hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Adventsgasque

Publicerad 2011-11-26 19:33:39 i Allmänt,

Vaken i 31 timmar. Mitt huvud dunkade av smärta så trött jag var. Men det var det värt. En lyckad Gasque. Det tror jag i alla fall. Helt uppe i arbetet missar man allt omkring. Men det är kul. Till och med städningen är kul. Fast när man får omstäd klockan tio på morgonen kan man inte tänka, då kan man bara dansa och sjunga på Fest hos Mange. Kom hem vid tolv. Fem minuter senare ringer mamma, pappa, mormor och morfar på dörren. De hade med sig renskavspaj, två vilda hundar och massa julkänsla.

Imorgon är det första advent. Äntligen. Jag kokar risgrynsgröt och kollar på Grinchen - julen är stulen. Detta är den bästa tiden på året. Men min pluggmotivation är nere i botten.

När allt faller ner

Publicerad 2011-11-24 15:51:39 i Allmänt,

Jag som hade full kontroll. Nu har jag tappat det totalt. Stressen har tagit över och jag har glömt bort mig själv i all röra. Trodde jag skulle klara av det. Flera bollar i luften. Hjälpa till där jag behövdes. Jag är slutkörd och har ingen motivation kvar för att plugga. Huvudet snurrade. Ingenting fastnade i hjärnan. Så jag gick hem. Klockan tre. Men då ringde pappa. Han var i Göteborg och är just nu på väg hem till mig för att dricka kaffe och äta citronpaj.

All i want for christmas

Publicerad 2011-11-22 20:59:04 i Allmänt,

Den bästa tiden på året är julen. Jag älskar den. Jag älskar allt med den. Ikväll har jag tänt julstjärnan i fönstret, satt på julskivan. På lördag kommer mormor & morfar. Jul på Liseberg. Första advent. Jag ska gå i kyrkan. Kötta plugget enda in i mål. Baka lussebullar och knäck. Sen Helsingborg. Mysa med mamma och gamla vänner. Denna julen kommer att bli episk.



Denna gången

Publicerad 2011-11-21 22:21:48 i Allmänt,

Jag är stressad. Men jag mår bra. Jättebra. Och jag älskar skolan, mina vänner, att träna. Och jag älskar att vara med i sexmästeriet. Finomsittsen var toppen. Det bästa vi någonsin gjort. Och just det. Förlåt. Ja, det var jag. Men klockan var sju på morgonen och jag var full. Det var jag. Det var jag som stal en GP från tidningsbudet.














We are your friends

Publicerad 2011-11-16 21:59:48 i Allmänt,

Jag har lyssnat alldeles för mycket på We are you friends med Justice den senaste tiden. Och då tänker jag hela tiden på Matthew från Frankrike, min snygga granne i Spanien. Han och hans italienska kompisar bodde under mig. Dom lagade mat och mig, lånade ut deras strykjärn och bjöd med oss på takterrassfest hos engelskmännen. På La Punta, samlingsplatsen för stans bästa och dräggigaste barer, dansade vi nästintill varje natt. Vi dansade och dansade tills solen gick upp. Bokstavligt talat. Där spelade dom ofta den låten. We are your friends. Och varje gång den kom, dansade jag och Matthew som galningar. Jag var under dessa månder smått förälskad i honom. Men bara i smyg. För han såg inte mig. Inte det minsta. Det enda den killen brydde sig om var att sitta i soffan och röka sina jointar.

Världens bästa mamma

Publicerad 2011-11-13 08:37:36 i Allmänt,

Mamma har varit här sen i torsdags. Världens bästa mamma. Vi har shoppat och myst tillsammans. Och igår var vi på Casino Cosmopol och åt brunch innan hon åkte hem. Sen gick jag på tacksits. En italiensk tacksits. Men jag kom inte ens till huvudrätten innan jag stupade någongång runt nio. Kul! Ingen mer fest för mig. Nu ligger jag hemma och kollar på Mysteriet på Greveholm. Lägenheten är julpyntad. Jag dricker te och äter scones.

tusen gånger starkare

Publicerad 2011-11-08 20:50:30 i Allmänt,

Att tacka nej till att dricka öl iklädd overall mitt i veckan är inte likt mig. För bara ett halvår sen skulle jag inte tvekat en sekund. Jag blir lite ledsen och undrar var fest-Hanna tog vägen. Men trots det, är jag lyckligare nu. Tusen gånger lyckligare. Ångestattackerna har inte synts till på flera månader. Inte en enda gång har jag velat krypa under täcket och gömma mig för världen. Åh! Vad underbart!

Fånga kaninerna

Publicerad 2011-11-05 16:21:00 i Allmänt,

Finsittning och sexmästerikalas. Allt på samma gång. Och det blev en fantastiskt underbar kväll. Törley i champangeglas och klackarna på. En trevlig middag som slutade med galen dans. Jag tycker om att vara föreningsaktiv. Jag tycker om mitt sexmästeri.

Idag tar jag lödagledigt. En dag till att bara strosa runder. Laga god mat och somna framför tvn klockan åtta till Så mycket bättre. Ja, såna dagar behöver man också. Jag är glad. Och har just nu full kontroll över mitt liv. Det känns fantastiskt.

köttet är svagt

Publicerad 2011-11-02 21:39:02 i Allmänt,

Så var det det där igen. Min akilleshäl. Och innan min hjärna ens kopplat att det var du, kändes det som en istapp lossnat från taket och träffade mig rakt i magen.

Jag vet att det bara gått tre dagar sen jag kom hem från Spanien. Men jag mår så jäkla bra. Och jag är så himla inspirerad och peppad på allt. Jag är pepp på plugg, pepp på träning. Jag är pepp på festa och jag är pepp på att gå hem tidigt, lägga mig i sängen och läsa träningsmagasin. Jag är pepp på att min mamma kommer hit nästa vecka och jag är pepp på att laga och planera mina måltider. Jag känner mig stark som en krigare. Åh gud, låt denna känslan hålla i sig länge.







Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela