hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

En dröm

Publicerad 2010-09-29 21:50:26 i Allmänt,

Labrapporten är inlämnad. Nu kanske jag kan få tillbaks mitt liv under en vecka iallfall. Fast nu måste jag ta tag i det jag missat förra veckan och efter det är det tentaplugg som gäller. Gud, tar det aldrig slut? Gått på Chalmers några veckor men är nog redan utbränd. Humöret svänger upp och ner och jag hoppar fram längst korridoren för att bli av med all lek i benen.

Idag tog jag en kväll med musik och te. Underbart.

Helgen i Kiruna var galet vacker. Sorglig, men vacker. Hösten i norrland är som en färgexplosion. Jag älskar att gömma mig skogen, plocka bär, glömma alla bekymmer och bara leva.



(fler bilder kommer när min dator inte segar)

Söndag

Publicerad 2010-09-19 15:29:53 i Allmänt,

Är det okej att längta till skolan? Chalmers är underbart. Tjoho, ge mig måndag!

Mamma & pappa var här i helgen. Nu är jag mätt, min tv funkar igen och min kyl och frys är full. Kan det bli bättre? Plugg och tvätt som väntar ikväll.



Don't look back in anger

Publicerad 2010-09-18 10:29:06 i Allmänt,

Ibland kan killar vara riktiga fiskhuvuden som ger mig mentala ryck. Men jag klandrar dom inte. Tjejer kan vara exakt likadana. Så jag skulle vilja ta tillfälle i akt och be om ursäkt. Förlåt killar om jag någonsin gjort er förvirrade, eller om jag har orsakat er några mentala ryck. Förlåt så mycket.

Smile

Publicerad 2010-09-17 14:10:08 i Allmänt,

Jag har börjat tvivla på om civilingenjör är för mig. Jag har ingen motivation till att sitta i skolan mellan åtta och fem. Jag har inte motivationen till att ta in nya saker. När jag sitter på lektioner drömmer jag mig istället bort, drömmer om Cadiz och andra äventyr. Jag har inte lekt av mig än. Man kanske skulle ha börja jobba direkt istället? Fast ett nio till fem-jobb känns inte heller lockande. Jag vill bara ha roligt och njuta av livet.

a cadiz way of life

Publicerad 2010-09-13 14:47:38 i Allmänt,

Det är över ett år sen jag flyttade till Spanien. Tiden flyger. Jag saknar det. Stränderna, vännerna, festerna & värmen. Allt var mycket lättare. Cadiz forever.



Jag är en vampyr

Publicerad 2010-09-12 20:17:33 i Allmänt,

Paniken börjar komma krypande. Jag vet att jag säkert överdriver, men jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Jag vet inte varför det blev så här.

Fanfanfan, det skulle varit du

Skojar du med mig?

Publicerad 2010-09-12 11:33:28 i Allmänt,

Nollningen är över. Jag kan knappt tro det. Detta kan vara fyra av de roligaste veckorna i mitt liv (min faddergrupp är bäst). Dags att förstå hur Chalmers verkligen fungerar. Skrämmande, jag vet.

Helgen var galen. Balen var underbar och gårdagen var totalt flippad. Mumma kardemumma, jag älskar kfkb.

Medan jag faller

Publicerad 2010-09-07 08:49:51 i Allmänt,

Göteborg är stort, skrämmande och alldeles fantastiskt. Jag trivs här, i min lägenhet och på chalmers. Skolan har blivit ett hem. Skit i att det är sovmorgon, jag är i skolan tidigt ändå. Bara några dagar kvar på nollningen (suger fett). Ikväll är det sittning. Kan man börja få lite rutiner i vardagen sen? Gud, jag hoppas det.

Chalmerist, javisst!

Uppdatering

Publicerad 2010-09-04 09:16:43 i Allmänt,

Jag har verkligen blivit dålig på det där med uppdatering. Fast eftersom jag inte spenderat mer tid i min lägenhet utöver mina sömntimmar är det sjukligt svårt. Denna helgen är jag helt fri från Chalmers (förutom lite plugg inför testet på måndag. Oh fuck!). Det är bara en vecka kvar av nollningen. Jag älskar nollningen.

Och just det, jag har fått en vän från Malmö. Igår var vi på konsert. Kristian Anttila och Hästpojken sätter varenda hjärta i brand.


Väcktes av telefonen imorse. Helvete, vad detta suger! Jag vill hem till Helsingborg. 
Ett långfinger åt döden
.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela