hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

to win my love

Publicerad 2008-01-31 19:41:37 i Allmänt,

idag blir jag myndig, jag ska hålla ett litet tacktal för dessa år:
Jag vill börja med att tacka mig själv som har orkat ta mig igenom alla dessa år, vare sig dom har varit tuffa eller hur roliga som helst. jag vill tacka mamma och pappa som gjorde mig för exakt 18 år + 9 månader sen! jag vill tacka min syster och alla mina vänner som har gjort den till den jag är idag. jag skulle vilja tacka sakerna som gör mig glad; musik, blommer, sommar och havet! jag vill tacka simmningen som har gjort mig till en rackare på träning. jag vill tacka bulgarien som gav mig den bästa sommaren! :D så tack, tack så jävla mycket allihop <3



hahaa (grattis till mig själv)

mind on hold

Publicerad 2008-01-27 19:18:23 i Allmänt,

idag när jag jobbade kom några småkillar. dom sa "ey yo tjejen, vi vill ha fler ringar". hur nedervärderande känns inte det? just den biten: ey yo tjejen var värst. och inte nog med det, dom var typ sex år. detta måste få ett slut! från och med nu ska alla tilltala mig SIR HANNA! det låter mycket bättre och finare. dessutom får orden mig att glänsa i några sekunder. ey yo tjejen, vi vill ha fler ringar=sir hanna, kan vi be om att få några ringar. herre jesus, man märker genast en enorm förvandling!!


det var allt från mig idag
/ Sir Hanna

to win my love

Publicerad 2008-01-26 19:30:18 i Allmänt,

livet enligt rosa är fan bäääst!


idag hade jag min debut som tränare, T11/12 var den stackars gruppen som fick genom lida ett pass med mig. men om jag ska vara ärlig, så var det faktiskt rätt skoj. och jag är en riktigt bra tränare, enligt mig själv då..

the luck you got

Publicerad 2008-01-25 22:03:34 i Allmänt,

jag ville skriva en dikt. men jag visste inte vad den skulle handla om eller hur den ska börja.
jag tror jag hoppar det förtillfälet.

imorgon ska jag vara tränare för första gången, vikarie för min kära syster
näär hon är i halmstad. jag ska vara en bra tränare, med massa teknink
och inte all för hårt pass! hoppas dom gillar det. ?!



the tivoli nästa vecka, linda!

Of all the angels you're the most divine

Publicerad 2008-01-24 20:59:14 i Allmänt,

jag önskar jag var femton igen. femton var en bra ålder. ännu inte gammal och inte heller ung. lite sådär i mitten! när jag var femton mådde jag bra. jag hade helt underbart roligt i skolan och allt klaffade perfekt! jag minns den blå soffan på PeterSvenskolan. "emil har stop i systemet" det var en härlig tid. jag önskar jag var femton igen. femton var en bra ålder!




 

holy love 
  

dom som försvann

Publicerad 2008-01-23 21:52:42 i Allmänt,

och du tror du vet allt? absolut allt, och alla andra är helt dumma i huvudet?
ibland känns det så iaf, du och dina spydiga kommentarer! jag är trött på detta nu.
men du, vi gör så här: om tio år ringer du mig, så ser vi vem som lyckats i livet!




hallå? jag är snart aaaarton, då ska jag & linda ut och festa <3

how we walk

Publicerad 2008-01-21 21:31:05 i Allmänt,

idag såg jag solen för första gången på väldigt länge! sen var vacker och lyste starkt. nästan så jag fick ont i ögonen. jag gick till sneella optiker som fixa linsor till mig! äntligen. nu är näsan fri från glasögonen. i skolan hade jag riktigt roligt. det kaske inte är många som vet detta, men jag har sjukt bra humor! haha (:


ha det fett

dom som försvann

Publicerad 2008-01-19 16:57:58 i Allmänt,

igår var det p3 guldgala, riktigt bra! timo vann såklart guldmicken och joooel var med på tv. säkert vann ett pris, hon är riktigt bra, och maia hirasawa vann årets nykommling. hon ser så snäl ut (:

nu kollar jag på döda poeters sällskap :*




Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

something not sunlight

Publicerad 2008-01-18 17:38:52 i Allmänt,

vilken vecka, vilken vecka! nu är den slut och vi skänker ett litet tack till gud. idag hade jag ett matteprov på derivata, hoppas jag inte får g på detta iaf. MVG <3  I måndes fyllde linda år, och i onsdes var vi hos alex och fira, typ. så idag var det altså prov och redovisning. det var lite mysigt ;) sen kollde vi på sån musikal på nick, dom var sååå duktiga att jag nästan började gråta..

how we walk

Publicerad 2008-01-11 17:58:34 i Allmänt,

idag prata jag med ellen i telefon med ellen, då plötsligt jag gick in i bildörren och mina glasögon gick sönder. inte mer med det, jag åkte iväg till optiker och snälla ricky fixade! så nu har jag också beställt tid för att skaffa linser. bra va? så nu kan jag gå in i hur många dörrar jag vill ;)


på drift

Publicerad 2008-01-08 20:02:15 i Allmänt,

idag var trion åter samlade<3

min körlektion idag var den första av sju som har varit faktiskt varit rolig. min lärare gav mig inte en enda utskällning. han är snäll egentligen, men han gömmer det bra måste jag säga!

how we walk

Publicerad 2008-01-04 22:48:02 i Allmänt,

idag tog jag bussen till stan där jag mötte nini & jeni för en fika på ebbas. och efter en runda på stan åkte vi hem till mig där vi beställde hemkörning av pizza. vi kollade på the gauridan och helens små underverk :) det var riktigt mys, längesen det var ppp samlade. jag älskar er tjejor<3



"i dont understand you"

and why would you?

and why would you?

Publicerad 2008-01-03 21:21:26 i Allmänt,

idag har jag varit i lund med la familia. shoppade svarta jeans, gula öronhängen och en lila väska med en rosett. jesus, jag är ju helt kär i den väskan och jag ska ha på mig den varje dag. senda var vi på centersyd men då var mina pengar slut för länge sen så där blev det inga affärer. och inte får jag någon lön i slutet av januari heller bara studiebidraget ich det går till avbetalningen för datan.

p&l närmar sig :D jag och angelica kommer ha jätteskoj med barbara! vandrarhemmet är bokat och snart ska jag också köpa biljetten. sen är det bara vår härliga bussbiljett som ska bokas. en buss som kommer ta år för att komma till dalarna! men hej, det är det värt!!



take no heroes

one blood

Publicerad 2008-01-02 13:58:35 i Allmänt,

idag är det den andra januari. idag kommer ninni hem. idag ska jag träffa alex. idag ska jag träna. idag har jag kollat på scrubs hela morgonen. och nu just nu lyssnar jag på the hives. dom är bra. vi ses <3

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela