hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

when it's all over

Publicerad 2009-02-22 21:06:25 i Allmänt,

Åh, imorgon är lovet över! Lite blandade känslor vilar över det hela. Skitskönt med lov, jag vet! Men jag är en pluggis! Jag måste få något gjort. Som tur är så är det kortkort dag imorgon. Dagens ända lektion börjar tjugo i två och slutar strax innan tre. Rätt så najs?

Veckan kommer nog annars bli fullspäckad. På tisdag har jag möte med Linda på Ebbas och sen träning. Onsdag gitarrlektion. Torsdag träning och på fredag utgång(?).  Lördag träning, kusin-kalas och maskerad hos Angelica. Söndag blir nog slappe-dag med lite träning och sånt mys. Ajajaj, när ska jag hinna plugga?


see you all later

sportlov

Publicerad 2009-02-21 18:19:02 i Allmänt,

Hej! Nu är sportlovet snart slut. Ni flesta vet nog att jag reste till farmor i lördags och ja, det var som vanligt. Ligga på soffan och lösa korsord. En och annan runda hann jag med på stan. Fast det tar inte så lång tid att gå i fyra affärer...
Klockan två på natten till lördag checkade min sjukling in på djursjukhuset så hon fick inte följa med på resan. Men nu är hon hemma och mår något bättre ialla fall. Och Frida hämtade vi upp på vägen hem så ikväll blir det Hello Saferide på The Tivoli!!

Där har ni en kort sammanfattning av mitt lov!



hoppas vi ses

lalala

Publicerad 2009-02-12 17:18:55 i Allmänt,

Jag & Angelica träffades igår utanför tivvan för att se Ellen spela inför massa människor. Fast än att Ellen spelar och sjunger som en gudinna gick hon inte vidare, vilket jag tycker är helt åtskogen. Men man ska inte hänga läpp allt för länge. Livet går trots allt vidare.. Bättre lycka nästa år säger jag bara!


<3

human

Publicerad 2009-02-11 15:39:26 i Allmänt,

Oj ja! För er nyfikna kan jag berätta att fredagskvällen var mycket trevlig! Dock saknade jag några favvo-låtar på dansgolvet. Typ Human? Dansdansdans!! I lördags kom Britta & Ellen hem till mig. Vi kollade Melodifestivalen. Det blev tidig sänggång eftersom både jag & Ellen skulle jobba klockan nio dagen efter.

Idag ska jag gå min första gitarrlektion och efter det ska jag träffa Angelica. Vi ska se när Ellen spelar på Popkorn :)


<3

måndag

Publicerad 2009-02-02 23:05:10 i Allmänt,

Idag började jag skolan tjugo i två. Trots det var jag uppe klockan tio och pluggade fysik. Fysikprov på onsdag, men jag tror jag kan det så nu vet jag inte vad jag mer ska plugga på! Jesus, jag är äkta plugghäst!

I fredags hade tydligen massa människor varit ute och det var dagens heta samtalsämne. Själv satt jag hemma i fredagskväll men massa släktingar runt omkring mig. Men jag surar inte citron över det! På fredag är det min tur. Jag och Linda ska tivoli och skaka rumpan. Bara för vi är så jävla bra på det!



adios amigos

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela