hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

vänner emellan

Publicerad 2008-09-26 18:38:13 i Allmänt,

Jag saknar oss, allt vi brukade göra och allt vi varit med om. Borås 05&06 och Bugge 07.  Vi har minnen för livet tillsammans. Jag älskar er :*

tro och tvivel

Publicerad 2008-09-26 09:13:13 i Allmänt,

 Frida kommer hem ikväll och imorgon ska vi se Håkan Hellström i Lund! Jag har inte hämtat mig från all trängsel som uppstod förra helgen så jag tror inte ni kommer se mig längst fram vid scenen imorgon..

None

kick it up

Publicerad 2008-09-20 14:29:49 i Allmänt,

Igår var det helt galet! Först stressade jag & Angelica till en aukustisk spelning och skivsignering med SPF på Folk & Rock. På kvällen var det dags för den äkta varan. Vi gick till Tivoli och så bandet igen. Publiken bestod mest av fjortonåriga skrikande tjejor, mitt under konserten utbröt det till och med ett mindre catfight i publikhavet. Mitt liv passerade i revy eftersom jag hade lyckats ställa mig precis brevid dem. 
     
Efter några svettiga timmar var Angelica tvungen att gå hem och istället mötte Ninni upp mig utanför Tivoli. Det var dags för en ordentlig sväng om på dansgolvet. Och Jesus, som vi dansade! I slutet av kvällen lyckades jag också skämma ut mig totalt inför Sugarplum Fairy. Nu hade jag förvandlats till en av dom skrikande fjortonåringarna. Jag var nog snäppet värre eftersom jag var den ända i lokalen som hoppade och pekade på bandet när dom kom in genom entren. Men dom försvann snabbt och det blev dags för Ninni och mig att åka hem.

Jesus, vilken kväll!

bring danger to me

Publicerad 2008-09-18 08:42:26 i Allmänt,

Idag är det torsdag. jag gillar inte torsdagar. Man längtar så mycket efter fredagen att torsdagen känns som en evighet. Imorgon är det en speciell dag. Det kan inte ha undgått många att Sugarplum Fairy kommer till stan. Igår kom deras skiva och jag har redan lyssnat in alla låtar flera gånger om. Bara 31 timmar och 48  minuter kvar till signeringen på F&R.


peace

mind on hold

Publicerad 2008-09-15 22:20:20 i Allmänt,

De flesta har nog märkt att jag tagit en paus i bloggandet. Orsaken är så enkel att jag inte haft nått att skriva om. I fredags åkte jag till Linköping med mamma, pappa, mormor &morfar. Vi hälsade på Frida i hennes lägenhet och åt billigt godis från Cloettaboden. Det känns lite konsttigt att inte ha henne hemma, värst är det när man dukar bordet till bara tre personer.

Idag hade vi Råbban som tränare. Jag kom på anledningen till varför jag ville sluta simma och nu är jag totalt slutkörd! Känns jättebra, verkligen! Nu längtar jag bara till helgen..


adios amigos

hopplös

Publicerad 2008-09-08 09:18:47 i Allmänt,

du skrev dom fulaste orden du kan
hela väggen såg ut som fan
allt var stavat fel
blev någon imponerad?


Jag är något trött på mig själv just nu.

balder

Publicerad 2008-09-06 19:40:14 i Allmänt,

I torsdags var massa barn från TB i Göteborg. Vi var på kärnkraftverk där alla höll på att somna efter två timmars föreläsning. Vid fyra var vi på Liseberg. Åkte massa karuseller och blev blöta i flum rider. Det var riktigt roligt!

Kampen är, som de flesta vet, i full gång. Just nu känns det riktigt bra och jag är peppad till tusen. Kroppen är matt av träningsverk, men jag ska inte ge upp! Denna gången ska jag visa alla att det är på riktigt.


ibland gör man rätt, ibland gör man fel

det gör inte ont när hösten kallar

Publicerad 2008-09-01 16:00:05 i Allmänt,

Idag är det den 1 september och höten är offesiellt här. Men ändå känns allting så lätt, skolen skiner och projektarbetet går framåt. Igår träffade jag Maria och Lina som jag jobbade med i sommras och jag köpte årskort på Friskis&Svettis. Idag började jag skolan 14.50, min ända lektion varade i 25 minuter sen åkte jag hem igen. Ikväll är det träning. Det känns helt underbart nu när nästan hela gamla t2 är samlade.


så länge du är med mig

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela