hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Tjugotvå

Publicerad 2012-01-30 22:08:48 i Allmänt,

Inte. tentaångest. i. läsvecka. tre. Imorgon fyller jag tjugotvå år. Och vad har jag åstakommit i mitt liv? Nej, jag är inte inne i någon ålderskris. Jag har dödsångest. Hahaha. En födelsedag är inte så mycket. Ingen stor grej.  Det enda som händer är att man bytar siffra. Trots det vill jag ju ändå fira. Det ska kännas som när man var liten. Pirr i magen och full av förväntningar. Men vad ska jag göra? Föreläsning i åtta timmar? Plugga i tre till och sen träna? Jaja, på lördag kommer i alla fall mamma och pappa. Och när jag kom hem idag la där ett paket innan för dörren. Jag ska öppna det imorgon.

London var fantastiskt. Helt underbart. Underbart! Bilder kommer senare.

Snökaos

Publicerad 2012-01-21 17:31:09 i Allmänt,

Snökaos i Göteborg. Ingen tältning med sexmästeriet. Vad gör man då? Jo, man lagar pannkakor med fina vänner och kollar på P3 guldgalan. Det kommer bli jättemysigt.

Idag har jag börjat packa till London. Samtidigt sitter jag vid datorn och googlar på Londons bästa secondhand-butiker. Jag är taggad enda ut i fingerspetsarna. Skolan får komma i andra hand ett tag till. Jag mår alldeles för bra för att plugga. På onsdag går planet. Oh oh, London, here I come.

Söndagsångest på en fredag

Publicerad 2012-01-20 14:48:08 i Allmänt,

Jag borde inte gått ut igår. Redan när bussen gick sönder på vägen ut till Lindholmen borde jag fattat att det var ett dåligt tecken. Visst jag älskar pubrundan. Men jag gillar inte att sitta på föreläsningen dagen efter och må så dåligt att jag börjar leta efter närmsta soptunna. Jag hhade jättekul igår, men jag önskar att jag kunde bli bättre på att känna efter när det är dags att gå hem. Inte när lamporna tänds.

Jag gick hem direkt efter föreläsningen. Solen lyser rakt in i min lägenhet. Det är alldeles för fint väder för att sitta hemma i pyjamas och kolla på film.

Förtydligande

Publicerad 2012-01-18 23:10:37 i Allmänt,

Hej bloggen. Jag måste förtydliga en sak från igår. Det finns ingen jag skulle vilja be dra åt helvete. Men jag önskar nästan att det fanns det. För det skulle bara vara så skönt. Skrika ut allt det dåliga.

Imorgon är det pubrunda. Jag är taggad till max.

When what you got is not enough

Publicerad 2012-01-17 21:38:20 i Allmänt,

Skolan har dragit igång på riktigt. Jag lyckades snacka upp mig till en fyra i vågfysik. Imorgon drar aspningen igång. Idag var jag och fikade med Peter efter skolan. Ändå är det något som känns fel. Det är precis som jag är utanför mig själv. Går runt som någonslags robot och tror att allting är bra. När jag egentligen mest av allt skulle vilja be några att dra åt helvete!!!! Jag är besviken på mig själv. Besviken att jag är så naiv. Man måste välja rätt. Det är inte det lättaste ibland. 

Nu ligger jag i min nya röda morgonrock och kollar på Pelle Svanslös. Julkänslan, ja den finns där helt klart.

Underbara Hanna

Publicerad 2012-01-16 15:41:38 i Allmänt,

Jag har blivit riktigt bra på att unna mig själv saker. Kanske lite för bra. När Julia smsade för längesen "Kan vi inte åka till London?", var jag snabb på att svara "Det är klart vi ska!". Helt utan att tänka (kanske det bästa spontana beslut jag tagit). Jag mådde superbra förra läsperioden, så jag unnade mig en tatuering. Jag klarade båda tentorna, så jag unnar mig en resa till Cadiz. Jag vet inte hur bra detta kommer vara för min ekonomi. Men man måste ju ändå få hitta på saker, bara för att man förtjänar det.

My mind's on hold today

Publicerad 2012-01-15 22:02:47 i Allmänt,

Det känns som jag går runt i något slags on hold-läge. Jag går runt i min egna värld och tycker allt är så himla bra. Jag har nog inte insätt att skolan börjar imorgon. Nya kursen. Massa nya svåra saker jag måste lära mig. Det gäller att gå in i det där fokuset igen. Enda in i kaklet? Nu kör vi!

Tillbaks i Göteborg

Publicerad 2012-01-11 17:04:06 i Allmänt,

Strax innan jul tittade jag på Bridget Jones. Det var den som fick mig att välja skriva riktig dagbok istället. Det är mest därför jag varit så oaktiv på bloggen. Oftast skriver jag en massa skit här. Saker jag egentligen inte menar, men som jag måste få skriva av mig. Därför föredrar jag min dagbok. Där kan jag precis skriva vad jag vill utan att vara rädd att någon tar illa vid.

Just nu är jag jävligt nöjd med tillvaron. Det här passar mig. Jag tar sovmorgon. Är inte i skolan förrän vid tio-tiden. Varje kväll är myskväll och jag är knappt i skolan längre. Men när jag är där pluggar jag effektivt. Och att klara transporten är bara ett bevis på att man inte behöver sitta i skolan dygnet runt. Det behöver inte kännas som ett internat för att man ska bli godkänd på kurser.

Nyår

Publicerad 2012-01-01 18:43:19 i Allmänt,

Hade min bästa nyår någonsin. En fantastisk kväll tillsammans med de finaste människor.





Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela