hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

summerbreeze

Publicerad 2008-04-30 20:21:55 i Allmänt,


I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
I´ll spend many nights alone
I know
Cause I have and I will.

roselin

Publicerad 2008-04-30 18:25:00 i Allmänt,

Igår satte familjen Andersson sig i bilen kl 17 och körde hela natten och halva dagen. Vid 13 var vi framme i Kiruna där min kära famor bor. Och nu sitter jag här i en lägenhet och kolla på go' kväll. Snart kommer pappa tillbaka med en härlig pizza som kommer sitta fint nu efter flera timmars bilkörande!

Det ska bli skönt att vara här några dagar. Då slipper jag tänka på skolan, just nu känns det bara för mycket med prov och allt! Tanken på projektarbete ger mig ångest och jag blir helt stressad. Åååh, jag vill inte gå i skolan längre! Men vänner, snart är sommarlovet här och då ska jag jobba  alla dagar på drottninghögsbadet vilket ska bli skönt. Där ska jag gömma mig för omvärlden och inte komma tillbaka förren i höst! Fy fusan vad skönt! Förutom när jag ska till Borlänge såklart, det kommer bli bäst.


Och ja, ettorna borde utrotas!

/ från ett norrland med massa snö

so real

Publicerad 2008-04-28 17:22:20 i Allmänt,

Det närmar sig mina vänner, det närmar sig. Idag är det bara 55 dagar kvar tills jag & Angelica åker iväg till Borlänge för en vecka full av musik och nya människor. Nu är allt klart; biljett, vandrarhem & resa. Som jag längtar, det kommer bli hur underbart som helst! Artisterna som kommer dit är riktigt bra, vi har ju klassikerna som mando diao, sugarplum fairy, håkan hellström och sen har vi några som jag tidigare aldrig sett live, the hives, manu chau, kent osv. Vilken vecka vi kommer ha min vän!


adios amigos

hello sunshine

Publicerad 2008-04-27 18:26:54 i Allmänt,

Sverige har invaderas av äckligt nyförälskade kärlekspar. Dem finns överallt! Hand i hand går dem längst stadens gator. Minst en gång var tredje minut stannar dom för att byta saliv med en ordentlig visp i varandras munnar. Visst, jättesött, verkligen! Om de måååste grovhångla kan dom väl hyra ett rum. Eller så tycker jag att samlar vi alla i en och samma lokal så kan dom visa varandra hur kär dem är och på så sätt slipper resten av hela världen veta det. Den hårda sanningen lyder; det är inte en jävel som bryr sig!

i'm out

i'm your fool

Publicerad 2008-04-26 23:56:12 i Allmänt,


Idag träffade jag Jenny & Ninni. Det blev en PPP-kväll hos Ninni med mat och guitarrhero. Riktigt kul, fast jag bara vann en gång av typ hundra! Jag tror Kelly är världens sötaste hund, och henne ska jag & Buse passa i sommar. Om jag hinner då, jag ska jobba som en gnu!

god natt

something beautiful

Publicerad 2008-04-26 15:05:40 i Allmänt,

ååhoj, vänner! Vilken konsert igår, det är nästan så man blir tårögd. Caesars var riktigt bra live, trots att det bara var några få i publiken. Det blev en sjuhelsikes kväll med massa rock. Jag köpte minsann en tröja efteråt med en man som står i en kundvagn. Bilder kommer senare på bilddagboken. Håll utkik..


and then you jerk it out

båda sidor nu

Publicerad 2008-04-25 07:40:57 i Allmänt,

Nu sitter jag här igen, framför datan med bara några minuter kvar tills skolan börjar. Jag vet inte hur jag hinner, kanske för att mormor och morfar var här innan kl 7? Eller för att jag idag valt att inte sminka mig..

Igår var jag, Linda, Anna & Annas syster Ebba på megafon. Vi var där som support för tych men jag måste erkänna att dom inte var speciellt bra (förlåt). Megamusik, som vann, var riktigt bra! Tych kom trea.



nu måste jag hoppa till skolan

it's not the fall that hurts

Publicerad 2008-04-23 17:43:54 i Allmänt,

Så, nu är det dags för en ny konsert på fredag. Jag har knappt hunnit hämtat mig sen förra veckan. Näst på tur står Caesar. Dom rockar fett och jag hoppas det blir en riktigt bra kväll.


it's not the fall that hurts
it's when you hit the ground

jerk it out

Publicerad 2008-04-23 16:47:50 i Allmänt,

Cause it's easy once you know how it's done
You can't stop now
It's already begun
You feel it runnin' through your bones
And you jerk it out

Vilket sommarväder vi har, eller vad säger ni? Idag var jag ute och vandrade i solskenet. Provet idag gick åt pipsvängen, men det var redan förutspått. Och nu borde jag egentligen fortsätta plugga engelska, men det orkar jag inte just nu!


hej hopp lingon snopp

dom kommer kliva på dig igen

Publicerad 2008-04-23 08:29:52 i Allmänt,

En pojke sköt sig ut från skolgården
Det är på alla framsidor
och jag förstår honom
för folk skrattade åt mig
när jag pratade om dig
när jag försvarade dig
jag gick runt och mumlade
jag sa inget mer
bakgator, jag mötte dig på bakgator
Dom kommer kliva på dig
Dom kommer kliva på dig igen



image31






















för en lång lång tid

Publicerad 2008-04-23 07:59:15 i Allmänt,

Idag är det biologiprov, om bara några timmar! Jag har sovmorgon så här sitter jag istället, framför datan! Det kan ju inte bli mycket bättre, speciellt när jag inte inte kan provet överhuvud taget. Jag kanske ska läsa igenom sidorna igen?

vänner, jag ger upp

lovers are lonley

Publicerad 2008-04-21 20:10:54 i Allmänt,

Det gick ju inte speciellt bra med mitt mål; att bli den mest aktiva bloggaren. Fasen! Men jag har inte haft så mycket tid, och egentligen har jag inte tid nu heller, men det skiter jag fullständigt i!

Mycket har hänt sen jag skrev här sist. Jag var ju såklart på Timo Räisänen i fredags. Jisses, vilken konsert! En av de bästa Timo på länge! Det ver sjukt underbart och ala var jättesnälla. Joel var lika snygg som vanligt men inte lika pratglad. Jag gav iallafall järnet och hoppade skiten ur allt och alla!!!
Senare på kvällen gick jag och Ninni in på nattklubben eftersom efter tolv var Ninni nu 18 år. Det var riktigt roligt och vi dansade en massa i vinylbaren! :) GRATTIS VÄNNEN

I lördags var jag på kurs med Sofija och alla andra nya badvärdar på drottninghög. Det var riktigt festligt, men nu ska jag duscha.




adios

ibland är en lögn det finaste man har

Publicerad 2008-04-16 17:04:43 i Allmänt,

Jag har ett nytt mål här i livet; att bli den mest aktiva bloggaren på blogg.se. Vi får väl se hur det går. Men eftersom detta är mitt tredje inlägg bara idag (och bara på någon timme) så tror jag att jag ligger bra till i aktivitet-skalan.


adios amigos

båda sidor nu

Publicerad 2008-04-16 16:57:13 i Allmänt,



Jag steg uppför med skjutna vingar genom glass-slott i aprilskyar
och fjädergrottor överallt, har sett de bästa moln.
Men nu skymmer de solen, de regnar och snöar på varenda en
och allt jag borde ha gjort men moln kom ivägen.

Jag har sett på moln från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara molnillusioner
och nu minns jag har aldrig förstått mig på moln, inte det minsta.

Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om
och om du behöver den finns aldrig gryningen har sett hur kärlek vunnit.
Försvunnit och förlorat, och du lämnar de skrattande när du gått
och om du brydde dig säg inte till mig ge inte bort dig själv.

Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag jag förstår inte kärlek, inte det minsta.

Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig,
och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen.
Och du eller jag vem är konstigast, är det bara jag som förändrats
ja nåt är borta men nåt hittas, varje dag.

Jag har sett livet från båda sidor nu,
från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner
och nu minns jag jag förstår inte livet, inte det minsta.

Har sett allt från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner.


håkan hellström <3

and why would you?

Publicerad 2008-04-16 16:14:50 i Allmänt,

Idag spelar EllenPellen på Dunkers kl 18. Jag röstar på att alla infinner sig där då. Jag har hört hennes musik, och jag måste säga att hon är riktigt duktig. Ikväll är det även träning, ninni&hanna ska kötta fem dagar i veckan, bara så ni vet! 

Och folk säger en massa saker. Jag vill bara upplysa er alla, att om ni säger nått som ni inte står för så säg det inte! Förstår ni inte att folk blir ledsna, upprörda och förvirrade?

so real

Publicerad 2008-04-12 22:02:13 i Allmänt,

Det var jättetrevligt i malmö idag tillsammans med Rebecca & Angelica. Vi gick i massa affärer och åt sedan mat. Sen hoppade Angelica hem och då träffade jag och Rebecca Tingsek. Han var väl trevlig, men borde bry sig mer om sina riktiga fans. Tingsek spelade i alla fall tre härliga låtar och signerade lite album och plancher.
Vi tog en fika innan vi sedan sprang till tåget hem. Väl hemma tittade jag på Eva & Adam när dom är små barn, supermysigt! Snart ska jag nanna, det har varit en lång dag idag och imorgon ska jag jobba.

Ha det så bra, vänner. 

mind on hold

Publicerad 2008-04-11 15:51:54 i Allmänt,

Ännu en vecka har gått och det är äntligen helg, jag är överlycklig. Imorgon ska jag, Angelica & Rebecca till Malmö. Det kommer bli jätteroligt! Speciellt eftersom jag inte har träffat någon av dom sen mando diao-konserten. Och imorgon är det Tingsek på skivsignering i Malmö också och jag ska springa dit och få en litet autograf. Jag älskar Tingsek!!

let it shine

never seen the light of day

Publicerad 2008-04-07 15:29:03 i Allmänt,

Idag var sarah i vår klass och hälsade på. Tyvärr var det en av de tråkigaste dagarna i Tychobraheskolans historia! Men jag upptäkte hur snäll Malcolm och alla andra lärare är på skolan. Man blir så glad och lycklig. Efter det hade jag mentorssamtal med Sven. Det gick väl bra, som vanligt: "Jaa-a, hanna, du är väl duktig och... klarar dig bra. har inga problem. var ska du gå sen? jaaha, jaa det är bra. du gillar sån rock? jaahaja." och ungefär så fortsätter samtalet som varar i ca 10 minuter. JÄTTESKOJ! verkligen!!

Jag har en provfri vecka, så jag tänkte mer sova och sånt som man behöver för att överleva. Jesus, vad skönt! Och imorgon har jag bara spanska, sen slutar jag för dagen.

this will be the death of me

Publicerad 2008-04-05 19:00:01 i Allmänt,

Idag har jag haft agritionsutbrott på alla idioter i vårt samhälle. Antingen är det PMS eller så har helt enkelt blivit för mycket nu. Jag är sjukt trött på allt och alla! Kan inte alla bara sköta sig själva och sluta jävlas med andra? Herre Jesus, börja visa lite respekt för tusan.

Igår skämde jag ut mig riktigt ordentligt. Då menar jag RIKTIGT ordentligt! Först var det i trappan, när vi mötte hättan och läskiga. Det var sjukt pinsamt så jag tittade ner i golvet, men Alex kunde inte hålla sig för skratt så det slutade med att alla gapskrattade. Hemskt var det! Jag började nästan gråta. Sen var det när jag öppnade toadörren efter en kissning i skolan. Jag sa till de andra: "Jag kunde bara släppa en liten kiss". Det jag inte visste var att ett flertal killar från B-klassen gick förbi utanför. De började skratta och mitt huvud liknade mer och mer en tomat. Jag är helt enkelt bäst på att skämma ut mig!


adios amigos

though, i'm just me

Publicerad 2008-04-04 15:59:45 i Allmänt,

Jag vet att jag inte skrvit på hundra år, men jag har inte haft tid och sen funkade inte sidan när jag väl hade tid! Men nu är jag här. Jag har ändå inget att skriva om, mitt liv har inte varit speciellt händelserikt den sista veckan. Jag har varit i skolan och pluggat en massa. Men i tisdag var jag på bibliotektet och lyssnade på martin jern som har gjort fjorton suger. han var riktigt duktig och en massa att berätta om.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela