hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Måndagsklubbem

Publicerad 2012-07-31 14:03:19 i Allmänt,

Vilken utgång. Vilken jävla utgång. På en måndag. Och jag hade dödskul. Dansade tills solen gick upp tillsammans med dom bästa tjejerna i hela Helsingborg. Tequila och bubbel. Det var en utgångskväll värd att vänta på.
 

Boom boom paow

Publicerad 2012-07-30 08:50:02 i

Igår var min sista dag på jobbet. Det har varit en fantastisk sommar. Lagom lite jobb. Härliga arbetskamrater. Gratis gymkort. Trevliga kunder. Män med muskler. Och tanken att hoppa av Chalmers har slagit mig miljoner gånger. Träning och sånt är ju det jag vill hålla på med. Men är det verkligen det jag vill hålla på med hela livet? Nej. Att bli civilingenjör är helt klart en investering.

 

Solbränd i nya kläder

Publicerad 2012-07-28 18:28:35 i

I mina nyinköpta kläder + skor kommer jag vara snyggast på gymmet i Göteborg. Motivationskick. Och tack pappa för dom bästa gener en dotter kan önska sig. Min bränna slår det mesta. Allt är på topp. Jag är på topp.

 

I love hbg

Publicerad 2012-07-27 22:52:11 i

Helsingborgsfestivalen. Fjortisar och bönder. Och så jag. Men jag gillar det ändå. Mångkulturen. Folkfesten. Och idag har jag umgåtts med dom finaste vänner. Vädret var perfekt. Imorgon börjar jag jobba halv åtta, men det gör inte mig någonting. Jag är lycklig.

 

Kurvorna på rätt ställe

Publicerad 2012-07-26 12:07:23 i

Och nu har bikinisäsongen dragit igång i Sverige på riktigt. För varje steg jag kom närmare stranden igår ökade ångesten över att behöva visa mig i bikini inför hundratals människor. Jag trodde jag hade kommer över det lite. Jag trodde att jag började acceptera min kropp. Att ångesten skulle vara så brutal kom som en överraskning.

 

Men när jag la där på stranden insåg jag att där faktiskt var fler som såg ut som mig, om inte värre, och dom verkade inte skämmas. Kanske allt handlar om självförtroende ändå. Det är sexigt när en tjej har självförtroende, sen spelar inte utseendet så stor roll? Det kanske bara jag som är så ytlig.

 

Min kropp är full av muskler (även om dom nu inte verkar vilja hamna på magen). Och jag älskar mina muskler. Imorse kunde jag faktiskt stå framför spegeln i bara bikini. Jag gillade vad jag såg. Kurvorna på rätt ställe. Och de snyggaste spirorna jag haft på länge. Muskulösa. Nu är jag på väg till stranden igen. Denna gången ska jag visa upp mig. Snygg. Stolt.

Mardröm som blir verklighet

Publicerad 2012-07-24 21:44:55 i

Det är så overkligt. När det händer så nära. En sån fantastisk människa. Som inte förtjänar det inte överhuvudtaget. Som inte lämna en enda människa oberörd. Ge inte upp. Vi tänker på dig hela tiden.

Helsingborg och Peter

Publicerad 2012-07-24 20:46:02 i

De senaste två dagarna har gått ut på att visa Peter det bästa med Helsingborg. Det har fått mig att inse hur mycket jag älskar denna stan. Just nu finns det ingen annanstans jag hellre skulle vilja vara. Hur i hela världen kunde jag en gång i tiden göra vad som helst för att komma härifrån?

 

Denna sommaren har varit bra. Bättre än förra. Jag har hunnit umgås med mina vänner mycket mer. Gjort mycket mer. Jag älskar det. Jag älskar dom. Och jag älskar hamnen, vädret, stranden, restaurangerna. Allt. Jag vill inte tillbaka till Göteborg. Att åka tillbaka till Göteborg betyder plugg. Och jag vill inte det. Jag är inte redo. Inte än.

 

 

 

 

 

Söndag

Publicerad 2012-07-22 18:31:47 i

Magen är redan mycket bättre. Och idag tog vi en utflykt till Höganäs. Åt lunch i hamnen och hade en riktig familjedag.

Magkatarr

Publicerad 2012-07-21 13:37:18 i

Idag är en sån där riktig skitdag. Trött på allt. Hatar allt. På jobbet är det dödslugnt. Ute skiner solen. Och i min mage känns det som tusen små gubbar har dragkamp. Magkatarr? Jo, men tack. Som om det skulle göra saken bättre. Och om nu det är stress som skapar magkatarr, blir man ju bara ännu stressigare av att få det. Ligger helst av allt ihopkurad med en spy-hink sidan om mig. Ungefär så dåligt mår jag just nu.

Träning, svett och glass

Publicerad 2012-07-20 17:30:24 i Allmänt,

Jag läser gamla blogginlägg från 2010 och inser att jag var mycket bättre på att skriva förr. Jag kanske rent ut av ska sluta blogga ändå.. Förlåt. Förlåt för alla inlägg om träning. Men när vädret är som det är, kan man ju lika gärna hänga på gymmet hela sommaren.
 
Idag tittade solen fram efter jag varit på det tuffaste indoorwalking-pass i världshistorien!! Passade på att göra ett benpass i trädgården. Få lite sol. Bättra på brännan. Men nu ska jag till stan och träffa Linda. Äta glass. Mängder med glass.
 

Tåhävningar

Publicerad 2012-07-19 23:45:28 i Allmänt,

"Muskel-kortet" gick inte hem. Jag tränar tydligen som en blatte. Tunga vikter ger stora muskler. Jaja, men du! Du tränar som en tjej. Jo, men så att...
 
Vilodagar är inte min grej. Alldeles för mycket energi. Hoppar runt. Känner lite för att slänga mig ner på marken och göra armhävningar tills jag storknar. Räddningen bakom receptionen blev tåhävningar tills vaderna krampade. Skönt.

Malaysia och muskler

Publicerad 2012-07-19 11:53:21 i

Åh!!! Försökte lägga upp bilder idag igen men det funkar ju inte. Blogg-appen suger. Igår var i alla fall jag, Linda och Elisabeth på en malaysiansk restaurang. Supergott och jättetrevligt.

 

Nu har jag haft sex träningsdagar i rad och det var dags för en vilodag (åh, så ofrivillig men ibland måste jag tvinga mig själv). Jag är tillbaks på jobbet. Och ikväll är det släktkalas. Varje gång känns det lite vemodigt att träffa alla igen. Det gäller liksom att ha kommit någonstans i livet sen vi sågs sist. Gått ner i vikt, skaffat jobb, skaffat pojkvän, köpt en bil, vunnit på triss. Ja, vad som helst, bara man har något att briljera med. Har redan kört "köpt-lägenhet-kortet" alldeles för många gånger. Idag blir det nog till att spänna musklerna hela kvällen. Huuuuuuuhaaaa!

Kemist javisst

Publicerad 2012-07-18 15:43:04 i

Idag kom det fram en till mig på jobbet. Han sa att serviceyrket verkligen passade mig. När jag sa att jag utbildade mig till "typ" kemist svarade han jaja, ja.... såna behövs väl också. Haha! Ja, såna behövs väl också. Det hoppas jag. Annars har jag valt helt fel utbildning. Jag trivs med mitt sommarjobb. Det gör jag verkligen. Men om jag skulle jobba skift sådana här tider resten av livet hade jag nog inte klarat vara så överentusiastiskt trevligt mot alla kunder. Jag gör nog rätt i att skaffa mig en utbildning i alla fall.

 

Igår gav sig hela familjen på att göra sushi. Det var superkul och mycket lättare än vi trott. Vi var faktiskt riktigt grymma på det där. Och jag har försökt lägga upp bilder på bloggen hela morgonen men utan framgång.

Ömma armar och bästa vänner

Publicerad 2012-07-17 14:54:43 i

Idag är jag ledig. Men trots det, och trots träningsvärk i både lår och armar, tog jag en vända till gymmet. Lite cross fit-inspirerad träning med Frida + ett pass body pump. Nu mår jag bra. Jag har gett upp det där med att bli smal. Istället satsar jag på muskler. Skulle vilja ha lite mer "don'tmesswithme"-armar. Hihi.

 

Efter träningen promenerade jag och Ninni hem tillsammans. Vi har inte setts på över en vecka. Hade massa att prata av oss om. Och jag vet inte hur det kommer gå utan henne när jag åker tillbaks till Göteborg och hon till Stockholm.

 

Det regnar ute. Öser ner. Jag vill ha sommar. Jag vill inte fjälla. Tappa brännan. Jag älskar att vara solbränd. Man ser mycket fräschare ut. Just nu ser det mer ut som jag har en hudsjukdom på ryggen. Och om solarium nu är så farligt får jag väl helt enkelt använda BUS.

 

Darriga ben

Publicerad 2012-07-15 18:29:10 i Allmänt,

Mina ben är helt mörbultade efter gårdagens mördarpass på gymmet. Benen slutade inte att darra och jag kunde knappt cykla hem efteråt. Idag fick jag helt enkelt köra ett armpass efter jobb. Bara ett kort pass. För en punktering på cykeln tvingade mig att jogga hem från jobbet istället. Det var segt. Något så himla ortoligt fruktansvärt segt. Men jag älskar att träna, det gör jag. Och jag älskar mitt sommarjobb. Inte bara för att jag får träna gratis, se snygga män med muskler och gå i träningskläder hela dagarna. Det är ett frukatansvärt socialt arbete. Jag känner mig uppskattad och tycker om att prata med folk.
 
Jag har börjat fjälla. Och Jesus, vad jag har börjat fjälla. All min Spanien-bränna på ryggen försvinner. Jag ser den falla bort i stora skinnbitar. Solariumet nästa?

Konsert i Lund

Publicerad 2012-07-14 23:08:19 i

Medan åskovädret slog till Helsingborg hade jag och Frida tagit bilen till soliga Lund där vi mötte upp Anna. Billie the vision & the dancers spelade uppe på statshallens tak och nedanför stod människor som inte kunde låta bli att röra på fötterna. Jag blir glad av Billies musik. Stort stort leende. Jag vill bara dansa.

Valencia

Publicerad 2012-07-13 14:41:50 i Allmänt,

Jag har shoppat som en liten galen gris på grönbete. Och brun har jag blivit. En vecka i Valencia, och inte en dag var det under 35 grader. Jag älskar Spanien, jag älskar folket och jag älskar maten. Tapas och sangria. Jag hade kunnat stanna en vecka till, för vem vill vara i Sverige när sommaren inte synts till på flera månader?
 
 

Barfota by the beach

Publicerad 2012-07-05 14:44:01 i Allmänt,

Jag hade knappt hunnit skaka av mig busslukten innan jag hoppade på cykeln och trampade ner till stan. Träffade Ninni & Jenny som hade bokat bord på stans mysigaste restaung, mitt på stranden. Solnedgång och rosévin. Allt var perfekt. Helsingborg är så vacket att jag inte förstår hur jag en gång i tiden hade kunnat göra vad som helst för att komma härifrån.

 

 

 

 

Turist i sin egna stad

Publicerad 2012-07-04 18:51:35 i Allmänt,

Tog bussen till Götet i måndags. Mötte upp Peter. Sushi, glass och secondhandshopping. Sexmästerimys. Sov hos Kajsa. Långfrukost och sen picknick på Saltholmen. Liseberg, ost&vin-kväll och massa mys med Julia. Kaffe med Patrick. Och sen idag åkte jag hem igen. Det var skönt att vara i Göteborg utan att tänka på skolan. Det var lite som att vara turist i sin egna stad. Vädret var perfekt. Jag stormtrivdes.
 
 
 

Två veckors semester

Publicerad 2012-07-01 19:18:35 i Allmänt,

Om det är något jag lärt av att jobba i receptionen är att jag kan faktiskt vara riktigt trevlig. Det är ju bara att le, prata högt och hälsa på alla. Kanske är det lättare att vara trevlig när man gör något man verkligen trivs med. Och sen får vi inte glömma alla snygga människor. Män med muskler. Mums. Nu har jag två veckors semester från jobbet. Tre dagar i Göteborg, konsert på Sofiero och sen en vecka i Spanien. Åh, jag måste vara en av de lyckligaste människorna på jorden.
 

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela