hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

hela världen är så underbar

Publicerad 2008-08-29 13:23:05 i Allmänt,

Ja, jag erkänner, jag är en plugghäst. I en plugghäst värld är VG en världskatastrof, G existerar inte änns. En äkta plugghäst blir inte änns nöjd med ett MVG. Det ända som gäller är full pott, i undantagsfall kan det vara okej med ett till två fel, men då måste man vara bäst i klassen! Om man går i en nv-klass kan detta vara riktigt kämpigt ibland, 30 elever som vill vara bäst. Nu har trean precis börjat och kampen är genast igång. Vem kommer ta hem segern?

over before it started

Publicerad 2008-08-21 21:47:32 i Allmänt,

Idag började skolan. Klockan 14 närmade jag mig aulan med humöret på topp. Redan igår fick jag en känsla av lugn och längtan inför skolstarten. Ångesten var som bortblåst. Efter dagens slut har jag kvar samma känsla av lycka. Just nu känns livet lätt.

Nv3a :*

mind on hold

Publicerad 2008-08-21 21:42:48 i Allmänt,

I måndags spelade Tingsek & Miss Li. Det är nått som jag inte skulle missa i första taget, så jag  Linda hoppade in i bilen och körde dit. Båda konserterna var underbara. Tingek gjorde en riktigt fantastiskt spelning med massa gäster som Emi & Timbuktu. Miss Li gjorde en av de bästa konserterna, vilket hon också själv tyckte.

Dagen efter åkte jag & mamma till Malmö för att se Moneybrother. Otippat nog stog vi långt fram, mot min moders vilja. Det vissade sig vara en riktigt bra konsert och  hela kvällen blev lyckad.

putte i parken

Publicerad 2008-08-11 20:20:32 i Allmänt,

Sommaren är nästan slut men trots det hann jag med en festival till. Putte i parken var katastrofalt roligt! Sjukt bra band spelade. Salem, Maia Hirasawa, Krunegård, Håkan, SPF, Timo, Florence och en massa massa fler. Var där med Frida & Rebecca. Vi bodde i en liten stuga som mer liknade ett skjul och åt kalaspuffar till frukost. Bästa konserten var lätt Håkan Hellströms, under "det är så jag säger det" kunde jag inte hjälpa att gråta en skvätt. Även under Sugarplum Fairys konsert kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Krokodiltårar när världens snyggaste Carl Noren höll mig hårt i handen.


mind on hold

jobbjobb

Publicerad 2008-08-11 20:06:52 i Allmänt,

Hela dagen igår hade jag ångest för att gå till jobbet. Jag ville verkligen inte! Men det visade sig att det inte alls var läskigt, vi hade faktiskt riktigt roligt. Helgen var helt underbar. På jobbet beställde vi pizza och mös i ösregnet, igår var det Mairas sista dag. Bara två dagar kvar på jobbet innan skolan börjar.

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela