hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Klädchock

Publicerad 2010-06-29 22:39:30 i Allmänt,

Av ren panik över att alla mina shorts i garderoben från förra året var förstora tog jag, Frida & mamma bilen till Ullared (nu ljög jag, det har varit bestämt länge). Iallafall ledde detta till ett par jeansshorts och lite annat smått. Sen dissade Linda mig & en öl på gröningen framför en kille. Ren vänskap? Haha.

Imorgon åker jag till Kiruna i några dagar. Tillbaks på lördagkväll. Då blir det PARTY!!

Jag letar febrilt efter lägenhet i Göteborg. Det verkar vara omöjligt just nu. Har ni lediga lägenheter på lut kan ni väl höra av er? Det skulle varit djupt uppskattat.

Himmel blå, himmel blå

Publicerad 2010-06-28 23:27:26 i Allmänt,

Var på stranden idag med syster. Love it. Nu är jag bränd som en bulle. Kaffe i hamnen är något av det bästa som finns. Jag vill ha Håkan-sommar. Med massa musik och sena kvällar på gröningen.



Årets första dopp och tomatbränna

Publicerad 2010-06-24 23:31:02 i Allmänt,

Idag var en sådan dag. En underbar dag. Jag satte Håkan Hellström på repeat i hörlurarna och cyklade till stan där jag mötte upp med Alexandra och Linda.
Vår strand-dejt resuterade i årets första dopp. Underbart.




(Ack, satan. Fler bilder kommer. Min dator har pajjat)

Frozen yoghurt

Publicerad 2010-06-23 22:42:53 i Allmänt,

Micke är hur festlig som helst. Han gör jobbet till en dans. Men nu fryser jag. Jag ligger under täcket för att få liv i mina blåa tår igen. Varit i hamnen och ätit glass med Alex, Linda & Elle. Supermys. Imorgonbitti är det spining. Jag är ledig. På fredag är det midsommar. Som jag längtat. JORDGUBBAR FÖR TUSAN!

Puss

Tommy-Gun

Publicerad 2010-06-20 03:52:22 i Allmänt,

Klockan är tio i fyra. Jag är hemma från en kväll jag vill glömma så fort som möjligt. Men hade himmelens kul. Fylla & dans hos Alex, halva skaran till Vinylbaren, köpa nybakta bullar på vägen tillbaks till Alex och sen hem. Nu ligger jag i sängen och skriver detta. Nice? Nej, men ni får se bilder imorgon. Jag lovar att lägga upp dem. Allihopa (av dom som blev snygga på mig). Vin är bra. För hälsan och psyket och hjärtat.

Pusshej, jag älskar mina vänner

Jag är kärleken

Publicerad 2010-06-18 23:11:56 i Allmänt,

Jag lyssnade på låten Jag är Kärleken idag på väg till jobbet. Det var minst hundra år sen jag hörde den sist och alla minnen kom flygande tillbaka från den sommaren. Det var sommaren tvåtusensex. Jag, Ninni, Jenny & HellasHanna i Borås. Oslagbara.

Kärlekssång

Publicerad 2010-06-18 23:07:32 i Allmänt,

Ja, jag vet. Och alla klagar. "Det är våra skattepengar! De snor våra pengar". Well, I don't care. Det kungliga bröllopet mellan Victoria och Daniel får mitt hjärta att smälta. De älskar verkligen varandra, det syns lång väg. Hela Sverige har fyllts av kärlek. Underbart. Historien om en enkel pojke från förorten som får sin prinsessa har fått mig att börja tro på att den rätta finns för oss alla.

Deprimerande blogginlägg

Publicerad 2010-06-15 23:11:17 i Allmänt,

Hallå Alexandra. Jag är inte alls det deprimerad i min blogg. Men ibland måste man få beklaga sig. Och varför inte här? Jag menar, det är väl därför man skaffar blogg? Haha.

Koffeintabletter, i love you

Publicerad 2010-06-15 09:26:28 i Allmänt,

Någon spiller ut champange på bordet. Det blir trehundra kronor, tack.
Koffeintabletter är mina nya vänner. De hjälper mig att hålla mig vaken när jag är trött.
Årets sommarlovsmogon suger.

Puss

I can't help it

Publicerad 2010-06-14 16:14:48 i Allmänt,

En timmes powerwalk med Tammi. Finns det något bättre än att kombinera träning med umgänge? I don't know. Vi har schemalagt våra aktiviteter den kommande veckan. Arbetade kvinnor i vår ålder måste planera för att få ihop vardagen. Haha. Det lär bli fullt upp som vanligt.

Nu kallar sängen. Dags att vila upp sig inför ännu en natts arbetande i Båstad.

Det snurrar i min skalle

Publicerad 2010-06-13 03:24:54 i Allmänt,

Ännu en natts jobbande. Jag börjar bli bra på det här. Frustrerad till max. Förlåt, men jag vill inte jobba varje dag. Pengar, ja. Men fritid? Vad sägs att sluta som simtränare? Ja, snart. Snart.

Letar lägenhet för fullt. Vill flytta. Jag vill. Till Göteborg, älskade Gteborg. Jag tror detta kommer bli hur bra som helst. Jag drömmer om avenyer och paraplyn. Inte många veckor kvar. Jag längtar. Men ändå inte. Lite sommar först hade inte skadat.

Imorgon är det jympa, jobb & mys. Om en vecka är det stort party på gång. Storslagna saker kan hända. Vem vet vad? Bara Gud vet.

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är inte trött. Det snurrar i min skalle.

Downside up

Publicerad 2010-06-12 03:04:56 i Allmänt,

Hemma från jobb. Jag har vänt på dygnet. Uppe på natten, sover på dagen. Imorgon bitti börjar jag jobba klockan tio. Det ser vi fram emot (?!).

when what you got is not enogh

Publicerad 2010-06-11 11:42:45 i Allmänt,

Rädslan tar över, och jag hinner inte glädjas av det jag egentligen har uppnått. Jag blir inte nöjd. Jag har alltid trott att lyckan ska komma med tiden. Ju smalare man är desto gladare. Men nu vet jag inte längre. Kanske det inte stämmer alls. Jag vet verkligen varken ut eller in..

Friends forever

Publicerad 2010-06-11 00:13:15 i Allmänt,

Hemma från dejten med Linda. Tog en långfika på Mezo och sedan bio. Såg Sex and the City 2. Jag har saknat henne. Nu ska vi ha en sjuhelsikes sommar. Eller vad säger ni? Var tusan tar solen vägen? Jag är trött på regnet.

Imorgon är det exakt ett år sen vi tog studenten. Katastrof. Ingen annan som börjar känna sig gammal?


Vad spelar det för om vi blir 60 eller 100

Publicerad 2010-06-09 22:25:40 i Allmänt,

  • Jag tror jag har gått in i väggen. Är trött som tusan. Inte ens träning kan få mig på bättre tankar. Jag tror jag jobbar för mycket..
  • Linda är äntligen hemma från Amerika! Imorgon ska vi träffas. Dricka kaffe, prata skit och gå på bio. Love it!
  • Vädret suger! Jag menar, vi är tio dagar in i juni och det är svinkallt ute. Var är sommaren?!?! Jag vill till stranden och använda sommarkläder.
  • På måndag börjar sommarlovsmorgon. Får inte missas!
  • Grey's Anatomy är jättespännande. Trodde nästan jag skulle kissa på mig. Kan inte vänta på fortsättningen nästa vecka.
  • Nu har jag har gått ner femton kilo sen jag började med mitt mission. Att pröva kläder i två till tre storlekar mindre skänker lycka och välbefinnande. Dock är jag dödsrädd för att gå upp allt igen.

 

Jobb och härliga återseenden

Publicerad 2010-06-08 23:19:10 i Allmänt,

Så. Nu har jag jobbat en dag till. PENGAAAR! Frida kom hem idag. Vi gick till Mezo med mamma. Ni kan aldrig gissa vem som ringde mig ikväll? Maira! Min förra jobbarkompis och spinvän. Hon är hemma från ett års arbetande i Colombia. Vi tog en fika på stan och prata om allt som vi varit med om under det senaste året. Underbart!

Puss

Beeing alone

Publicerad 2010-06-08 10:53:03 i Allmänt,

Nu har jag vaknat till liv igen. Nästan i allfall. Något säger mig att hela denna veckan kommer bli hektisk. Jobbade natt och kom hem runt halv fyra imorse. Faktiskt var detta första natten jag varit hemma ensam (spanien räknas inte, ett stort hus är värre än en lägenhet). Men jag klarade ju mig helskinnad. Som tur var har jag en mamma & en syster som väcker mig halv elva så jag inte kommer försent till nästa arbete.

Puss

Solande strålsken

Publicerad 2010-06-04 09:34:56 i Allmänt,

Det är solande strålsken ute. Imorse var jag & N på spin kl 7.

De närmaste dagarna kommer jag ha fullt upp. Jag jobbar natt som dag och har fått planera in sov-tider så jag klarar av mitt hektiska schema. Jag går in i trans nu. Vaknar någongång mellan tisdag & onsdag. Synes mannar.

Jordgubbar

Publicerad 2010-06-03 16:12:13 i Allmänt,

Idag styrde jag & Ninni cyklarna till stan. Stannade på torget och köpte jordgubbar och sedan vidare till gröningen. Mysfaktorn var hög.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela