hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

lördag

Publicerad 2009-05-30 19:55:14 i Allmänt,

Åhej folket! Jag & Linda åker till Turkiet imorgon. Det kommer vara så jävla skönt att komma bort från allt, bara sola och bada i en hel vecka!! Hihi, sen kommer vi hem och är lätt brunast på studenten.

See you in a week, bitches




balen

Publicerad 2009-05-29 16:27:40 i Allmänt,

Hej folket! Jag är så himla trött. Kom hem halv nio imosre efter nattens festligheter. Balen var jättevacker och alla var supersnälla. Träffade massmassa människor som jag tycker om. Vid elva-tiden drog vi vidare till efterfesten på Cantina och när stängde hoppade vi till båtarna för att ta två vänder över sundet. Upp på skolan för att sjunga för ettor och tvåor.

Jag orkar inte berätta allt. Kolla på bilderna istället http://hannaaaaa.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1243461601&id=373022436


Tacktack alla snällisar



inför balen

Publicerad 2009-05-27 17:40:59 i Allmänt,

Fuckfuckfuck! Smart som bara jag kan vara prövar jag min klänning dagen innan balen. Till min stora sorg visar det sig att den är alldeles för stor och jag tappar den hela tiden. Min BH visas så fort jag rör mig. På med axelbanden! Men det var inte alls snyggt. Jaja, det verkar som min bordskavajer får stå ut med att se mina pattar hela kvällen

Också i sista minuten. Idag prövade jag gå med mina balskor. Och ja, dem skavde så det började blöda. På med plåster!! Haha. Det känns som morgondagen kommer bli en katastrof!



adjö

måndag

Publicerad 2009-05-25 19:37:25 i Allmänt,

Förra veckan mådde jag skitbra och tränade flera gånger. Idag känns allt helt annorlunda. Jag är sjukt trött och orkar ingenting. Hoppar till och med simningen ikväll!! Idag var jag bara i skolan i en timme typ, sen dess har jag inte gjort ett dugg! Det är nästan så jag saknar alla läxor!

På torsdag är det bal. Hoppas bara att jag är klar i huvudet tills dess..





 

söndag

Publicerad 2009-05-24 13:38:54 i Allmänt,

Ni vet när man tänker på något och så händer det två sekunder senare? Skitläskigt!

Vem fan behöver åka till Costa...

Publicerad 2009-05-24 13:31:57 i Allmänt,

Vem fan behöver åka till Costa Brava när det finns solarie i Sverige? Haha! Jag tror jag börjar bli lite besatt av att ligga under uv-lampan. Imosre var det dags igen. Efter solningen hoppade jag till Friskis. Det blev sjätte träningspasset denna veckan och jag mår skitbra!

Saknar skolan för första gången på tre år! Fyra dagar ledigt i rad är inget för mig. Längtar till imorgon.

fynd-lördag

Publicerad 2009-05-23 12:53:36 i Allmänt,

Efter ett välbehövt spiningpass åkte jag, mamma & pappa till Pingstkyrkans Secondhandbutik ute i industriområdet vid Väla. Där fanns massor med fina saker! Jag har nog lite mani över att köpa gamla tallrikar med massa mönster. Idag blev det åtta stycken, fyra stora och fyra mindre. Jag längtar tills jag flyttar till min egna längenhet så jag får användning av dem!



desperat shoppingbehov

Publicerad 2009-05-22 17:03:25 i Allmänt,

Kom nyss hem från Väla. Där var fullt med folk, som om hela Helsingborg hade fått ett desperat shoppingbehov just idag. Trots långa köer och extremt lång väntan på provrum köpte jag iallafall vävärldens sötaste sommarklänning  på Lindex. Den är vit med rosa & ljusgröna fjärilar på. Kostade bara 100kr eftersom det ena axelbandet var sönder, men det är inget jag inte kan fixa med nål och tråd. Köpte även en resväska så nu är jag fulladdad inför Turkiet-resan med Linda!! Väska är också superstor så jag kan lätt ha den när jag flyttar till España i september! Yes, ni hörde rätt. Spanien, baby!


Vamos a la playa

den solbrända fredag

Publicerad 2009-05-22 12:01:57 i Allmänt,

Tog cyklen till solariet imorse. Tänkte ta en omgång till på söndag, så när Jenny, André och alla andra kommer tillbaks från Costa kommer jag vara minst lika brun som dom! Mahaha!!

pusspling

den askblonda onsdagen

Publicerad 2009-05-20 15:38:09 i Allmänt,

Fuckfuck!! Fick g på nationella i matte E, så det blev bara ett vg i betydet. Fuckfuckfuck! Jag är ju mattenörd! Nu kan jag inte tatuera in pi i nacken längre.. Men Sven tycker jag är bra ändå!!!  Efter skolan cyklade jag i illfart till frisören där jag fick sitta i över två timmar med massa folie i håret. Men nu är i alla fall utväxten borta och jag ser "naturligt" blond ut. Och det är sjukt mycket kortare eftersom frisören försökte klippa bort så mycket slitet hår som möjligt!! Bilden bjuder jag på idag (bara för att det är röd dag imorgon).




den gråa tisdagen

Publicerad 2009-05-19 20:20:39 i Allmänt,

Denna dagen har verkligen sugit fett! Fast ändå inte.. Hade jätteskoj i skolan, jag älskar mina klassvänner. Men efter ett VG på kemiprovet fick jag lite sådär halv inställning till livet. Som tur är så är det sista skoldagen för denna veckan imorgon. Långhelgen blir fylld med mys och kanske lite dansdans?


You know how much i love to dance..

måndagen

Publicerad 2009-05-18 15:54:21 i Allmänt,

Åhåh, sista provet idag. Livet leker!! Jag & Linda fick mvg på projektet och solen skiner. Nu är det mys fram till balen, bara tio dagar kvar!


Paaarty all night long

though i'm just me

Publicerad 2009-05-16 19:28:29 i Allmänt,




Vi naturvetare måste alltid vara så jäkla konkreta. Jag tror vi har någon slags mutation  på kromosom 13. Ett baspar har bytts ut som gör att vi måste beskriva och förklara allt..

fredag och matteprov

Publicerad 2009-05-15 23:54:31 i Allmänt,

För er som undrar kan jag berätta att matteprovet gick sådär. Efter fyra timmar var jag klar med nästsista provet under min treåringa gymnasietid! Inte illa om ni frågar mig. När jag kom hem satte jag mig med gitarren, så nu har jag massa blåser på fingertopparna och det gör riktigt ont när jag knäpper på tangentbordet.

Håkan Hellström-musik ger mig sommarkänsla till tusen!!




torsdag

Publicerad 2009-05-14 17:25:14 i Allmänt,

Idag har varit en hemsk dag! Jag har mått så himla dåligt och varit riktigt trött! Somnade i cafeét på hålan. Vaknade med ett ryck när jag drömde att jag ramlade. Haha! Har värsta mensvärken! Kunde inte konsentrera mig på matten och när jag kom hem gick jag direkt i säng. Nu mår jag något bättre men ska snart iväg på kalas hos min kusin. Ska tröstäta en massa tårta eftersom Tomas inte gav mig mvg. KATASTROF! Jag är fan pluggis :/ Jaja, imorgon är det nationellt prov i matte E. Fuckfuckfuck!!


this will be the death of me

minnen av aprilhimlen

Publicerad 2009-05-12 19:25:41 i Allmänt,


egentligen är du inte kär i mig
och egentligen är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid
men då slösar vi bort våra liv


måndag

Publicerad 2009-05-11 10:38:20 i Allmänt,

Hej bloggvänner! Sitter vid köksbordet nu och räknar matte! Nationellt prov på fredag!! Herre min jesus! Men jag är inte orolig.. Det kommer ett mycket värre prov på måndag som jag inte planerar att plugga inför! Slutprov i spanska steg 5 är inte min grej!! Jag har börjat fundera på att hoppa spanienresan i höst. Kanske England eller nått sånt mys är bättre? Jaja, jag får väl se. Nu ska jag bara konsentrera mig på skolan och sen efter studenen får allt sånt komma.


Det är inte långt kvar. Andas ut, andas in..

söndag på dunkers

Publicerad 2009-05-10 22:20:44 i Allmänt,

Lalala, idag spelade Ellen på Dunkers! Jag träffade Linda på parkering klockan sex, men eftersom konserten var försenad en hel timme hann Linda äta en bit innan det var dags att bege oss. Längst fram satt vi och lyssnade på dom som spelade. Jaja, jättevackert som vanligt! Jag önskar att jag kunde göra lika vacker musik!

Efteråt hoppade vi till konsertsalen och såg Christan Walz spela! Helt underbart faktikt! Det kanske inte många som trodde jag tyckte om honom. Men hans musik för mig tillbaks till en lycklig tid! Wonderchild är kanske inte så bra men den ger mig sommar-känsla.  Och Never be afraid again får mig gråta! Haha, Hit & Run är min favvis!


Hej hopp lingon snopp




turkiet

Publicerad 2009-05-09 19:26:06 i Allmänt,

Idag har jag och Linda bokat restresa till Turkiet. Femstjärningt hotell och allinclusive. Så jävla gött! Vi åker fyra dagar efter balen, den 31:a maj. Borta en vecka och när vi kommer hem är vi lätt brunast på studenten!! Haha.


Turkiet, here we come




pluggplugg

Publicerad 2009-05-08 23:20:46 i Allmänt,

Så här har hela min vecka typ sett ut. Kanske något av det bästa som finns? Jag älskar att plugga fem timmar i sträck! Man känner så jävla biffig!! Haha, bästa nybörjar-tipset är extremt starkt kaffe (nästintill odrickbart).

nya favvo-tröjan

Publicerad 2009-05-08 23:12:11 i Allmänt,

Eftersom jag trivdes så bra i tröjan jag köpte förra helgen, var jag bara tvungen att åter igen åka till Väla och inhandla en likadan. Fast denna gången valde jag en med svarta ränder. Köpte även tre trosor i spets (vita, svarta och rosa) och lösögonfransar. Jag måste erkänna att lösögonfransar har något alldeles extra! Jag tror det ska bli min grej ;)




lalala

Publicerad 2009-05-08 23:02:27 i Allmänt,

Jaja, förra helgen var jag på Väla med Linda och köpte en randig tröja på Gina Tricot. Jag är helt kär..



fredag

Publicerad 2009-05-08 16:09:34 i Allmänt,

Ojoj, en hel vecka har gått! Jag är helt slut. Religionsprov i tisdags och biologiprov idag. Igår satt jag seriöst i fem timmar totalt nergrävd i boken! Imorse var jag uppe och gick på spin-pass med Linda klockan sju! Nu ska jag fira helg och bara mysa. Det förtjänar jag..

hej morot

Publicerad 2009-05-04 15:10:30 i Allmänt,

Jag har varken tid eller tålamod för att ligga ute i solen en hel dag. Jag har inte råd att gå till solariumet stup i kvarten. Då får man ta till andra hjälpmedel...

dansdansdans

Publicerad 2009-05-01 19:54:21 i Allmänt,

Gårdagen var galet rolig! Jag och Linda mös till det ordentligt hemma hos mig med mojito och dans innan vi tog bussen till stan. Där träffade vi Kit, Elias och Olof. Shots på Tapaz och sen vidare till The Tivoli där det blev en massa massa dans i Vinylbaren! Checka alla bilder på min bilddagbok http://hannaaaaa.bilddagboken.se


Tog taxi hem med Linda. Småpratade och lite sånt myspys innan vi somnade sådär klockan halv fem..




sommar

Publicerad 2009-05-01 18:58:04 i Allmänt,

Kan man vara ute i shorts en hel dag, få en härlig bonnabränna och tycka livet är underbart, då är det fan sommar!!

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela