hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Stuck in zombieland

Publicerad 2010-08-25 17:19:15 i Allmänt,

Inskriven på Chalmers. Nu känns det bra. För att fira kollade faddergruppen på Zombieland och mysde. Men in i salen kom zombiemonster och vi sprang runder i kemihusets alla gångar som galningar. Ut i spöregnet och in i en tågvagn där det hölls en överraskningssittning. En helt totalt galen kväll som slutade i något som kan vara årets värsta fylla. Så himla pinsamt, så jäkla roligt!

Imorse kände i alla fall jag mig som en zombie. Skolan började klockan åtta.

Haga

Publicerad 2010-08-23 20:41:36 i Allmänt,

Fast det har börjat regna i Göteborg, känns plötsligt staden lite ljusare. Haga, mina vänner. I fortsättningen är det där ni kommer hitta mig.

Göteborg

Publicerad 2010-08-23 13:49:21 i Allmänt,

Känns hur konstigt som helst att vara hemma mitt på dagen. Skolan är slut och kvällens nolleaktivitet verkade inte vara så festlig. Jag borde gräva ner mig i böcker för att repetera lite, men som vanligt hamnade jag istället vid datorn. Trots jag bara varit här en vecka har jag sett besvikande lite av resten av Göteborg. Jag har blivit indragen i Chalmerslivet totalt. Jag trivs, missförstå mig inte nu, men jag hade trott det skulle vara lite annorluna. Jaja, vad kan man förvänta sig av några få dagar? Jag menar, vi har ju fem år på oss. Nu ska jag njuta av solen. Vi hörs snart igen.

Puss

Luften bor i mina steg

Publicerad 2010-08-20 22:21:39 i Allmänt,

Lugn vänner. Göteborg har inte dödat mig. Inte än i allla fall. Jag har varit Chalmerist i fyra dagar. Och hittills är det sjukligt kul. Har fullt upp med skola och nollning. Denna vecka har jag knappt spenderat någon tid i min lägenhet. Att vara i skolan från åtta på morgonen till sent sent sent på kvällen är en baggis. Göteborg är inte alls som jag tänkt mig, men hur jävla bra som helst ändå. Helgen bjuder på festligheter och annat skoj. Det kan inte bli mycket bättre än såhär..

Himmel blå, himmel blå

Publicerad 2010-08-15 12:11:29 i Allmänt,

Jag gick ut för att hitta snabbaste vägen till spårvagnshållplatsen men gick vilse. Nu har jag skoskav på båda fötterna. Det är varmt i Göteborg.

En till himmel

Publicerad 2010-08-14 19:23:06 i Allmänt,

Det är första kvällen jag är ensam i nya lägenheten. Min egna lägenhet. Allt är precis som jag vill ha det. Här kommer jag trivas. Så nu sitter jag här vid skrivbordet, med världens utsikt. Jag drömmer mig bort. Göteborg är stort.

Dagen då du försvann

Publicerad 2010-08-09 23:38:30 i Allmänt,

Åh nej, jag har svårt att hinna med i all uppståndelse. Alla saker är i en stor röra och jag hittar inte ut. På fredag flyttar jag till Göteborg. Ljuva Göteborg. Livet kommer aldrig mer bli det samma. Precis som svenskarna utvandrade till Amerika förr i tiden med drömmar om ett paradis, precis så drömmer jag om Göteborg. Det känns som att det är staden för mig, som att jag passar bättre in där. Jag packar ner 20 år i flyttkartonger och fortsätter drömma..

A beautiful dream

Publicerad 2010-08-09 00:22:13 i Allmänt,

Jag har haft en underbar vecka i Lainio. Tiden har jag mest spenderat i skogen. Vi plockade blåbär och hjortron. I norrland lever jag i fantasins värld. Där dansar älvorna i den tjocka morgondimman, midnattssolen smeker blommorna till sömns och djuren sjunger sånger i kör. Jag hade kunnat gömma mig där förevigt...

Det snurrar i min skalle

Publicerad 2010-08-02 16:17:24 i Allmänt,

Sommaren är nästan slut. Timbuktu & Timo Räisänen samlande en massa fulla bönder och fjortisar på Helsingborgsfestivalen. Jag befinner mig drygt 12 mil utanför Kiruna, i en liten by utan människor och bara massa mygg. På måndag får jag nycklarna till lägenheten. Göteborg. Jag har redan 6 myggbett på insidan av låret. Klänning är inget bra alternativ att bära i Norrland. Möbler, packa, kläder? Vart tog tiden vägen?

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela