hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

lalala

Publicerad 2009-03-30 15:43:08 i Allmänt,

Jag är så trött på alla dessa jävla kärleksånger. De ljuger bara. Tack gode gud för att Florence Valentin finns. Just nu pluggar jag matte och lyssnar på Florence nya skiva. Den är jättebra! Jag kan inte låta bli att dansa..


allt har ett slut

söndag

Publicerad 2009-03-29 21:26:53 i Allmänt,

Åhåh, högskoleprovet gick åt pipsvängen. Men min söndag har däremot varit supermysig! Trots var jag lite sen på det där med att ställa om tiden. Ställde klockan på tio i åtta för att se barnprogram, och så vaknar man till nyheterna! Skit också! Jaja, idag har jag iaf hunnit göra håret blont och plugga matte, tagit en promenad (salems nya skiva är skitbra) och sovit en extra vända.



black sun, black moon

fredagkväll

Publicerad 2009-03-27 18:22:01 i Allmänt,

Idag blev jag & Linda äntligen klar med projektarbetet!! På måndag ska vi bara sätta ihop alla papper i en spiral och sen är det inlämning klockan tolv.  

Efter skolan sprang jag ner till stan och in på folk&rock. Köpte skivor för hela min lön + lite till! Sen till ticnet och hämtade min biljett då plötsligt telefonen ringde. Min älskade balklänning var redan klar, så jag kunde gå dit och hämta den också innan jag åkte hem.  Nu ska jag bara de det piano och fira fredagskväll.

Imorgon är det högskoleprovet! Jaja, mysfaktor tiotusen. Och på söndag har jag en hel dag för mig själv. Och ja, jag ska tillbringa min dag tillsammans med skolböckerna. Så jävla skönt!! Bioteknik och matten gör ju inte sig själva, vilket är lite synd faktiskt. Haha, jag är äkta plugghäst.


<3

haha

Publicerad 2009-03-26 23:47:01 i Allmänt,

Jaja, jag kan inte hjälpa att jag är världens roligaste människa!

snö

Publicerad 2009-03-26 23:46:18 i Allmänt,

Ojoj, igår sken solen och idag ligger det snö på marken! Efter skolan idag åkte jag hem till E. Såg Björnbröder 2 och lyssna på lite musik. På kvällen tränade jag & Linda.

Hu, vad skönt det ska bli med fredag imorgon!! Tror jag ska ta en tripp ner på stan och köpa massa skivor. Jag har ju missat jättemånga skivsläpp de senaste veckorna. Salem, Maia & FV. Sen får jag allt ta och hämta min Sounds-biljett. Ja just det! The Sounds spelar på The Tivoli nästa fredag, och jag & mina vänner ska rocka ruuuuumpa! Mohaha.


don't want hurt you,
try not to fuck with your feelings

vad ska det bli av dig?

Publicerad 2009-03-25 19:04:41 i Allmänt,

Jag är så fruktansvärt trött idag. Känner för att gå och lägg mig med min iPod och lyssna på jättesorliga låtar. Jag längtar till sommaren och till studenten och till sena utekvällar vid havet. Jag vill ha fjärilar i magen, och åka på festival!! Jag vill träffa Angelica, Ninni & Jenny. Och jag vill att min syster ska komma hem. Jag vill sitta på bryggan men Linda & Alexandra och äta glass. Ge mig sommar nu!



ta mig härifrån

onsdag

Publicerad 2009-03-25 16:53:14 i Allmänt,

Idag gjorde jag nationellt prov i fysik b. SKIIIIITSVÅRT! Men nu är fysiken över för gott (eller iallafall till högskolan). Heliga makaroner, vilken lycka!!

Efter NP jobbade jag & Linda med vårt projektarbete i 3 timmar. Inlämning på måndag!



<3

söndag

Publicerad 2009-03-22 23:18:18 i Allmänt,

Kom nyss hem från Niclas. Passade på att lägga in lite bilder från kvällen ( http://hannaaaaa.bilddagboken.se ). Linda  & Alex var också hos N. Vi kollade Björnbröder, åt pizza och sjöng en massa sånger. Och lekte med Chili, kanske världens sötaste katt, som mest attackerade oss.


adios amigos

kärlek

Publicerad 2009-03-22 17:01:26 i Allmänt,

Ack kärlek, jag hade börjat tvivla på din existens. Men nu vet jag att du finns igen.  Det är nästan så jag börjar gråta :')



Grattis Angelica! Jag är superglad för din skull <3

laleh

Publicerad 2009-03-22 16:47:27 i Allmänt,

Laleh var superduperbra igår! Konserten följde samma höga nivå som förra gången hon spelade på Tivoli. Om inte det till och med var en gnutta bättre. Jag hade en jättetrevlig stund med Ellen, trots att flickan framför oss svimmade. Men efter det fick vi iaf stå längst fram!






simon says

fredag

Publicerad 2009-03-20 22:02:00 i Allmänt,

Jamba Jamba! Imorgon ska jag & Ellen se Laleh spela på tivvan!!

Igår tog jag, Linda, Andreas & Sulle bilen till Göteborg. Det var besöksdagar på Chalmers. Ajaj, vilken tur att jag åkte dit. Nu är jag hundratio procent säker på att jag INTE vill välja teknisk fysik! Jag menar jesus, det gick ju inte änns att kommunicera med nördarna! Linda fattar! Däremot blev jag mer intresserad av Kemiteknik med fysik. Verkar ändå som en helt okej linje. Till skillnad från TF gick dessa nördar att prata med iallafall...


hasta luego

onsdag

Publicerad 2009-03-18 19:40:42 i Allmänt,

Känner ni? Det luktar vår :)

Idag fick jag min älskade studentmössa! Och jag vill bara berätta, för alla dom som tror att det betyder otur att testa sin mössa innan studentdagen, att har jag prövat min mössa hundratals gånger redan! Maha!!


86 dagar kvar

enkelt

Publicerad 2009-03-18 19:36:17 i Allmänt,

Enkelt och platt! Enkelt och platt! Enkelt och platt! Enkelt och platt!


Jaja, ni fattar!

come sunshine

Publicerad 2009-03-17 15:40:34 i Allmänt,

Jesus, vilket väder det är ute! Vid ett sånt här tillfälle är det svårt att tänka sig att det la snö på marken för bara en vecka sen!


hej solen

måndag

Publicerad 2009-03-16 17:14:30 i Allmänt,

Ohoj folket! Mattetävlingen gick väl sidådär. Nu ska jag gå upp i rök! Sitta hemma och plugga några veckor. Ni vet sånt plugghästar gör. Jaja, jag längtar till påsklovet.



På lördag är det Laleh med Cykellen som gäller <3

fredag

Publicerad 2009-03-13 23:40:12 i Allmänt,

Tja! Kom nyss hem från E. Har kollat på skräckis och sånt. Tidigt imorgon kommer Alex och hämtar mig. Mattetävling! Vi kommer nog ha en massa trevligt trots allt.

Idag hade jag & Linda hlr med en etta på skolan. Alla var supersnälla men lite stressigt blev det allt! Tur att jag missade kemiprovet . Det skulle tydligen vara jättesvårt? Jag längtar inte till tisdag!!


adios amigos

human

Publicerad 2009-03-11 22:34:23 i Allmänt,

Hur många gånger har jag nämnt i denna bloggen att jag tycker kärlek är äcklig och överskattad? Varför kan inte allt bara vara enkelt och platt?


palla liksom?

fredag

Publicerad 2009-03-06 16:57:01 i Allmänt,

Nu är biologiprovet avklarat! Äntligen! Men kan inte glädjas allt för länge, för på tisdag är det dags igen! Då i religion.


Ikväll blir det utgång!

timo räisänen

Publicerad 2009-03-04 21:12:51 i Allmänt,

Konserten var jättebra! Men jag saknade Joel <3 Ninni Tammi är världens bästa vän och vi har alltid superroligt, och i bilen sjunger vi hur högt vi vill!


come sunshine




måndag

Publicerad 2009-03-02 22:51:24 i Allmänt,

Jag vet att jag är mesig och riktigt nördig. Men så länge jag är nöjd med det behöver du väl inte bry dig? Och ja, de närmaste veckorna kommer jag tillängna mitt liv åt plugget!


haha

lördag

Publicerad 2009-03-01 18:44:13 i Allmänt,

Igår blev en hektisk dag, typ. Ninni kom och hämtade mig vid halv tre och sen körde vi till Ödåkra där vi hämtade Jenny. Vi åkte till stan för att äta. Jag hade en jättetrevlig stund. Hade verkligen saknar dom två!! PowerPuffPinglorna slår allt. Direkt när jag kommit hem från stan bar det av på kusin-kalas. Där stannade jag ett tag, men drog sen vidare till  Angelicas maskerad. Trots att jag inte kände någon hade jag ändå mycket trevligt.  Hemma vid tolv, trillade i säng direkt!


adios amigos

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela