hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

the luck you got

Publicerad 2007-06-30 18:43:22 i Allmänt,

LH-games from hell? joo, tack!visst fredagen börjar helt okej, vädret fint osv.sen kommer man dit på lördagen. full av förhoppning om bra resultatoch vad får man? en åskskur och inget insim! extakt!inte nog med det! precis innnan 100 fj börjar det pissa ner igenaaaaaah! som jag inte var tillräckligt bölt? nej nu får det räcka!som tur är blev det varmare i vattnet, dock gick jag över min tid med 9 sekunder. inte helt fyskam? tack gud för att frisimmet gick lite bättre :)

the luck you got :*

the luck you got

Publicerad 2007-06-29 20:09:50 i Allmänt,

första dagen på LH-games och det går åt pipsvängen? aaa, fan! jag orkar inte tävla imorgon om det ändå ska gå såhär dåligt! 100 fr & 100 fj imorgon. typ direkt efter varandra.. joo, det klarar jag nog? nooopoe :/ jaajax) jag hade iaf förjävla roligt! PPP <3 ni betyder satan i det! byggde en liten egen sovplats av våra parkasar.
nu längtar jag till bulgarien! det kommer rocka fett :*

You've got the soul of the sun in your eyes
I have been trapped by the shine and the light
You got the heart of a queen and your mind
Gives me the kicks that I need to survive

the luck you got

Publicerad 2007-06-29 11:29:12 i Allmänt,

gårdagens kväll spenderades med cykellen. hon är mitt hjärtegryn och jag tycker om henne jättemycket. kolllade film bla ROSA - the movie. vadåå ssöt film? jag älskar den. det måste vara min nya favvofilm? :D



snart drar det iväg till LH där vi ska spööa skiten ur alla! right t2? ;)
yeaaah, det kommer rocka fett<3 kasnke jag ska göra jenny till modernatur? :O

We´re tight with the luck you got
And we´ve already past the test, still I cant go on
For the luck you got wouldn´t give me time to sleep
Cos we were out singing in the streets
and I cant go on for the luck you got

i'm no superman

Publicerad 2007-06-28 16:34:35 i Allmänt,

Give me an answer
but please don't tell me the truth.

igår träffa jag anna & linda i stan. det var mycket trevligt men vädret var väl ingen höjdare direkt. när åkte till stan var det strålande solsken, när jag åkte hem: samma sak. men tiden däremellan! aaah! det vräkte ner! :/ inte det bästa må jag säga! anna hade paraply och linda regnjacka. och vad hade jag? joo, solglasögon! jaa, ajg får väl skylla mig själv. igårkväll var det träning! sista gången med råbban och book. jag kommer sakna rååååååbban jättemycket! han är så söt, och nu ska han vara borta pisslänge! aa, jaaaaaja. i will survive.

idag har jag jätteont i ryggen så ag dissar träningen för en gångs skull. ikväll ska jag träffa ellen åberg och det kommer blisuperfun! det var typ 100 år sen jag såg henne sist. aa, min lilla flicka har blivit stor :')





imorgon blir det LH-games! aa, roligaste tävligen på hela året..
och jag är inte laddad ett piss(?)


see you people

if i don't live today

Publicerad 2007-06-25 19:59:36 i Allmänt,

hola people! idag har jag varit på stan med min sis och inskaffat en väldigt snygg klänning! halva priset minsann! jag har ockå hunnit med en del träning (: med råbban! och hur pinsamt är inte det på en skala? jaa, ni vet efter det vackra kortet fyllt med bilder på mig och nini! jaaaap : "tjejooooooor, vilken fin present" nini& jag la bena på ryggen och kuta så fort vi kunde där ifrån. så nu vet ni det också..

JAG&NINI ÄR BÄST PÅ ATT GÖRA PINSAMMA SAKER. JENNY KOMMER DÖ I BULGARIEN!
MEN HON ÄR NÄSTAN LIKA BRA SOM OSS PÅ ATT GÖRA BORT SIG ;D

i'm no superman

Publicerad 2007-06-20 21:11:59 i Allmänt,

idag var det äntligen dags för första doppet! aa, skönt! jag och angelica är badkrukor, riktigt gammla kärringar. alexandra är konstig och skvätter. Jag tycker också hon ska vara modell med det tycker inte hon! och liksom, vem vill inte det? jag säger ju att hon är kostig! jaja, det var skoj iaf. Efter det tog vi en glass på hauffes. Alltså jag måste sluta gå dit! jag är där varje dag :S

träning idag med book. riktigt mysig. fick ´veta att jag fortsätter i t2! och det tackar vi för :D på lagkappen hade vi etta/tvåa välja. skiträdd för att vara sist, men ve ni vad? sakke valde mig som fyra! ååh, bara för att jag är bra på fjäril! jaa, det e bra. det är också det enda jag är bra på! knappt änns det! tur att jag slog jonathan sen för annars hade det varit riktigt piinsamt!!

i'm no superman

Publicerad 2007-06-19 19:42:55 i Allmänt,

läget mannar? idag hade jag sepe hård träning och nu kommer jag snart dö! fast först ska jag träffa alexandra i hamnen för en välförtjänad glass :D ja, tack!


TJENARE KUNGEN <3
En gånger två gånger tre gånger fyr
Har inget jobb eller pengar till hyra
Kom kom! Vi klipper en bank.
Aaaaaah! Så jävla pank!

i'm no superman

Publicerad 2007-06-18 11:25:10 i Allmänt,

jag måste erkäna, jag hade rätt trevligt. inte för jag pratade med någon av jennys vänner men ändå.. the sounds var där! (: tredje gången jag ser dom och detta var kanske en av dom bästa(!?) jag ska gifta mig med jesper! hanvar extra het igår (för min skull?) mahax) ååhja, bröllop i augusti vet ni (: välkommna <3

i'm no superman

Publicerad 2007-06-17 20:44:51 i Allmänt,

aa, det är nv-generna! jag är hemskt osocial och rädd för nya människor! jag är exakt som alexandra och alla andra i B-klassen. i'm no superman! sen är jag konstig också, därför gillar vissa människor mig inte och jag tror det är den främsta orskaken till denna negativa egenskap.

nu ska jag se the sounds. med jenny och hennes vänenr. det är nog orsaken till denna ångestattack som kom. sen har jag pms med så jag typ bölar hela tiden! men jag ska nog klara mig. ååh, men tänk om dom tycker jag är konstig? SKÄRP DIG HANNA! du är fett skoj. ha roligt med dig själv iaf.


THE SOUNDS <3 fan jag ska ragga på jesper.


you can't see the tears i'm crying.

i'm no superman

Publicerad 2007-06-17 13:30:58 i Allmänt,

vaknade imorse av att solen lyste rakt in på mitt rum. "HALLELULIJA" tänkte jag då. Gud hade hört min bön. men icke. det pissar ute just nu!! jag tror jag dör. The sounds ikväll som alla vet. Lätt ska jag & jeni dit! aah, det känns skönt! Idag ska jag ta på mina svarta jeans, tupera håret och hoppas som fan! Det var sjukt längesen. Ibland känns det som jag glömmer lukten av svettiga människor som hoppas i takt. SIst var det siesta. Visst var det bäst men där var det för många konserter på en gång så man årkade inte vara på topp hela jävla tiden :P
MUSIK <3


you are fucking cold
"marie är många tjejor.. och killar som stannar kvar i förhållandet för enkelhetens skull"
/ TImo Räisänen (070617)

i'm no superman

Publicerad 2007-06-16 12:34:03 i Allmänt,

i can't do this all on my own
no, i know, i'm no superman



jag har ändå rätt tråkigt liv. jag skriver bara om vad jag gjort på dagarna och vem bryr sig typ om det? i sin blogg vill man få ner sina känslor, skriva av sig och låta resten ta del av ens liv. är det inte det allt  handlar om? jag har då inga känslor och jag kan defenitift inte skriva ner dom få jag har. det är bara att inse! välkommen till mitt tråkiga liv!

jag ska nog bli mer känslosam, kanske jag tom ska bli emo? jag hade nog passat som det. svart hår och svarta kläder? det är ändå rätt lätt att fixa. Dagens emo sitter för sig själv och tänker vad meningen med livet är. 

aah, det passar inte mig! vaddå?JAG ÄR EN OTROLIG MÄNNISKA :D
(bara det gör så jag flabbar ihjäl)

if i don't live today

Publicerad 2007-06-15 19:12:06 i Allmänt,

PP-kväll igår som sagt. mycket trevligt må jag säga, skulle kolla gaudridan men efter som filmen inte fungerade blev det fjorton suger ist, fast nini prata så mycket så hörde inte så mycket ;) aa, jenny& ninni vi får ha ppp snart igen! fick tillgodokvitto på samma film så vi får se den snart igen! hahax)

idag har jag inte gjort ett piiss! jo, det har jag föresten! jag ska inte underskatta mina sysslor! jag har kollat på hejhejsommar (oh, big chock there), städat typ hela källaren, handlat och varit på massage. JAg känner mig väldigt vuxen måste jag påpeka. Nu ska jag vara med mina päron och titta på Wallander.

chilla lusifer :*

if i don't live today

Publicerad 2007-06-14 18:46:55 i Allmänt,

idag har varit en rätt stressig dag. Jag har hunnit med otroligt mycket!  upp kl 9.15 för att checka hejhejsommar(såklart), vidare till stan där jag träffa alexandra. Tog en snabbis fika på ecspresso sen hem kl 3 vidare till träningen fyra och nu sitte jag här. Redo att åka till Jenny! Om bara Ninni kunde ringa snart så vi kan bege oss här ifårn till lilla hålan: ÖDÅKRA! men det kommer bli fett najs, PPP :*

if i don't live today

Publicerad 2007-06-13 14:46:12 i Allmänt,

Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds and you will never be free
you´ll spend many nights alone
i know..

palla tänka på dig hela tiden?

if i don't live today

Publicerad 2007-06-13 11:35:19 i Allmänt,

I love you and I need you
Nelly, I love you, I do,
Need you

No matter what I do....
All I think about is you
Even when I?m with my Boo
Boy, you know I?m crazy over you


lite nostalgi. Jaa, det behöver vi i sommarvärmen. Idag är en hemmadag, inte så mycket att göra. Hjälp mamma städa etc. Om solen bestämmer sig för att titta fram tar jag mig nog en tupplur i hängmattan. Det slår aldrig fel. Fast en film dag hade också varit skoj. Huset för mig själv när syster åkt på roadtrip till norge. Saknar henen lite faktiskt. På sommaren hittar vi alltid på något tillsammans sånna här dagar.

Jag har fortfarande inte fått mitt första bad. Skulle blivit av idag, men angelica dissa mig ;P Vädret är juite heller det bästa så det gör inget. Inte blev det en fika med Linda&alex heller. men det är väl okej. Alla behöver vi en ledig dag då och då (fast hela sommarlovet är fullt av dom) :P Nej vänner, nu är det dags att dra.

Synes mannar :*

if i don't live today

Publicerad 2007-06-12 19:34:12 i Allmänt,

idag var den petersvens årliga konsert i grytan. självklart var jag & angelica där (: mysigt med musik och lökigt väder. Träffa en massa människor som jag inte sett på ett år typ. sen drog vi till hauffes å sen vidare till träningen där jenny var tränare (!?) träna bara i en halvtimme dock, sen kte jag hem har precis kollat reprisen av "hej hej sommar".  Jag är typ kär i Nick Skröder. 




jag klarar inte detta!
ni betyder för mycket...

if i don't live today

Publicerad 2007-06-11 19:29:27 i Allmänt,

idag har varit en varm dag. värsta lökisen nu. Halv fyra cyklade jag till ellen där det bjöds på tårta, det var ju faktiskt ellens födelsedag. GRATTIS <3 hade mycket trevligt och mös lite i gräset. hihix) sen skulle jag egentligen träna men har fortfarande ont i ryggen så fick jag inte för farbror doktor. Nu vil jag bara slänga mig i bassängen! simma tills jag dör. Eftyersom jag inte tränat på länge tänkte jag stryka mig från tävlingen i helgen. men det är bara så synd om nini som får åka till åhus själv. Jag tycker om ninni :*

if i don't live today

Publicerad 2007-06-10 21:23:24 i Allmänt,

torsdes blev det fest på gröningen som utlovat. jag måste erkänna att jag hade skittråkigt i början men sen dissa jag klassen träffa angelica och efter ett tag kom anna. då blev det andra bullar(: jag,anna och linda gick runder och pratade med en massa trevligt folk. skitskoj. (jag vet jag är långsint nu, men jag är fortfarande smått sur på dig. jag trodde jag betydde mer?)


fredagen var fylld av studenter. uppe kl. 6 då kusinerna kom för att göra klart allt till eftermiddagen då frida&min kom hem. mysigt värre med all släkt och vänner (: GRATTIS FRIDA <3

idag var det överraskningskalas hon Elin Lie. trevligt, typ. lite folk kanske. efter det tog jag och nini en omväg inom stan för att checka hetingar. men det visade sig då att det var tomt på sånna så vi cyklade hem igen.

chilla lusifer :*

if i don't live today

Publicerad 2007-06-07 12:46:32 i Allmänt,

SOMMARLOV <3<3 och det tackar vi för! jag är riktigt trött på allt som hör till skolan. nu ska jag bara vara. i sommar är det bulgarien som gäller, också en massa musik. något som kommer bli askalas p.g.a mando diao tex ;) idag är var det avslutning i skolan. ikväll är det gröningen som gäller! hoppas det är fullt med folk :D det kommer bli SKITSKOJ! 

igår träffade jag alex på stan. trevligt. käka glass och promenerade längs stranden. checka bildern på bdb.


chilla lusifer :*


 

if i don't live today

Publicerad 2007-06-06 12:05:35 i Allmänt,

grattis sverige! idag är det nationaldagen, inte för det märks men ändå.


imorgon är det torsdag. dags för sommarlov, tack gud<3 jag kan inte säga att det inte är efterlängtat. planerat lite mys med klassen på kvällen. verkar trevligt, myckettrevligt. men vi får väl se. vår klass är inte direkt den som håller ihop så mycket. jag tror det beror på spridda intressen och olika värderingar. men vad ska man göra? jag gilllar er ändå nv1a. vi är en klass för sig (:

image1
















ska dra till stan snart där linda & alex väntar.
vi skulle bada(?!) men det regnar ute.
så vi får se hur det blir med det :P


var hos farbror dokter igår. han sa att jag inte får träna förren jag var bra i min rygg och inflamationen var borta!
jag tror jag dör av rastlöshet! just nu vill jag bara slänga mig i bassängen och simma tills jag storknar.






jag trodde vi betydde något?
att vi föralltd skulle vara vänner?
just nu känns det väldigt långt borta.
kom tillbaka. det skulle ju "förevigt vara vi"
kommer du inte ihåg? <3

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela