hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

all i want for christmas

Publicerad 2008-11-29 11:52:58 i Allmänt,

Imorgon är det första advent. Jag älskar allt som hör till julen. Pepparkakor, julmust och stjärnor i fönstren. Jag älskar att åka i min pappas bil när han lyssna på julmusik och försöker sjunga med trots att han inte kan texten. Jag älskar det kalla vädret, slasket på marken och min morfars tomteland som han har byggt upp varje år sen jag var liten.

jag är en vampyr

Publicerad 2008-11-17 13:40:49 i Allmänt,

I torsdags hoppade jag på ett tåg som tog mig till Linköping. Väl framme fick jag ta en buss till Universitetet där Frida mötte mig. Det blev en riktig syster-helg. På torsdagskväll såg vi Markus Krunegåd och på fredagen var vi i stan och kollade massa affärer. Jag var tvungen att åka hem på lördagkväll eftersom jag skulle jobba igår. Men tåget gick inte förrän kl 20 så på lördagen gick vi en promenad och kollade på Vänner.
      Det blev något av en kulturkrock för mig att komma till Linköping. Fast staden inte ligger högre upp än stockholm lät det som hela befolkningen pratade finska.


sverige är för litet, livet är för kort

25 days

Publicerad 2008-11-11 20:53:01 i Allmänt,

Lördagen blev en stressfull dag. Dt började med att jag vaknade kl 11, åt en kanelbulle och åkte ut på väla. Väl på väla köpte jag en jättefin tunkia att ha på mig på kvällen och såg Johan Glans!
     Vid tre-tiden hoppade jag, mamma & pappa hem igen och det dröjde inte länge innan vi var på väg ut igen. Denna gången till mormor & morfar där vi skulle äta finmiddag med släkt och allt. Därifårn körde jag direkt till Ellen och var utanför hennes hus prick tio över sju och avr redo att åka till Malmö, där vi skulle se Hello Saferide. Såklart hade Ellen inte ätit klart än och jag fick vänta några minuter på henne. Men det gjorde inte så mycket, för när vi kommit in på KB fick vi ändå vänta ett bra tag innan det var dags för förbandet, Peter von Poel. Hade ingen aning om vem han var, men tydligen är det han som sjuger låten i BRIS-reklamen. Peter von Poel var en riktig godbit och spelade många bra låtar som jag vill höra igen.
Inte förrän efter klockan tio stod Annika Norlin på scenen, redo att framföra några låtar till den hungrigt skrikande publiken. Bandet genomförde konserten med bravur. Det kändes som alla sex var födda till att stå på scenen och framföra musik. Speciellt Annika med hennes speciella, men ack så underbara, röst. Hello Saferide spelade ett flertal låtar, mest från nya skivan. Det är svårt att säga vilken som är min personliga favorit, men Arjeplog och 25 days träffade mitt i hjärtat. Folk stod och sjöng med i låtarna och ett jubel uppstod när det var dags för The Quiz. En dansvåg drog över publiken när Annika började sjuga låten från volvo-reklamen, som jag fortfarande inte vet vad den heter. 
      Efter konserten var det åter dags att sätta sig i bilen och köra hem. Klockan slog nu midnatt och vi var jättetrötta, men både jag & Ellen kunde nog ändå sammanfatta kvällen som underbart lyckad!

dansdansdans

Publicerad 2008-11-07 14:35:12 i Allmänt,

Helt spontant bestämde Linda, jag & Alex oss för att gå ut idag. Detta bestämdes dock "helt spontant" redan i tisdags. Som vanligt har man massa bekymer innan man ska gå ut; vad ska jag ha på mig? hur ska jag hinna? har jag pengar? Jaja, många frågor ska besvaras.  Hoppas nu det bara blir lika roligt som förra veckan!


adios amigos

tonight

Publicerad 2008-11-06 17:05:41 i Allmänt,

Have you ever had the feeling no one really knows what you're all about
And when you try to show them
They all have things to do tonight



På lördag ska jag & Cykellen se Hello Saferide i Malmö :)

som fjädrar

Publicerad 2008-11-04 15:16:08 i Allmänt,

Snart tar vi studenten! En dag som de flesta längtar till och drömmer om. Samtidigt som jag längtar känner jag fortfarande ångest. Jag har ingen anning om vad jag ska göra efter studenten. Från och med 13 juni är jag arbetslös. Inget man vill tänka på på studentdagen precis.
Idag var jag i Lund. Kollade på de olika programen och inriktningarna. Jag trodde att det skulle hjälpa, men jag är mer förvirrad nu än vad jag var innan. Igår var jag säker på att Göteborg var mitt ända val. Men det visade sig att jag har mycket större chans att komma in på den linjen jag faktiskt vill gå i Lund än vad jag har i Göteborg. Men vad fusan, jag vill ju bo i Göteborg. Jag vill inte bo hemma hela mitt liv!! Så, dom som har någon anning hur jag ska göra med mitt liv, hjälp mig, snälla?

hårt godis

Publicerad 2008-11-01 15:28:52 i Allmänt,

Igår var Kristian Anttila i Helsingborg. Självklart var jag där. Skulle inte missa det för nåt! Konserten var kanske inte lika bra som på Siesta eller på Peace&Love men jag och Linda dansade ändå runder barfota till musiken. Efteråt kom Alexandra till Tivoli. Först shotta vi tequila och sedan förvandlade vi ett tomt dansgolv till ett svimlande folkhav. Vi tog också tillfälle till akt och lärde folket en ny dans, the new style at  tivoli.
På väg hem stötte vi ihop med självaste Krisitan Anttila. Han var hungrig och undrade var han kunde hitta närmaste matställe. Mitt förslag på korvgubben var inte så populärt utan han gick till pressbyrån istället. Kristian är en snäll filur när han vimlar runder i Helsingborg. Det var en av de bästa kvällar.

jag vill bara ha dig

Publicerad 2008-11-01 15:28:35 i Allmänt,

Jag hade fel. Jag kanske hade ätit förmycket men det var inte därför jag mådde så dåligt. Istället hade några virusbakterier bitit sig fast i min mage och skapade vinterkräksjukan gånger sju. Måndag, tisdag och onsdag var totalförstörda. I torsdags gick jag till jobbet och på kvällen åkte jag och Ninni hem till Jenny Kruse och firade hennes artonårsdag i förskott. Det kändes skönt att gänget äntligen var samlat igen.

<3

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela