hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

lingonveckan

Publicerad 2008-10-27 20:35:47 i Allmänt,

Jag hatar denna delen av veckan! Jag beter mig som ett monster. Förra gången var jag sekunder från att attackera en unge som gick förbi mig med ett kexchoklad i handen. Innan idag kände jag en mycket stark hunger. Jag kunde i princip ha ätit vad som helst. Jag skäms lite att erkänna att jag åt två kanelbullar, en tallrik tomatsoppa och tre mackor till kvällsmat och trots det kände jag ändå mig hungrig. Men det dröjde inte länge förrän hungern gick över till en äcklande känsla som jag fortfarande har kvar. Mår piss och kan inte träna idag. Jaja, hoppas det går över till imorgon. Jobb & träning då.

hey ya

Publicerad 2008-10-23 17:48:19 i Allmänt,

Idag hade jag mitt muntliga nationella i svenska. Känns så attans skönt att ha det avklarat! Nu ska jag bara luta mig tillbaka och vänta in lovet. Men man kan aldrig slappna av för mycket, redan på lördag är det högskoleprovet och på måndag till fredag ska jag jobba på filborna. Men vad gör man inte för några extra slantar?

peace out

hjälp

Publicerad 2008-10-20 14:17:46 i Allmänt,

Åhja, konserten rockade verkligen fett! Jag & Ninni dansade runt som galningar på det trånga dansgolvet. Jag hade rätt, Krunegård är tusen gånger bättre på en svettig indieklubb! Helt underbarrt Krunegård. Detta kan jag leva på länge..

paj

Publicerad 2008-10-16 14:13:28 i Allmänt,

Min skoladag varade i femtio minuter idag. Det kändes inte speciellt lönt när jag cyklade iväg till skolan vid halv tolv. Men efter matten tog jag & Linda oss en promenad till matsalen där det serverades äppelpaj. Det gav lite mer menning åt dagen :)

say goodbye

Publicerad 2008-10-13 18:46:17 i Allmänt,

Satan! Det var längesen jag skrev här. Ärligt talat har jag tröttnat lite på detta. Man måste prioritera och det finns viktigare saker än att sitta här och skriva. Det är mycket och sånt i skolan. Jobb & träning. Fysik B prov imorgon och snart träning..

På fredag kommer Krunegård till Helsingborg och då ska jag rock rumpan på The Tivoli. Oh yeah!

uppsnärjd i det blå

Publicerad 2008-10-04 15:31:20 i Allmänt,

För exakt en vecka sen var jag i Lund för att se Håkan Hellström. Och jesus, vilken tur! Det började med att jag och Frida, på väg till mejeriet, fick en skymt av självaste herr Hellström. Jag lurade dock Frida så vi gick inte närmare för att hälsa. Kön var lång, men inget jämfört med sist jag & Kruse skulle se Håkan på Mejeriet. Väl inne fick vi rosa band runt handlederna som berättade att vi var över arton år. Väntan var olidlig. Jag & Frida hade placerat oss uppe på första platån för få se så mycket som möjligt. Jag kan erkänna att jag aldrig tidigare varit på en håkan-konsert där jag  kunnat se han var han än var på scenen.

Sen drog allt igång. Det blev en stor fest av det hela. Håkan har aldrig varit bättre och publiken aldrig mer pepp. I en skön blandning av gamla och nya låtar dansade en gäng svettinga människor sig igenom kvällen. Herre Jesus, jag är fortfarande helt tagen av  kvällen fast det gått en hel vecka!



Jag har aldrig sett nån så, uppsnärjd i det blå

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela