hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

when you were young

Publicerad 2008-12-29 23:18:45 i Allmänt,

Igår befann jag mig på PPP-konferans hos Ninni. När Kruse kom hoppade vi i min bil till Bomb och åt. Sen körde vi till Bogarts där vi spenderade ungefär femtio timmar för att bestämma vilken jäkla film vi skulle se. Eftersom vi inte kunde enas blev det två filmer, What happens in vegas och 27 dresses. Väl tillbaka i Ninnis hus kollade vi på filmerna och spelade GH. Hoho, jag har verkligen saknat dom där tjejerna!

:*

i'm no superman

Publicerad 2008-12-27 23:50:15 i Allmänt,

Ave trogna bloggläsare! Hoppas att alla haft en fantastisk jul. Det har jag iallafall haft. På julafton var jag som vanligt hemma hos mormor och morfar tillsammans med hela tjocka släkten och åt alldeles för mycket mat. Men jag fick min efterlängtade gitarr. Nu ska jag bara öva och öva, sen ska jag starta Sveriges fetaste band.
      Igår träffade jag Angelica. Det var några månader sen sist så det var verkligen ett väl behövt möte. Vi tog en latte på fiket och mös några timmar innan det var dags för mig att ta ett spinnigpass. Kl 11 i förmiddags träffade jag Ellen Åberg. Vi gick runder i stan och kollade in rean. Åt sen lunch på Alexandras innan vi åkte hemåt. Det var riktigt trevligt må jag säga.

Ikväll åkte Timo ur Körslaget. Det tycker jag är lite sugit, men han behöver faktiskt inte svära i tv!

Ta det piano, liksom

dance with somebody

Publicerad 2008-12-21 18:12:16 i Allmänt,

Det glädjer mig att kunna säga att jag fortfarande är en äkta plugghäst!

Det nalkas jul (eller hur man brukar säga). Idag kom Frida hem och julgranen är klädd med ljus, glitter och allt. Dagen började med att jag steg upp halv åtta för att kolla på Nalle Puhs jullov. Jag har en riktig julkänsla på gång! Äntligen..

time for me to fly

Publicerad 2008-12-19 15:16:56 i Allmänt,

Idag var det julavslutning i skolan. Jag läste julevangeliet på spanska inför 300 pers, och ja, jag var skitnervös! Hela jag skakade, vilket såklart alla såg. Efteråt gick iallafall jag och Linda på stan, köpte bl.a. Timo Räsiänens senaste skiva. Den är hemskt bra måste jag säga.


still june

Publicerad 2008-12-17 22:04:50 i Allmänt,

I looked up into the sky
I thought I catched your eye
Then you reminded me
You´re nothing to see






















bring danger to me

Publicerad 2008-12-17 21:50:29 i Allmänt,

"Kort dessförinnan, vid klockan 13.10 (igår!), ringdes enligt polisen ett bombhot in till SOS Alarm, riktat mot Tycho Braheskolan. Polis begav sig till skolan, men bedömde inte hotet som seriöst.
- Vi utrymmer inte skolan, säger rektor Malcolm Hansson."

JESUS KRISTUS!

hej monica

Publicerad 2008-12-15 13:45:07 i Allmänt,

För första måndagen på väldigt länge kan jag sitta ner utan att ha en bok framför mig eller nått annat plugg. Istället tittar jag på musikhjälpen på svt2. Där spelar dom just nu Hej Monica med Nic and the family. Min favvis! Det är nästan bud på att åka till Malmö. Speciellt imorgon när både Anttila och Tingsek ska vara där, men även torsdag då Sugarplum Fairy kommer.


<3

i'm no superman

Publicerad 2008-12-11 10:57:04 i Allmänt,

Oh gosh! Imorgon är allt äntligen över. Bara en vecka kvar i skolan. På fredag är det lussevaka hos Linda med bak, film och sånt mys.


Never as tender and never as well dressed
never as handsome and never as good in bed
never had such good taste
never as much like me
Well, there's nothing like you when you're gone

stay tuned to my love

Publicerad 2008-12-06 17:23:29 i Allmänt,

Ah! Just nu har jag bara massa mattetal som snurrar runder i huvudet. På onsdag är det nationelltprov i matte D och jag är jättenervös. Dom två senaste matteproven skrev jag G. Det betyder att jag måste få mvg på np för att kunna ha chans på det högsta betyget i matte. Och jag är pluggis så det innebär katastrof om det inte går vägen! Huhu, nu måste jag fortsätta med integralen antar jag.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela