hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Påsksittning

Publicerad 2012-03-31 13:34:38 i Allmänt,

I torsdags var jag glad att inte längre vara sexmästerist. Jag saknade det inte överhuvudtaget. Men igårkväll, på Gasquen, var det tomt utan overallen på dansgolvet. Jag kände mig "utanför". Patetiskt, jag vet. Men där dansade dom, föreningsfolket, fulla i en grupp. Tillsammans. Jag brukade var en av dom.

Men igår var faktiskt lyckat. Jag hade kycklingar i håret och en mintgrön vårkläninng. Det var en bra fylla. En lagom fylla med en tidig topp. Nu sitter jag i lägenheten med balkongdörren vidöppen och lyssnar på Kristian Anttila. Jag sitter bara och väntar på att klockan ska slå två så jag kan ta spårvagnen till centralstationen. Hemlängtan har varit gigantisk. Jag är mer skoltrött än någonsin. Men två veckor utan utsikten över kranarna i hamnen kommer få mig att längta hit igen. Jag har definitivt hittat min stad.

Magasingatan

Publicerad 2012-03-29 23:02:49 i Allmänt,

Jag är ett popsnöre som är beroende av träning och har ett intresse för destillationstorn. Tänker för mycket och har svårt att glömma och gå vidare. Jag har en konstig syn på livet. Föreläsningar fördriver jag genom att dagdrömma om framtiden och om världsäventyr. Imorgon har jag min sista skoldag innan påsklovet. Sen ska jag festa. Fira tillsammans med klasskamrater innan jag åker hem till Helsingborg.

Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt

Vind över vindens ängar

Publicerad 2012-03-28 20:50:15 i Allmänt,

Det är kallt i vinden. Men solen lyser och himlen är blå. Göteborg är fantastiskt vackert. Ändå är min hemlängtan så stark just nu att det gör ont i magen. Jag behöver en paus. En paus från plugg och stress. JAg har fortfarande inte återhämtat mig från förra tentaperioden. Och det är så mycket i skolan just nu. Jag jobbar inte bra under stress. Vill helst gömma mig under täcket. Det är bara två dagar kvar i skolan. På lördag åker jag hem. Koppla av, koppla bort. Träffa världens bästa syster och sen en vecka i Cadiz.

En mil i solen

Publicerad 2012-03-25 19:06:01 i Allmänt,

Det är helt fantastiskt. Jag mår helt fantastiskt. Vädret är fantastiskt. Och min längehet är fantastisk. Ett lyckat seedinglopp och våffelmys skjuter självkänslan och humöret i topp. Jag sitter på balkongen med Håkan Hellström på högsta volym och dricker saft. Ibland önskar man att visa ögonblick varade förevigt.

Jag har skapsår och blåmärken på mina ben. Och trots att jag vet att det är gymskador och andra klantigheter som ligger orsakat dom, ger det ändå sommarkänsla till max.

Himmlen luktar plast

Publicerad 2012-03-24 00:41:32 i Allmänt,

Kanske jag har förvandlats till en gammal tant ändå? Jag var trött och åkte hem från festen alldeles för tidigt. På bussen ner längst Avenyn tittade jag på ungdomar i skyhöga klackar och minikorta klänningar. Jag har ju sagt att jag vill ut i riktiga stan mer, men vad händer när riktiga stan är av plast?

Längtan efter lov

Publicerad 2012-03-21 22:56:11 i Allmänt,

Det är bara läsvecka 2. Men ändå satt vi kvar till över klockan nio för att få rätt på en inlämningsuppgift (som vi ändå inte hann klart med). Trodde denna läsperioden skulle bli lugn, men dom gigantiska inlämningsuppgifter får påsklovet att kännas så otroligt långt bort. Nu vill jag bara hem. Kan tiden inte gå lite snabbare?

Det är stressigt i skolan. Jag är förkyld och kan inte träna. Det gör mig ännu mer stressad.

Pubrunda

Publicerad 2012-03-17 03:11:19 i Allmänt,

Den är bara killar i overall som raggar på tjejer med overall på Gasquen. Killar utan overall som raggar på tjejer med overall på Gasquen är dem killar som tror att tjejer med overall är "lätta". Hänger ni med? Idag raggade tre killar väldigt helhjärtat på mig på Gasquen. Den ena klädd i rosa overall, den andra utbytesstudent och den tredje en etta som gick teknsik fysik, var kines och hade tandställning. Okej, men snälla ni! Bara för att jag går i overall betyder inte det "Hej, kom och ta mig, jag är villig". Nejnejnej. Nästa pubrunda går jag civilklädd.

Frukostblogg

Publicerad 2012-03-16 06:41:18 i Allmänt,

Kristina har rätt. Jag borde skaffa en frukostblogg. Mina frukostar är fantastiska.

Läsvecka ett har ändå gjort mig utvilad. Biobesök (The Artist var fantastisk), middag med lyckliga familjen, fika, träning och fruktsallad i solen. Nu känner jag mig mycket starkare. Ikväll är det pubrunda och imorgon kommer mamma och pappa.

Läsvecka ett

Publicerad 2012-03-14 08:38:24 i Allmänt,

Det är läsvecka ett. Men jag är helt slutkörd. Ingen lust att plugga. Ingen lust att göra någonting alls egentligen. Det är nu man ska ha tid att göra annat, utanför skolan. Var tog all min energi vägen? Jag brukade hoppa runt. Våren har kommit till Göteborg. Jag borde vara glad. Men det är jag inte..

Sommarlängtan

Publicerad 2012-03-11 10:28:10 i Allmänt,

Just idag saknar jag min syster till döds. Jag saknar sommaren och jag saknar smaken av glass. Jag saknar att bila upp till Norrland. Stanna på mackar i ingenstans, köpa Aftonbladet och sträcka på benen. Jag saknar doften som man kände när man stod i farmors köksfönster i Kiruna. Jag saknar Lainio och älven. Baka bröd och promenera i skogen.

Igår var fantastiskt trevligt. Tillsammans med mitt sexmästeri och drinkar, firade jag att tentorna är över. Man kan aldrig veta var kvällen slutar när vi festar ihop. Idag är min enda lediga dag innan nästa läsperiod drar igång. Det är så fint väder att jag ska ta en runda i Skatås.



Fourieranalys

Publicerad 2012-03-06 19:38:00 i Allmänt,

En tenta skriven. En tenta kvar. Enda in i kaklet? Först tänkte jag vaska fourieren. Men vad är meningen med det? Jag har inget att förlora. Det är inte precis som att jag har något bättre för mig fram till lördag. Och förresten tycker jag det är kul att tentaplugga. Det slutar alltid med att någon flippar ut totalt.

Imorse hade jag vårkänslor. Lyssnade på Håkan Hellström medan jag tittade ut på Göteborg från spårvagnsfönstret. Men sen kom den tillbaka. Snöhelvetet. Skit.

Tentaveckan är här

Publicerad 2012-03-02 22:21:29 i Allmänt,

I tentaveckan existerar inte veckodagar. Att träna till klockan åtta och sen handla på Ica en fredagskväll är ingenting. För vad skulle jag göra? Festa som alla andra jag möter på spårvagnen? Nej, fest finns inte i mitt huvud nu. Jag ska klara kemitentan. Och jag ska klara den bra. Fyra eller mer, det är målet. För det finns just nu ingen chans i helvetet att jag klarar Fourieranalysen. Ärligt talat bryr jag mig inte heller. Sexet har tagit upp all min tid denna perioden, och det är jag glad för.

Idag började träningen inför Göteborgsvarvet. Att springa 45 minuter utan att få ont var underbart skönt. Motivationen är på topp. Jag vill aldrig sluta springa.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela