!

Nej, nu skriver jag bara en massa skit som jag kommer ångra om två minuter. Bäst jag går och lägger mig.

Puss

Konserter ger lycka

Publicerad 2009-12-19 15:17:37 i Allmänt,

Markus Krunegård och Timo Räisänen kommer till The Tivoli i vår. Kan det bli mycket bättre än så? Jag behöver konserter för att känna mig levande. Ge mig nu nu nu! Det har gått alldeles för lång tid sen sist...




Att bo själv

Publicerad 2009-12-18 13:17:15 i Allmänt,

Förlåt mamma & pappa, ni vet hur mycket jag tycker om er! Men jesus, vad det var bättre att bo själv! Då kunde jag komma hem när jag vill, gå ensam hem från utekvällar utan att ringa och säga var jag var, äta hur mycket, lite och när jag ville, lämna disk tills ett berg av smutsiga tallrikar hade bildats, strunta att ta ut soporna några kvällar så att köket fylldes av tomma ölflaskor och sova två timmar mitt på dagen.

Puss

Snö ger mig julkänsla

Publicerad 2009-12-16 19:42:04 i Allmänt,

Snön har börjat lägga sig på marken utan för mitt fönster. Det är underbart vitt och vackert, som ett vinterland. Julkänslan stiger till max. Jag älskar detta!


Hade en galet bra dag på stan tillsammans med Linda & Alexandra.


Puss

ett ljusare helsingborg

Publicerad 2009-12-15 22:09:48 i Allmänt,

Fan vad gött! Linda är hemma! Ringde henne ikväll och plötsligt märkte jag inte längre att jag stod ute i regnet. Imorgon ska jag äntligen få träffa henne & Alex igen. Myspys. Helsingborg börjar bli bättre..

Puss

Ångest och saknad

Publicerad 2009-12-13 22:17:28 i Allmänt,

Varit hemma en vecka nu. Har redan fått ångest av denna stan! Hade hoppats på att lite av Spanien-Hanna kunde vara kvar. Hon som inte känner panik utan mer tar dagarna som dem kommer. Den Hanna som inte har behov av att planera dagarna i  minsta detalj (åhja, jag har redan skrivit schema ända till torsdag). Fan! Jag behöver ut och fest lite. En vecka har alltså gått. Och jag saknar redan stranden, Krisztina, ölen för en euro och den apheta grannen från Frankrike! Haha.

Puss

mitt hälsosamma liv?

Publicerad 2009-12-11 11:23:55 i Allmänt,

Nu börjar mitt hälsosamma liv. Eller ja, typ. Det är ju faktiskt jul nu, och ni vet hur mycket jag tycker om julen.. Idag var jag i alla fall uppe aptidigt för att ta ett spinningpass kl 7 på Friskis. Det var tufft efter att inte ha utfört någon sport överhuvudtaget under snart 4 månaders tid.

Puss

vattenläcka och nya mando diao

Publicerad 2009-12-10 13:07:58 i Allmänt,

Jag hade fixat nytt träningskort och var redo för ett svettigt spinnigpass. Men på grund av någon jäkla läcka i Helsingborg var alla pass inställda tills vidare. Så då gav jag mig ut på stan istället. Osminkad, på jakt efter Mandos nya skiva och överväldigad över hur dyrt det faktiskt är i Sverige! Efteråt tog jag mig till Filborna, så nu har jag börjat simma igen.

Puss

frisörsalong i hemmet

Publicerad 2009-12-09 09:01:00 i Allmänt,

Jag la saxen i mammas händer. "Klipp!" Jag var trött på mitt sönderblonderade rufs som under den senaste månaden växt med dunder och brak. Det krävdes mycket övertalning, men tills slut gick hon med på det. Det är kortkort, and i love it!

Puss

69 timmar och arbetslöshet

Publicerad 2009-12-08 10:37:02 i Allmänt,

Nu har jag befunnit mig på svensk mark i 69 timmar. Hittentills har jag inte utfört något vettigt. Jag känner mig sjukt lat och är rastlös så att det pirrar i tårna. Jag är arbetslös och de flesta av mina vänner jobbar, reser eller pluggar. Jag sitter vid datorn 24/7, vilken bragd! Jag mår dåligt, drömmer mig tillbaks till stranden. Hittar ni ett jobb till mig kan ni väl ringa?!

Puss

sura äpplen och gamla helsingborg

Publicerad 2009-12-07 19:24:46 i Allmänt,

Idag bet jag i det sura äpplet och tog mig in i staden för att se vad som hänt de senaste månaderna. Till min stora besvikelse såg allt precis likadant ut som när jag åkte. Inga nya affärer, ingenting. Helsingborg var dock mycket större än jag mindes det...

Puss

Back in Swe

Publicerad 2009-12-06 10:33:05 i Allmänt,

Efter att ha sagt hejdå till alla underbara lärare på skolan och lyckats stänga väskan (till slut) tog jag, Nina och Marta en promenad till stranden en sista gång för att se solnedgången och andas in havslukten. Tog bussen till Malaga på kvällen och fick sova på flygplatsen i flera timmar innan platet gick på morgonen. Även det var ett äventyr i säg, men jag måste erkänna att jag inte sovit så bra på väldigt länge!

Nu har jag befunnit mig i Sverige i snart 24 timmar. Trots att jag inte hunnit se så mycket än, har jag redan julkänsla till tusen. Jullåtar på radion, röttröttrött och alla julljus i träden. Dessutom är det andra advent idag! Nu ska jag krypa ner under duntäcket och kolla på julkalendern.


Puss

hanna i spanien

Publicerad 2009-12-03 12:01:06 i Allmänt,

Jag förstår inte hur jag någonsin ens kunde fundera på att börja plugga direkt. Jag tycker synd om dem som stannade kvar i Sverige. Att bo i Spanien är nog ett av de bästa beslut jag tagit i mitt liv. Jag kommer alltid minnas sakerna jag gjort här, och alla människorna jag träffat. Tretton veckor är alldeles för kort tid. Jag vill stanna. Vad har Sverige att erbjuda mig nu?

Puss

52 timmar

Publicerad 2009-12-02 16:09:53 i Allmänt,

Nu är det bara 52 timmar kvar tills jag sätter mig på en buss mot Malaga. Jag har börjat packa ner tre månader i min resväska. Känns konstigt att se hur mitt stökiga lilla rum tömms på saker. Missförstå mig inte! Det ska bli rätt skönt att komma hem till en värld där element existerar och man inte fryser fötterna av sig på morgonen.

 

Idag hade jag mitt slutprov och gissa vem som fick 90 % rätt! Ha! Ikväll blir det fest!

 

 

Puss

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela