hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Helg i Helsingborg

Publicerad 2011-02-27 18:12:09 i Allmänt,

En helg hemma hos mamma och pappa. Och inte en enda tanke på matriser eller dubbelintegraler. Skönt! Fått mat, riktigt mat, mycket mat. Semlor. Och igår var jag på The Tivoli. Dans. Jag älskar att dansa i vinylbaren. Men Tivoli är inte sig likt. Vad har hänt? I påsk får vi dra dit hela gänget och dansa som att det inte fanns en morgondag. Men jag fick träffa Linda. Både idag och igår. Jag saknar henne. Hon är en av de bästa vänner. Och idag har jag också hunnit simma. Gud, jag älskar att vara i vattnet. Bättre än terapi. Man får vara sig själv, känner sig lätt. Önskar jag kunde gå och simma oftare i Göteborg. Funderar på morgonsim innan skolan. Det är ju ändå på vägen. Idag har jag även firat jul. Eller typ. Lussebullar och pepparkakor. Så ja, det har sannerligen varit en toppenhelg. Jag önskar bara att det fanns ett sätt som fick tiden att gå långsammare.

Sprit- och köttchef

Publicerad 2011-02-24 19:30:50 i Allmänt,

Ja, jag mår bra. Men det har varit den segaste veckan på länge. Otroligt lång. Imorgon är det fredag. Och jag ska åka hem till Helsingborg.

Igår var det sektionsmöte och inval. Nu är jag offeciellt med i sexmästeriet. Jag är nya sprit- och köttchef. Efter invalet var det stort party tillsammans med gamla sexmästerister. Kul kul kul! Och trevligt som attans. Jag trivs som fisken. Året jag har framför mig kommer vara full av skoj. Jag vill ha min overall nu! Träffa nya människor. Gå på fest, arra fest. Och idag hade vi vårt första uppdrag. Bjuda sektionen på ärtsoppa. Slutsatsen var väl att vi gjorde rätt som gav matposten till Patrick, och inte till mig. Sexet elva kommer gå till historien! (Men ikväll har jag lyckats laga en omelett för första gången. Lycka!)

Parenting never ends

Publicerad 2011-02-21 13:47:38 i Allmänt,

Allt känns så sjukt segt. Jag kanske inte var redo för en ny vecka trots allt. Jag är helt slutkörd. Jag förstår inte matten. Kemi har jag gett upp för länge sen och mekaniken har jag lagt ner totalt för denna läsperioden. Nu längtar jag hem. Bara fem dagar kvar..

Helhelg med Julia

Publicerad 2011-02-20 22:04:26 i Allmänt,

Jag har haft den vitaste helgen någonsin. Men Jesus, det kan ha varit den mysigaste på länge! Filmkväll med fruktsallad och glass i fredags. Universeum och brottades med småbarn i lördags. Restaurang, melodifestival och pyjamasmys. Söndag betyder plugg- och städdag. Afrodans. Sånna här helger behöver jag oftare. Jag är utvilad. Och njuter varje sekund. Redo för veckan som kommer. Bring it on.








mind on hold

Publicerad 2011-02-18 10:58:52 i Allmänt,

Du är en sån person man vill spendera hela söndagen ihop med på ett café. Lösa korsord och skratta åt människorna som går förbi.

Du kommer aldrig mer vara ensam

Publicerad 2011-02-17 22:21:37 i Allmänt,

Min väntan var förgäves. Det kom aldrig något sms. Vaknade fyra imorse och kunde inte somna om. Te och apelsin i sängen. Men ja, jag kom med i sexet! Och jag är så himla glad just nu. Jag blev inte öhlchef (och jag får lov att vara lite bitter över det) men är stennöjd som sexleksak.

Dugga. Ja. Den kändes väl bättre än förväntat. Firade att den var överstökat med sushi och bio. Jag älskar sushi. Och trots att jag varit överlycklig hela dagen över det här med sexet, och att jag faktiskt kommit med i en förening, är jag på det sämsta humör någonsin. Jag skyller på PSM (som vanligt). Trött på allt. Och mitt humör skiftar för varje sekund. När jag mår såhär äter jag hjortronsylt direkt ur burken och sjuger till Lasse Lindh. Jag är så trött på mina vänner och allt vi alltid gör och allt vi aldrig gör. Jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt och köpa mig ett nytt med någon som dig.

Intervju

Publicerad 2011-02-16 20:50:13 i Allmänt,

Skitnervöst! Men nu är det över. Bara väntan på sms. Kvällen lär bli lång.. Imorgon har jag dugga i mekanik. Allt över noll poäng hade varit fantastiskt!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Publicerad 2011-02-14 18:10:54 i Allmänt,

Torsdag till lördag var jag i Linköping. Ännu en systerhelg. Lika mysig som förra. Jag kan ha världens bästa syster. Håkan, secondhandshopping, restaurang och utgång. Stressig tågresa tillbaks till Götet. Tjugo minuter hemma och sen till Chalmers. Aspkalas. Galet kul! I alla fall det jag minns. Jag ska aldrig bli så full igen. Jag lovar! Nu har jag sökt sexet. Öhlchef. Vamos a ver. Intervjun är på onsdag.

Igår gick jag och Julia till stan. Fikade hemmabakat på en bänk utanför centralen. Solen lyste. Jag längtar till våren.







Tack Håkan

Publicerad 2011-02-11 08:49:23 i Allmänt,

Villken kväll!! Konserten var helt magisk. Håkan är magisk. De nya låtarna gjorde sig helt fantastiska live. Du är snart där och Man måste dö några gånger innan man kan leva gav mig gåspäls. Håkan är som en hurricane man inte kan sätta stopp för. Drygt två timmar av dans dans dans. Jag skulle kunna skriva ett långt kärleksbrev till Håkan Hellström. Där skulle jag tacka honom för vad han betytt för mig de senaste tio åren. Det var min första konsert jag gick på, och den artist jag sett uppdräda flest gånger. Håkans låtar har tagit mig igenom de djupaste depressioner. De svåraste tider. Hans musik får mig att att skratta, gråta, vilja dansa. Det var Håkan som fått mig att drömma om äventyr till havs, långt långt härifrån. Det var hans röst fylld med längtan som fick mig att tatuera in Jag tror vi flyr rakt in i solen. Det är bland annat Håkan som fått mig att vilja flytta till Göteborg. Jag ville också bo i en stad som kunde skapa så starka känslor. En stad fylld av kärlek och hopp. Där man kunde vara säg själv, sitta i hamnen och titta på båtarna som flöt förbi. Drömma om vart dom var på väg.

Igår var helt fantastiskt. Jag vill uppleva det igen, igen och igen. Tack Håkan.

PMS och träning

Publicerad 2011-02-09 20:15:52 i Allmänt,

Haft en hemsk dag. Tror det kan ha varit årets värsta PMS-utbrott. Allt gick fel. Var less på allt. Men sen gick jag och tränade. Det var tur! Allt släppte och nu sitter jag under filten i soffan. Myser framför tvn med en kopp finkaffe. Nu ska jag bara packa också. Imorgon är det Linköping. Och Håkan Hellström.

Tisdag

Publicerad 2011-02-08 19:45:14 i Allmänt,

Mekaniken dödar mig. Som tur är åker jag till Linköping redan på torsdag. Då slipper jag tänka på det. Då ska jag dansa loss till Håkan Hellström. Min kaninimitation äger. Fråga vem som helst. Fråga Patrick. Den skrämmer bort läskiga gangstrar på Brunnsparken. Att träna är kul. Jag önskar jag kunde bo på gymmet. Äta krafttag till frukost och dansa afropowerdans som nattvisa.

Drinkar och högklackat

Publicerad 2011-02-06 20:21:08 i Allmänt,

Min helg har varit fantastisk. En riktig toppenhelg. Konserten med Tingsek var en av dom bästa. Med hundrakronorsdrinkar och högklackat kändes Chalmers längre bort än någonsin. Jag älskar att ha min syster här. Äta på resturang och shoppa. Det kändes nästan som att vara på semester i sin egna stad. Underbart!



Det snurrar i min skalle

Publicerad 2011-02-03 23:02:15 i Allmänt,

Mitt liv är platt just nu. Bara helt platt. Det känns som jag lever i en bubbla. Någon slags chalmersbubbla. Jag har absolut ingen koll på vad som händer runt om i världen, ingen koll på vad som finns i resten av Göteborg. Det finns inget drama i mitt liv. Så min hjärna hittar på massa falska känslor. Det är bara det som det är. Falska känslor. Jag har jättekul i skolan. Och jag mår mycket bättre nu än förra läsperioden. Men jag vill ha mer. Hej, jag heter mycket och jag vill ha mer! Jag längtar till våren. Så vi kan äta lunch ute i gräset. Leka på rasterna, ha lätta skor och dansa runt i kjol. Imorgon kommer Frida. Vi ska ha en systerhelg tillsammans. Det kommer bli underbart.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela