hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Tisdag

Publicerad 2009-06-30 20:51:21 i Allmänt,

Ohoj folket!! Jobbat idag igen. Vet inte hur många gånger jag sagt "man får inte hoppa". Jag är helt slut i huvudet och imorgon är det på det igen! Fast då är det min tur att sitta i kiosken. Smita undan solen ett tag.

Och jag har fortarande inte anmält mig till Spanien. Jag vet vad ni tänker, det var hundra år sen jag sa NU ska jag anmäla mig. Men jag har inte fått tummarna loss. Fuckfuckfuck!!


Det är varmt. Jag dör lite grann.

måndag

Publicerad 2009-06-29 23:40:28 i Allmänt,

Idag skulle vara min sovdag. Skulle vila ut mig ordentligt eftersom jag, de senaste dagarna, sovit väldigt dåligt (jag skyller på värmen). Och visst, jag sov till klockan halv elva och kom inte upp ur sängen förrän en halvtimme senare. Några minuter senare ringer iallafall telefonen! Det var dags för mig att göra en insats för samhället. Så jag började jobba klockan ett, slutde sju och sen nästan direkt till träningen. Det var rätt så skönt med träningen sådär efter en svettig dag ute i solen. Och desutom fick jag träffa Sarah..


Godnatt

söndagsmys

Publicerad 2009-06-28 23:35:39 i Allmänt,

Jobbjobb och solsol. Finns det något bättre? Tror inte det! Speciellt inte när man jobbar utomhus hela dagen. Så jävla gött. Efter jobb träffade jag Linda & Alexandra. Köpte pizza som vi åt på gröningen och mysde i den varma sommarkvällen. Fan var jag tycker om dom! Bara för vi är dom bästa..







Nu har jag hosta!

Godnatt

lördagsmys

Publicerad 2009-06-27 16:38:56 i Allmänt,

Idag har jag träffat Jenny Bus. Så himla skönt, har saknat henne en massa!! Vi mysde i hamnen tills flugor anföll oss. Då hoppade vi till stan istället och tittade i affäer.

stronger than jesus

Publicerad 2009-06-27 00:12:38 i Allmänt,

Kom nyss hem från underbara Göteborg. Var på Liseberg med Frida & mamma och såg A Camp. Supermysig konsert ute i solskenet. Det kan inte bli mycket bättre än så? Plus att Nina Persson är nog världens snyggaste människa och sjunger som en gudinna!

Den 11 juli är det på det igen. Yesyesyes!!


Pusshej

Soliga Malmö

Publicerad 2009-06-24 00:01:28 i Allmänt,

Tidigt imosre åkte jag och sis till Malmö för en härlig shoppingtur. Trots att budgeten var hård och vi hade stora krav på vad vi fick inhandla, blev vi lite smått galna när vi väl kom ut där. Köpte en massa bra-att-ha-saker som en tröja från Cheap Monday, tre bikini toppar så jag har stor valmöjlighet på Spaniens stränder och ett par nya brillor från Monki (likadana som jag köpte tidigare, men  som gick sönder i Turkiet). Under dagens utflykt fick vi även se Tingsek komma förbi farandes på sin gamla cykel. Supersnygg som vanligt!!!!




mr right

Publicerad 2009-06-23 00:14:11 i Allmänt,

Jag vill ha en man som kan spela en låt för mig på gitarr samtidigt som han tittar mig djupt in i ögonen. Jaja, nu vet jag vad ni tänker; "Fortsätt drömma Hanna!" Och det är exakt vad jag kommer göra..

spanien

Publicerad 2009-06-22 23:53:17 i Allmänt,

Förra veckans mål var att anmäla mig till Spanien. Dock har jag inte lyckats. Lappen är typ ifylld och datumet bestämt, vet egentligen inte riktigt vad jag väntar på nu.. Jaja, DENNA veckans mål blir att verkligen skicka in blanketten!!

Ha det fett

förkyld

Publicerad 2009-06-19 12:29:07 i Allmänt,

När jag är förkyld får lock för öronen, ni vet precis som när man flyger? Hör nästan ingenting! Helt mysko..

(i brist på annat)

Publicerad 2009-06-19 00:16:17 i Allmänt,

Jag vet vad ni tänker! "Hon där Hanna har inget bättre för sig, så hon skriver tonvis med inlägg på sin blogg istället" Och ja, lite så är det faktiskt! Min tv på rummet fungerar inte, och jag som måste ha ljud på i bakgrundenför att kunna sova. Inget att göra och hela familjen har redan somnat. Så vad ska jag göra om inte skriva helt ointressanta inlägg för er att läsa  liksom? Haha.

Ångesten börjar krypa allt närmre. Ångesten inför framtiden. Har hunnit ändra mig hundra gånger om Spanien redan. Men är nu säker på att jag åker, anmälan är under ifyllnad och ska snart skickas in. Jag menar, hellre plugga i Spanien där jag samtidigt kan ligga på playan än att vara arbetslös i Sverige? Ja, tack!!

Pratade med min turk idag på  msn. Han kallade mig ängel och sa att han saknade mig. Supersött, jag vet! Men jag är krigare, och vi kommer knappast träffas igen..

torsdag

Publicerad 2009-06-18 23:36:40 i Allmänt,

Jaja, jag är fortfarande superförkyld! Men idag har jag tagit en runda på stan med Angelica. Vi fikade, mös & blev till och med intervjuade av Lokal Tidningen. Så glöm inte titta på onsdag, där kommer vara en riktig het bild av mig när jag är förkyld i näsan!! Angelica har blivit vuxen och skaffat både man och lägenhet (jag är inte alls avundsjuk). Ikväll har jag också hunnit med en promenad med Tammi och hennes hund. Nästan två timmar var vi ute och vandrade i den kalla sommarkvällen. Vet inte hur jag ska klara mig utan den människan i flera månader! KATASTROF!!

Imorgon är det tydligen midsommar! Ska hoppa på tåget till Linda. Kommer bli skitkul!



Ha det fett, typ..

sjuksjuksjuk

Publicerad 2009-06-17 19:28:24 i Allmänt,

Fem dagar sen studenten. Jag är jätteförkyld och måste stanna inne. Fast idag har jag varit på badet och hälsat på och sedan har jag legat ute på altanen och sovit i solen. Tack Jesus för det fina vädret! Jaja, jag hatar att vara sjuk. Huvudet slutar aldrig snurra.


pusspuss

the new boy

Publicerad 2009-06-16 17:43:37 i Allmänt,


Take the words on your way
I don't waste the things I say
when in doubt fuck the world
forget all the things you've heard






fyra dagar

Publicerad 2009-06-16 16:55:44 i Allmänt,

Idag har det gått fyra dagar sen studenten! Jag har fortfarande inte riktigt fattat att skolan är över. Nu ska vi klara oss på egen hand i samhället. Hjälp!! I lördags var en riktig seg dag, la i sängen till klockan tre typ. Åt lunch med Linda i söndags och träffade Ernie på eftermiddagen. Igår mös jag med Ellen på nya favvo-fiket i stan. Nu när jag äntligen har tid ska jag träffa alla som jag inte hunnit med innan!



STUDENT 2009

Publicerad 2009-06-14 14:53:00 i Allmänt,

Studenten var helt underbar!! Tacktack alla snällisar! Lovar att dra hela historien så fort jag orkar.. Men de närmsta dagarna ska jag bara njuta (och ha ångest över framtiden).


NV3A shalalalala




studentfest på swea

Publicerad 2009-06-11 21:07:57 i Allmänt,

Gårdagen var helt galen! Har inte haft så kul på väldigt väldigt länge. Började festandet på Tapaz med shots tillsammans med Linda, Alex, Kit & William. Drog vidare till Swea där det var fullt ös medvetslös! Bara för att vi är bäst på att dansa vid stripp-stången.


Imorgon smäller det!








onsdag

Publicerad 2009-06-10 16:26:15 i Allmänt,

Yeahyeahyeah! Idag är det party-time på Swea. Och ute regnar det satan i det! Pepp? Nja, till 75% kanske, men det lär väl öka. Idag var det klassmys hemma hos vår lärare och imorgon kommer massa barn hem till mig. Vi ska klä släpet och göra det massa fint med lakan där det står "NV3A ROCKAR FETT!" Haha, kanske inte riktigt så, men samma budskap liksom.


2 dagar kvaaar!

tisdag

Publicerad 2009-06-09 20:57:14 i Allmänt,

Studentveckan är igång! Idag var det bowling på tapeten och imorgon blir det Swea. Partyparty!! Typ 3 dagar kvar, helt sjukt!


adios amigos

Turkiet!!

Publicerad 2009-06-08 20:49:15 i Allmänt,

Nu är jag hemma!! Har haft en helt sjukt underbar vecka i Turkiet tillsammans med Linda. Sol, bad och massa turkar. Haha! Det finns inget bättre sätt att fira studenten än med en veckas semester.

kolla fler bilder på bdb..




Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela