hannas hemligheter

- hur i hela världen skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

kom kampsång

Publicerad 2008-06-23 23:11:23 i Allmänt,

Idag har jag jobbat med Maira, hon är en jättesnäll marinbiologstuderande göteborgare. Efter en lång dag försökte jag, med mitt usla lokalsinne, hitta min väg hem till angelica. Jag kom inte långt förren jag var helt vilse och var tvungen att ringa henne. Det visade sig att jag var helt ute och reste och hon fick hämta mig en bra bit bort. På vägen höll jag på att bli rånad. Jag har aldrig varit så rädd, trodde jag skulle skita på mig och tappa mobilen. Jag pratad nämligen med Ninni Tammi som berättade att hon klarade körkortet idag, GRATTIS <3 
    
Nu har jag kollat på Norges Herligste och ska snart gå och lägga mig. Nattinatti :*

jag är en vampyr

Publicerad 2008-06-22 22:08:28 i Allmänt,

Det är jobbigt att jobba!

Nu är det bara två dagar kvar! Borlänge, here we come :) jag har inte längtat mer än vad jag gör nu. Dalmasar, skoskav & en massa musik.  Kan livet  bli mycket bättre än så?

för en lång tid

Publicerad 2008-06-18 23:02:11 i Allmänt,

På träningen simmade jag 16*125 rullande medly. Jag höll på att spricka av trötthet. Var enda liten kvadratentimeter i kroppen värkte! Det som motiverade mig att fortsätta kämpa igenom träningen var tanken på att det snart är över. Snart slipper jag känna pressen, smärtan. Det är dags att dra sig tillbaka och ge plats åt dom yngre..


tack för mig

på drift

Publicerad 2008-06-17 22:55:30 i Allmänt,

Åhoj vänner! Nu har jag haft sommarlov i TVÅ veckor! Det är sjukt, jag har inte hunnit göra nått och om det ska gå sähär snabbt så börjar jag snart trean! På sommarlovet har har man en helt underlig känsla i kroppen. Ni vet när man ligger i solen och inte tänker på nått, utan bara känner ett pirr som går från topp till tå, ett pirr av välbehag.

Detta är mitt sista sommarlov. Nu gäller det att ta vara på tiden!

let me take you home

Publicerad 2008-06-16 19:42:09 i Allmänt,

Idag började jobbet. Nu har jag en hel sommar framför mig med långa dagar som spenderas inomhus. En dag har gått och jag har redan tröttnat totalt! Idag hade jag inte så mkt att göra och det var svårt att bara hålla ögonen öppna. Nu har jag några timmar på mig att vila sen bär det av igen till jobbet imorgonbitti.


i'm yours

summerbreeze

Publicerad 2008-06-14 17:32:32 i Allmänt,




I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds and I will never be free
I´ll spend many nights alone, I know
I know cause I have and I will.

den som dör får se

Publicerad 2008-06-13 23:49:39 i Allmänt,

Idag var jag & Ninni på tävling i Sjöbo och jag är fortfarande yr sen vi rullade ner för det långa backen på badet. Tävlingen gick inte alls bra, jag gick över flera sekunder på femtiosträckor. Men vi hade det roligt, jätteroligt! När vi stod och bytade om kom en pojke in i flickornas omklädningsrum, den stackaren fick en nakenchok av en danska med stora meloner som var sprittsrångade naken. Men det hon inte vet har hon inget ont av!

ciao

this is who i am

Publicerad 2008-06-12 12:56:39 i Allmänt,

Idag åker familjen Andersson till Sveriges näst största och vackraste stad, Göteberg. Salem Al Fakir spelar på Liseberg och det fanns inte en chans att jag & Frida missar honom, det var trots allt 10 månader sen vi såg Salem sist i Malmö. Salem gör barnsligt bra musik som kan göra den gråaste människan att bli lycklig igen. Salem är kärlek.

the grass is greener on the other side

the luck you got

Publicerad 2008-06-11 20:13:32 i Allmänt,

Eftersom jag mest varit hemma denna veckan har jag tagit tag i mig själv och faktiskt städat mitt rum, och tro mig, det behövdes VERKLIGEN! Jag har aldrig sett större dammråtter. Saker la överallt och jag har minsann hittat saker jag varit av med i årtionden, eller iaf sen vi flyttade hit. Nu är nästan allt i ordning. Alla små tavler på vägarna är ersatta av fem nya plancher med mando, tingan och molotov jive. Rummet blev biljoner gånger större. Jag funderar på att aldrig flytta hemifrån!!




this is who i am

let me take you home

Publicerad 2008-06-11 09:06:41 i Allmänt,

I måndags var jag hos Linda, vi började jobba så smått med vårt projektarbete. Vi har börjat inse att vi var lite väl sena för att ha så stora drömmar! Jag vill jättegära åka till Colombia men just nu känns det långt borta. 

Igår träffade jag Angelica i stan efter träningen. Vi tog en glass i glassbaren och pratade om vår resa om två veckor. Sen hoppade jag hem och kollade på matchen mellan Sverige och Grakland. Den var muy bien fast jag kan tycka att nummer 16 i grekiska laget var lite väl tuff mot lille Zlatan och Freddie. Men vad vet jag om fotboll? ;)
    
Snart är det HejHejSommar! Det är bäst men jag saknar att se Nick. Jag gillar inte Sandra Dalgren, hon måste vara en av de jobbigaste och sämsta pogramledare genom hela tv-historien! MERA NICK! 
    
Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen igen :/ Jätteont! Men på fredag ska jag tävla i Sjöbo och imorgon är det Salem i Göteborg. Vid halv ett idag ska jag brumma mig till Cykellen, hon fyller år idag och jag har blivit bjuden på kalas hos henne!


Adios amigos

still june

Publicerad 2008-06-09 11:23:47 i Allmänt,

Läste imorse på aftonbladet att det hade snöat i Norrland. Det är sant, SNÖAT! Mitt i varmaste juni.  8 cm snö och minusgrader! Det är helt sjukt. Och det finns folk som påstår att växthuseffekten är bullshit? Jesus, när ska folk vakna upp och se att det är vi själva som gjort såhär och det är bara vi som kan ställa allt tillrätta igen?



why are we here?

why are we here?

Publicerad 2008-06-08 19:35:40 i Allmänt,

HOLA BELGRAD! Nu har sommarlovet börjat. Det är inte alls lika avkopplande som jag trott. Man stressar upp sig själv med alla dessa saker man måste hinna med av att bara ligga i solen och tänka. Imorgon ska jag ta tag i mitt jobb och ringa chefen. Förhoppningsvis har jag fortfarande jobbet kvar, men jag måste säga att jag inte kan jobba torsdag, fredag & söndag. På torsdag spelar Salem al Fakir i Göteborg och i helgen är det tävling i Sjöbo. Jag & Linda ska ha ett möte innan hon åker på torsdag om vårt projektarbete. Det är mycket som måste fixas och så lite tid. Det är bara 16 dagar kvar nu till jag & Angelica åker iväg till Peace&Love i Borlänge för en underbar musikvecka, jag längtar satan i det!

hey now

Publicerad 2008-06-06 15:37:26 i Allmänt,

Som sagt är jag sjuk och har legat hela dagen och försökt snyta ut min förkylning. Snart börjar dubbelavsnitt av Gilmore Girls och jag har nyss gått in från solen men en något intensivare bränna. I vår trädgård bor det två kaniner, de brukar ligga under studsmattan helt utslagna. Men idag jaga min hund i väg dom. Hoppas dom kommer tillbaka och inte fick hjärtattack av en galen hund med skägg.

adios amigos

Publicerad 2008-06-06 11:22:34 i Allmänt,

Nu är skolan slut och mitt sista sommarlov har börjat. En aning deprimerande att säga så men det är sant! I onsdags var jag & Linda på gröningen sen kom Anna och vi gick vidare till Steakhouse.  Där var det lite folk och min sista buss gick hem redan 23.16. Nv2a <3

Igår var jag på filbornaskolan då min kusin tog studenten. Efter det åkte vi till stan för att titta lite på de vackra bilarna som körde föbi och drömde om den 12 juni 2009. På kvällen var vi först hemma hos min kusin och sen åkte vi till sim-Angelica och åt tårta.


Nu är jag sjuk och en aning solbränd. Det bli ingen tävling för mig i helgen. Jag vet, det är en besvikelse men nästa helg är det tävling i Sjöbo. Det kommer gå åt pipsvängen! En sak är iaf positivt´; Råbban kommer hem :*

SIESTA!

Publicerad 2008-06-02 15:08:32 i Allmänt,

SIESTA! VAR HELT UNDERBART! Trots en blåtira av jonas game, fyra myggbett och en näradöden-upplevelse var festivalen jättebra. En sjukt massa bra band och en och annan trevlig kotte.'

Jag, Frida & Ninni åkte i torsdags till Siestafestivalen, det tog tid när vi först glömde biljetterna hemma och sedan var det en trafikolycka som stannade hela trafiken. Väl på plats kollade vi på en massa bra band men på kvällen åkte vi hem igen.

Dagen efter åkte vi dit, Rebecca var även närvarande då. Sjukt bra band spelade som t.ex. Håkan Hellström, Caesars och Kristoffer Antilla. Senare på natten sov jag och Ninni i tält. Det var mysigt men svinKALLT!
Den kvälen träffade vi också ett hemskt trevligt band som hette Loving Chokes, dom är faktiskt riktigt bra. Men vi såg inte deras spelning på Siesta!

Dagen efter kom Frida & Rebecce tillbaka. Vi såg då moneybrother, Jonas Game, Florenc Valentin och Alf (m.f.) Florence gjorde en sjudundande konsert! En riktigt höjdare. Vi åkte hem vid ett på natten. Det var skönt att få duscha och sova i sin egen säng :)



Una SIESTA, por favor

Om

Min profilbild

Hanna

I höst flyttar jag till Spanien för att studera ett år i Valencia. Här kan ni följa mig, min vardag och mina tankar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela