hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

this will be the death of me

Publicerad 2008-02-29 18:38:50 i Allmänt,

Idag har  varit en konstig dag! Jag tror jagdig jag har blivit såhär irriterad på folk innan. Ja känner ett stort hat mot allt och alla, och dom flesta förtjänade det. Jag vet inte va de var, kanske PMS? Jaja, som tur är det helg nu och fast jag ska jobba kommer det bli aasskönt! typ iallafall..
     Skolan slutade 14.20. SÅ gick jag till folk och rock och inhandlade sex nya skivor på rean. jisses, underbart med massa musik! jajg saknar dig, du borde bli pop igen! iaf, köpte jag håkan, timo, sounds, david&the citizens och två tingsek-skivor! Ska dit imorgon och handla fler. glömde helt florence valentin. ksanke fler håkan och timo .
     Sen var jag på massage och nu är det adios till alla mina muskelknutor! ikväll ska jag bara dega och imorgon är det släktkalas med massa tårta! hohoh. ha det fett alla där ute!

see ya later, dudes!

någongång måste du bli själv

Publicerad 2008-02-26 20:31:14 i Allmänt,

Jag har just nu shopping-abstinens. JAG MÅSTE HA NYA KLÄDER! Jag är trött på allt som hänger i garderoben för tillfället. Jag tackar den härliga lönen som kom idag! Jag ska ut och shoppa nya klännningar när jag har tid (som jag aldrig har).


Jag behöver inte kärlek, jag är inte beroende av att känna mig älskad. Jag kanske aldrig har haft den känslan, men just nu är det inget jag letar eller längtar efter. Jag har allt jag  behöver, och skolan tar väldigt mycket av min tid. Vissa säger "hanna, du måste också hitta någon kille". Men varför? Varför måste jag det när jag varken känner behov av det eller har tid? Träffar jag någon så gör jag det, men jag kommer inte precis leta desperat efter kärleken. Nej mina vänner, det är inte jag. Jag är Hanna, singel-Hanna och jag trisv utmärkt med det!


tack för mig

dom som försvann

Publicerad 2008-02-26 16:13:51 i Allmänt,

Hanna har fullt upp i livet just nu. Plugg, körkort, simning, skrivkurs & allt. Jag måste få en pause! Jag längtar redan till helgen fast det bara är tisdag. Imorgon har jag biologiprov som jag inte alls kan och nästa fredag är det NP i matte C. Jesus, jag vet inte om jag klarar detta! 


önska mig lycka till iaf!

i'm your fool

Publicerad 2008-02-24 22:03:28 i Allmänt,

Jaa, vänner! idag var det åter dags för en hårfärgning (tack jesus att h&m har billigt färger om jag fortsätter såhär). Jag har inte inspekterat det riktigt än men jag tror det har någon nyans av gult igen. 
     Imorgon börjar skolan. Jag kan ju inte påstå att jag längtar men det ska bli lite skoj att träffa allt folk igen. Ett härligt biologiprov väntar på onsdag väntar, vilket jag inte alls ser framemot! när tror folk man orkar plugga på lovet? Jisses! Idag har jag bara sovit, och tränat, men mest sovit. jag har iaf inte rört mig från soffan sen jag kom hem. Det måste vara ett nytt världsrekord.

adios amigos

det kommer bara leda till nått ont

Publicerad 2008-02-24 21:50:25 i Allmänt,

herre gud! svenska folket, ni fortsätter chockera mig! först röstade ni vidare christer sjögren till final, andra veckan kommer inte änns lasse lindh vidare till andra omröstningen. okej, lassa kom iaf sexa men nu?! först kommer inte patrik isaksson till final och sen, det värsta, escobar på en åttonde platts, åttonde. det är lika med sist, sist, SIST! jisses människor, förstår ni inte att det var den bästa låten?!

som plåster på mina upprivna sår hade jag ju iaf ninni och jenny där vid min sida. igår var det en riktigt härlig degar-kväll hos tammi! hur skönt som helst! <3

to win my love

Publicerad 2008-02-23 14:35:50 i Allmänt,

idag var det träning kl 11.30. jag och ninni var där och spöade skiten ur fjäril. inte direkt, men typ. det var näst sista träningen jag har book som tränare, lite sorligt, hon är ju ändå en av dom bästa jag haft genom alla dessa åren. vi får nästan köpa henne en present ninni!
     alla jag känner vet väl om min & ninnis kärlek till råbban. och nu minsann har ninni skrivit lite med hnom och kaaanske kommer han hem. det skulle varit perfekt nu när rebecca slutar! så behöver man inte bli så ledsen, för då kommer ju råbban där till undsättning! jag ska ge han världens största kram när han kommer hem!

ikväll är det powerpuffpinglorna som gäller, vi och melodifestivalen <3
vi är bara för bra..


image28 









adios amigos

something not sunlight

Publicerad 2008-02-22 22:02:19 i Allmänt,

idag tvingade min syster mig med på ett gympapass på friskis&svettis. men det behövdes nog, senast igår beklagade jag mig över att jag nu bara klarar 9 armhävningar i rad för kaspars! intressepil för han? haha. han tyckte iaf jag var duktig ändå! jag ska inte säga att friskis var tant-gympa, jag blev minsann lite svettig. 
    
nu sitter jag här hemma, med la familia. kollar let's dance och sånna svensson-saker man gör på fredagskvällar. imorse var jag på banken och fixa sånt grejs man MÅSTE göra när man fyllt arton. usch, jag önskar fortfarande jag var sexton, vilken slappe-ålder!! faaast, sen närmar sig ju körkortet med språngade steg. hoho niinni, det blir bilen till siesta!

jag vann minsann två biljetter till mando diao i lund igår! hanna tackar p3 starkt för dom <3


i'm out

mind on hold

Publicerad 2008-02-18 20:19:05 i Allmänt,

jag önskar jag kunde skriva lika meningalösa låttexter som alf, att med helt tomma ord kunda skapa ljuvlig musik. låtar som "manchesterman" och "elitsoldat" är egentligen riktigt bra!

jag kollar på outsider nu. det handlar om en man som fick hjärtattack och sedan också hjärnblödning. han hanmade i koma och hans fru bestömde sig för att själv vårda han hemma i hemmet. han vaknade upp men kan inte kommunicera med omvärden. Mannes bästa vän blev tillsammans med frun och bor nu i deras hus. allihopa tillsammans, med deras barn! kvinnan älskar sin man men också sin nya sambo.
     Jag förstår inte hur de lyckas, vännen känner det som en plikt att ta hand om sin kärleks make. bara det låter helt sjukt! men det som förvånar mig mest är ändå hur kärlek kan vara så stark och så underlig. hur den ibland kan få oss att bete oss på ett sätt ingenannan kan förstå. herre jesus, kärlekkärlek.  finns det något vackrare?


adios amigos

to win my love

Publicerad 2008-02-16 16:38:28 i Allmänt,

jag tror ninni tammi har världens sötaste hund(/katt/gris). den var så söt att jag nästan började gråta!

i'm your fool

Publicerad 2008-02-15 23:52:05 i Allmänt,

ellen & britta gick nyss. vi har haft en myskväll med mat, film och singstar. angelica var också här, jag gillar henne! hon är snäll och i har så mycket genensamt. sen hänger vi ihop sen den gamla goda ps-tiden! det var grejor det! men iaf, det var super trevligt att ha er här tjaajor. hanna tackar och bugar för fina presenten hos fick från snygge-ellen. hoho, (det är helt otroligt hur du påverkar mig med språket, min vän).
nej minsann, en riktig sim-helg har vi framför oss. träning imorgon och jobb på söndag. vännervänner, det bli något jag inte ser framemot!

/ hanna magnusson

the luck you got

Publicerad 2008-02-14 18:55:17 i Allmänt,

glad alla jävla hjärtansdag! vilken dag, vilken dag. lyxpyx i skolan och sånt. fick en ros av ninni, man tackar. jag skickade också en ros, till ninni såklart! sen skickade vi också en till hättan, som han inte fått eftersom han inte var i skolan idag. men hoppas han får den imorgon!! jag skulle vilja ha samma tur som anna! hon fick en ros (eller hon fick ine den eftersom den kom bort) från en hon inte känner. en hemlig beundrare typ!! jag vill också ha en beundrare, som skulle avguda mig! eller kanske inte riktigt avgudar, men iaf skicka en ros. och varför inte ta mig med på en lyxkryssning till hawaii? det hade suttit perfekt! nej, mina vänner, inte äns en hemlig beundrare får jag.

imorgon kommer ellen, britta & angelica till mig :)

mind on hold

Publicerad 2008-02-10 17:53:05 i Allmänt,

igår var det jättemysigt hos kruse. en välbehövd ppp-kväll måste jag säga. åt tacos och kollade på melofestivalen och tatinic. vilken film, nästan så man börjar gråta i slutet men otto sabba stämningen med sitt ständiga flåsande. m.f var värsta katastrofen, ibland undrar jag hur svenska folket tänker! helt otroligt!
     i 18års present fick jag siesta-biljett av tjajorna, huhu, det var nästan så jag började gråta! ni är sjukt generösa och en massa snälla. nu ska det bl massa håkan och annan musik, och ninipimi ska minsann med! :D

sött&salt

Publicerad 2008-02-09 15:19:06 i Allmänt,

jag ger dig allt, sött & salt.
ger dig allt mycket mer än allt.

ikväll är det ppp hos kruse.



på drift

Publicerad 2008-02-07 20:57:00 i Allmänt,

jag ska börja på skrivkurs! tio tisdagar i rad,
nu jävlar mina vänner ska det bli ändring på
dessa oändliga massor av tråkiga textor i
min tråkiga blogg! maaha.

how we walk

Publicerad 2008-02-07 20:45:27 i Allmänt,

idag har jag riktigt dåligt samvete! som jag har krängt i veckan! eller alla veckor, sen jul! bara idag har jag varit på thai med tooolf, och om jag inte minns fel så var jag på ebbas i onsdes. varje söndag säger jag samma sak: denna veckan ska jag inte äta nått onyttigt. jaa, tjena! nej minsann, jag ska nog hoppa på tammis diet-grejs! eller inte helt,. jag ska inte till någon privattränare och bara äta nötter och frukt! jaja, så vad ska jag nu säga? jo; nästa vecka ska jag inte äta nått onyttigt! YES!

tack för mig

something not sunlight

Publicerad 2008-02-05 17:23:07 i Allmänt,

idag är jag helt slut. allt har varit så intensivt på sista tiden. skola och allt! nu är det min halv lediga eftermiddag. snart ska jag träna. jag vet inte hur länge jag kommer orka i detta tempot. shit! bara jag inte går in i en vägg igen.  jag ska nog lyssna lite på timo räisänen, han får mig att må bra!


ha! nu får du klara dig själv.

på drift

Publicerad 2008-02-03 18:17:24 i Allmänt,

tävlingen igår va skrattretande! diskad på 100 fjäril, en hand i väning! det har nog aldrig hänt förr. jag får nog börja ta tävlingar på lite större allvar, det är hemskt att gå över flera sekunder när man vet att lolof står på kanten! han hade direkt satt mig  i en lägre grupp om han kunnat!

fredagens festligheter var ju inte helt tokiga. fast det inte kändes som jag passade in på tivoli överhuvudtaget. men jag ska inte ge upp! jag ska dit om och om igen!! inte nog med att vinylbaren blev en stor besvikelse, det första som hände när jag gick in där var att få ett glas öl över mig och hela min nya klänning! herre jesus. men det blev iaf en lennart på steakhouse!


the end has no end

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela